Het bestellen ging prima, levering ook naar verwachting. Passend bij het imago dat HAY heeft zou ik meer aftersales verwachten. De oproep tot het schrijven van een review had voor mij ook een mail mogen zijn ‘is alles naar wens?’. Daar zou bv in kunnen staan of ik tevreden ben over het product, service, levering etc. Hou het kort en bondig anders ben je de klant kwijt voor het geven van (snelle) feedback. Een korte toelichting op onderstaand 1 ster ingevuld bij Service: ik ervaar alleen de oproep tot feedback en een orderbevestiging als service die ik als online consument heb ervaren.
Bedankt voor deze review, we zullen de feedback meenemen om onze service te verbeteren.
Ik had de Arcs wall switch gekregen voor mijn verjaardag. Echter helaas in de verkeerde kleur. De kleur die ik wil hadden ze alleen helaas niet op voorraad. Een medewerker van de winkel in Amsterdam heeft een lamp voor me mee genomen uit Rotterdam toen hij daar privé heen ging zodat ik niet op de levertijd hoefde te wachten. Dat noem ik nog eens moeite doen en klantvriendelijk!
Bedankt voor deze review, super om te horen dat onze service zo goed bevalt!
Ik ben dol op de mooie Hay interieurzaken. Goede kwaliteit/prijs verhouding. De bestelling kwam zeer goed op tijd en heel goed ingepakt .
Wat goed om te horen. Dank voor je positieve review!
Mooi, kwalitatief, en vlot geleverd! Breekbare zaken waren goed ingepakt.
Beste Robbe, Erg bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat alles bevalt en goed is ingepakt.
De producten matchen met de beschrijving en de afbeeldingen online, wij zijn helemaal tevreden!
Dat horen we graag! Bedankt voor de positieve review!
Vriendelijke service, snelle reactie en bij een dubbele bestelling kreeg ik snel mijn geld terug
Super om te horen dat onze service zo goed bevalt. Enorm bedankt!
Als interieurarchitect ben ik al geruime tijd bekend met de producten van Hay, meestal koop ik deze in België aan maar vermits ik de gewenste Knots niet meer kon verkrijgen, heb ik bestelling bij Hay Nederland gedaan...zeer blij dat ik ze daar nog kon bestellen! Heel correcte service, vlotte levering en mooie producten!
Beste Tom, Bedankt voor deze uitgebreide en positieve review!
De keuze is reuze voor een AAL83 in de juiste stoffering. Uiteraard daarvoor naar de winkel gegaan, goed geholpen en uiteindelijk tevreden met de keuze!
Beste Hugo, goed om te horen dat alles naar wens is en je de juiste hulp kreeg in de winkel. Bedankt voor deze review!
Op de website en in de winkel erg behulpzaam. Alleen de bezorging ging niet erg goed - miscommunicatie tussen de bezorger en de ontvanger.
Mooie stijlvolle gordijnen
Bedankt voor deze review. Fijn te horen dat de gordijnen bevallen!
Prettig dat communicatie helder is en levering snel
Wat ontzettend fijn om te horen! Dank voor je review.
Vlotte bestelling en snelle levering. Alle producten (glas) prima in orde.
Erg bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat alles bevalt.
Super snel verzonden en klein dus duurzamer verpakt. Heel blij met de producten!
Wat goed om te horen. Dank voor je positieve review!
De pakketjes komen altijd mooi op tijd toe en zijn heel goed ingepakt. De site is duidelijk en overzichtelijk en voorziet mooie aanbiedingen in bepaalde periodes. Aanrader!
Bedankt voor de uitgebreide, positieve review!
Ruime keuze uit prachtige producten. Je vindt altijd iets moois bij Hay. Valt nooit tegen, goede kwaliteit en vernieuwend. Ik word er blij van!
Wat ontzettend fijn om te horen! Dankjewel voor deze review.
Bestelproces en levering uitstekend. Super blij met de mooie witte Hay staande kapstok.
Beste Josephina, dankjewel voor deze positieve review!
I received my two items faster then announced! The packaging was protective and they arrived in perfect state.
How nice to hear! Thank you for your review.
Duidelijke en overzichtelijke webshop met aantrekkelijke producten, snelle en vlotte levering
Super om te horen dat onze levering zo goed bevalt. Enorm bedankt!
Heel blij met mijn bestelling :-) allemaal gezellige dingen voor in huis
Dat horen we graag! Bedankt voor de positieve review!
Voor onze HAY-eetkamerstoelen zochten we viltjes voor onder de poten. Door de wat hogere kosten bestelden we de viltjes van HAY eerder niet en gebruikten we deze van een ander merk. Deze lieten echter regelmatig los. Nu toch gekozen voor de viltjes van HAY. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Ze blijven goed zitten en zorgen voor prima bescherming.
Beste Jorg, we zijn blij te horen dat de viltjes goed bevallen!
Een drinkenbus besteld en een kaarsje zat er gratis bij. Kwam snel aan.
Hier worden we blij van. Dank!
Mijn favoriete meubels en accessoires komen van Hay. Bestellen en bezorgen gaat prima. Alles wordt ook altijd met zorg en fraai ingepakt. De zoekfuncties en bediening op mobiel zijn nog voor verbetering vatbaar. Dat is het enige minpuntje.
Bedankt voor de uitgebreide review. Wat goed te horen dat je favoriete meubels en accessoires van HAY komen. De verbeterpunten voor de mobiel zullen wij zeker meenemen, dank hiervoor!
Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en bij vragen aan de klantenservice werd ik direct geholpen.
Beste Tim, goed om te horen dat alles naar wens is. Bedankt voor de review!
Ik houd van de producten van Hay: altijd origineel, goede ontwerpen en kwaliteit.
Super leuk te horen dat je zo fan bent van HAY, dank voor deze fijne review!
Hay is suuuuuuper! Product werd bijzonder snel geleverd . Alles ging vlekkeloos ! Zeer aan te bevelen !
Hier worden we blij van. Dank!
Spuistraat 281
1012 VR Amsterdam
HAY.nl is sinds 2013 dé officiële partner van het toonaangevende Deense designmerk HAY in Nederland. In onze webshop vind je het volledige assortiment van HAY’s iconische designmeubels, moderne verlichting en stijlvolle woonaccessoires – een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek. Het merk HAY werd in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay, met als inspiratie de tijdloze Deense designstijl uit de jaren ’50 en ’60. HAY staat bekend om het creëren van duurzame en kwalitatieve ontwerpen voor een betaalbare prijs, en werkt samen met een diverse groep van zowel gevestigde als opkomende internationale ontwerpers. Naast HAY.nl ben je ook van harte welkom in onze fysieke winkels in Amsterdam en Rotterdam, waar je de volledige collectie kunt beleven. Kom langs voor advies op maat en ontdek de unieke wereld van HAY-design.