Makkelijk besteld, snel bezorgd.

Reageren snel en sturen artikel snel op.

Snel en goed geleverd

Besteld en had het heel snel thuis

Nog geen aflevering na 7 dagen.

Telefonisch wordt ik zeer netjes te woord gestaan. Op de e-mails tot nu geen antwoord noch duidelijkheid wanneer de broek wordt geleverd.

Bestelling niet ontvangen!

Bestelling geplaatst en zou 24 augustus worden bezorgd door DHL. Het is nu 30 augustus en ik heb nog steeds niets ontvangen maar het bedrag wel volledig betaald. Hoe kan dit? Ik hoop ( en verwacht) dat er nu contact met mij wordt opgenomen om dit op te lossen.

prima service en snel geregeld

oke

Alles naar wens

De producten waren zoals verwacht en werden zeer snel geleverd erg tevreden over de werkwijze van dit bedrijf :)

Goed product

Degelijk product, alleen geen track &. Tracé code ontvangen zodat ik niet wist dat ze het pakketje al enkele dagen eerder bij de buren hadden afgegeven.

Snelle levering en prima prijs.

Snelle en nette levering voor een prima prijs.

Prima hoor!

Makkelijke webshop en snelle verzending, prijs/kwaliteit prima.

vlot en goed

Het bestelde product snel en in goede staat ontvangen.

Overzichtelijke site en aardig personeel.

Prima product! Bevalt super goed. Goed bereikbaar bedrijf. Ook telefonisch. Veel voor me kunnen betekenen en uiteindelijk goede feedback. Mijn grote bestelling netjes afgeleverd op de afgesproken plek. Vooral zo doorgaan! Jullie komen er wel op deze manier. Ik kom zeker bij jullie terug!!

Een bedrijf om aan te raden!

Mooi product Goede informatie voorziening Zeer klantgericht Goede service Aanrader

Prima site, snelle levering.

Ik heb een zonnebril gekocht en had hem snel binnen.

Zeer snel verstuurd

Goed geholpen, reserve onderdeel de volgende dag in huis.

super levering

Snelle levering , op dezelfde dag nog. Gewoon een goed product.

Pakketje zou maandag bezorgd worden met dhl. Dinsdag nog niks gehad, stond er bij track and trace van dhl ( pakket retour wegens schade) dus ik heb contact met ijben season sports en dat hebben ze snel geregeld zodat ik me pakket de volgende dag als nog had

Prima voor elkaar

Snelle levering van het bestelde product. Eindelijk eens geen na-werk van producten die je online besteld. Ook de bereidheid van de medewerker om vooraf gevraagde info via de telefoon te verschaffen was dikke prima.

Eerlijk en behulpzaam…

Er is veel mis gegaan in de afhandeling van de bestellingen die ik gemaakt heb… Er is vervolgens meegedacht en opgelost.. prima…

Snelle en correcte levering

Snelle levering. Bootje was goed verpakt. Duidelijke gebruikershandleiding meegeleverd. Top!

Goed product voor een zeer redelijke prijs

Zoals boven omschreven, en een snelle en zeer nette verzending en bezorging

Pomp besteld maar deze bleek niet in voorraad. Na telefonisch overleg is er een groter (en duurder) exemplaar gestuurd zonder bijbetaling. Goede service.

Ambachtswei 1

8501 XA Joure

Over IJben Season Sports

Welkom op de reviewpagina van IJben Season Sports. Onder IJben Season Sports vallen de webshops Watersportsonline en Rubberbotenonline.