Afgelopen zaterdag 3 producten besteld met een levertijd volgens website van 1 werkdag. Dinsdagochtend gebeld met klantenservice en volgens klantenservice was alles maandag meegegeven aan DPD. Dinsdag volgde bezorging van 1 product via TNT. Daarna nogmaals gebeld, toen kreeg ik verhaal dat 2 producten in backorder waren. Verzocht om dat deel te annuleren en dat zou in orde gemaakt worden volgens de klantenservice. Uiteindelijk toch bezorgd door DPD hierna. Nu zelf op vakantie…. Echt niet mee van deze tijd dit niveau van service. Zeg waar het op staat en sta voor je product en service ipv leugentjes.
Goedendag Peter, Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de geboden service. Het klopt inderdaad dat 1 artikel eerder is geleverd dan de andere 2 artikelen. Dit komt omdat deze artikelen door een externe partij worden verzonden. 1 artikel had een iets langere levertijd, vandaar dat deze later pas aankwamen bij u. Echter heeft u wel duidelijk aangegeven de overige 2 artikelen te willen annuleren. Helaas is dit niet goed doorgegeven aan onze logistieke afdeling waardoor deze wel zijn geleverd. We hopen dat u alsnog tevreden bent met de geleverde artikelen en wensen u nog een goede vakantie!
Goede uitleg per mail. Snelle levering
Bedankt voor de positieve review!
Ik heb een SE 400 hydrofoil voor mijn buitenboordmotor besteld. De montage was erg makkelijk en eerste proefvaart al gedaan . De boot (Zodiac 420 met 40 Pk Yamaha ) planeert sneller , blijft langer planeren bij lagere toeren en de boot is in het geheel minder nerveus . Blij mee
Top, mooi om te horen dat de Hydrofoil goed zijn werk doet!
Original anmeldelse
Wat een slechte service leveren jullie en meedenken zit er ook niet in. 2 artikelen besteld, 1 geleverd. het andere artikel was op dat moment niet op voorraad. hier moest ik zelf achteraan bellen. artikel zou later geleverd worden, na 2 weken zou ik wat van jullie horen. uiteraard moest ik hier weer zelf achteraan. artikel zou niet meer geleverd worden, nu zit ik met 1 artikel waarin verzendkosten hoger zijn dan het product zelf. hier zou intern over gesproken worden en ik zou hierover worden gebeld. wederom moest ik weer zelf bellen, jullie kunnen mij niet tegemoet komen in de verzendkosten. heel teleurstellend. tot nooit meer.
Vlotte nalevering en een keurig belletje dat alles klaar lag.
Reageren heel snel op vragen. Leveren snel, en als er iets mis is dan wordt het gelijk opgelost.
Zeilbroek HH heeft perfecte pasvorm en was snel geleverd!
Goed om te horen Stijn! Mooi dat je tevreden bent met je Zeilbroek.
Super, zelfde dag al geleverd.
Top, mooi om te horen dat het zo snel is afgeleverd!
Besteld en de volgende dag al binnen. Keurig verpakt en incl. juiste info. Top!
Super, bedankt Marcel!
Pakje besteld op 26 juni met aanduiding “vandaag besteld, morgen in huis”. Dat kun je nooit waarmaken als je gebruik maakt van DPD. Na 5 dagen een email gestuurd. Antwoord niet bevredigend: wacht nog 2 dagen, en als het er dan niet is gaan we erachter aan. Na een week weer een mail gestuurd en niets terug gehoord.
X
Bedankt Bart!
Zwemvesten besteld na eerst via andere partij te hebben gekocht. Pasvorm is nu wel goed. Levering ging heel snel.
Bedankt voor uw positieve review!
Ik had een artikel in backorder staan, maar door een avondlevering alsnog op tijd kunnen leveren voor de vakantie. Echt top service!!!
Super Marco, mooi dat alles nog op tijd binnen is gekomen.
Online een zeilpak besteld in maat XL. De broek paste mij goed, de jas was vrij groot. De Jas kon ik in de winkel na passen omruilen voor een L die mij wel goed paste. Prima ervaring!
Bedankt Floris, goed om te horen dat u tevreden bent over de service!
Netjes mijn bestelling geleverd gekregen. De maat bleek niet goed, daarom meteen retour gestuurd. Een week nadat het retourpakket in Joure is afgeleverd heb ik nog niets mogen vernemen. Geen enkele reactie, ook niet op de mail die ik over de retourzending heb verstuurd. Dat duurt wel erg lang. Na telefonisch overleg bleek door een bijzonder ongelukkige samenloop van omstandigheden namelijk: letters van de postcode door mijzelf omgedraaid maar wel hetzelfde huisnummer en daardoor wél afgeleverd maar op het verkeerde adres in Joure. Bij een huis wat recent is verkocht, daardoor waarschijnlijk geen actie is ondernomen door de (nieuwe) eigenaar?? Én een emailadres waar ik wederom zelf een "s" te weinig in gezet bleek te hebben maar welke óók wél was afgeleverd elders blijkbaar... dus door mij niet opgemerkt. Momenteel wordt door de medewerkers van IJben Season Sports fysiek gezocht naar het pakket. Hopelijk wordt het nog gevonden!
Original anmeldelse
Super, bedankt voor de review!
Prima geholpen
Goed om te horen, bedankt!
Hoewel niet beloven volgende dzg als het dag +2 is
Bedankt Geert, wij zullen de verzendtijd scherp in de gaten houden!
Gewoon TOP geen andere woorden voor
Goed om te horen! Bedankt voor de review.
Goed assortiment en vlotte levering. Hoewel pakket te groot was voor een bepaalde leverancier en het met een ander iets (12 uur) later kwam maar ruim op tijd.
Bedankt Menno, mooi dat u tevreden bent over de geboden service!
Super service, duidelijke afspraken en snelle reactie!
Super, bedankt voor uw reactie!
perfecte externe tank voor onze BB motor, prijs/kwaliteit = OK
Bedankt, fijn dat u tevreden bent met onze producten!
vijf sterren voor productkwaliteit en service! dit is de beste winkel!!
Top, bedankt voor de positieve review.
Wat boot accessoires gekocht, snel en vriendelijk geholpen.
Hartelijk dank voor uw reactie!
13 mei is mijn retour ontvangen bij jullie, heb retour formulier ingevuld voor ruilen van jobe waterschoenen maat 42 naar maat 41 Mailtje gekregen dat geld wordt teruggestuurd? Vandaag 16 mei gebeld..persoon was niet aanwezig zou later teruggebeld worden er is niet gebeld!! Wil graag weten hoe het zit, Vrgrt. Ashwin