Ik vind alles van Hay leuk. Het is functioneel en fris vormgegeven. De verschillende kleuren combineren leuk met elkaar. Hay maakt alledaagse producten vrolijk in gebruik.
Hier worden we blij van. Dank!
Hay is a consumer quality designer that every home should have. They are delicate items with a touch of difference that the eye catches right away. I'm always on the look-out for new Hay items online and in shops.
We love to hear that! Thanks for the positive review!
Zeer tevreden over de geleverde noppensprei. Prachtige aanwinst voor mijn slaapkamer. Prima service en aflevering.
Wat ontzettend fijn om te horen! Dank voor je review.
Mooie producten en goede service
Dank voor deze fijne review!
Leukste cadeaus om te geven en krijgen!!
Dat horen we graag! Bedankt voor de positieve review!
In prima staat en goede communicatie. Zeker aan te raden.
Bedankt voor de positieve review!
We mochten het bankje zelf in Berkel en Rodenrijs ophalen zodat we eerder in de zon konden zitten! Top
Super om te horen dat onze service goed bevalt. Enorm bedankt!
Als ik iets bij HAY bestel, is het van A tot Z zorgvuldig geregeld. Helemaal top!
Wat goed om te horen. Dank voor je positieve review!
Verkeerde vaas ontvangen maar super opgelost! Zeer tevreden
Erg fijn om te horen dat onze klantenservice jou zo goed geholpen heeft. Een terugkoppeling zoals de jouwe stellen wij zeer op prijs. Bedankt!
Een tijdje geleden de dot soft kussens binnen gekregen en nog steeds erg blij mee! Ze liggen heerlijk in je rug.
Dat horen we graag! Bedankt voor de positieve review!
Zeer tevreden!
Dank voor deze fijne review!
Snelle levering en een prachtige vaas! We krijgen veel complimenten. Goeie kwaliteit.
Hier worden we blij van. Dank!
Steeds heel vriendelijke klantendienst, altijd zorgvuldig verpakt en zo snel als mogelijk verstuurd.
Super om te horen dat onze service zo goed bevalt. Enorm bedankt!
Levering nam enkele weken in beslag maar zeer tevreden over mijn Hays salontafel! Ik zou Hays zeker aanbevelen. Mooie kwaliteit en orgineel design
Wat goed om te horen. Dank voor je positieve review!
Fijne communicatie en super aflevering van de Mags 3-zits. Kom zeker terug!
Wat goed om te horen. Dank voor je positieve review!
There was no order confirmation sent via the online shop once the purchase was made or any information about shipping after 7 days. Items were out of stock and no solutions were given from the customer service! So bizarre!!
Dear Alina, Thank you for your honest review of our website. I am sorry to hear you had a negative experience with our customer service. I looked into it and saw where it went wrong. You entered your email address incorrectly, which is why you didn't receive our emails in the first place. I have changed your email address in our system in case you place your next order. Hopefully you understand the situation and you're still happy with your purchase. Have a beautiful day! Kind regards, Customer Service HAY Online Winkel
Was iets niet goed geleverd maar dat is vervolgens heel netjes opgelost!
Erg fijn om te horen dat onze klantenservice jou goed geholpen heeft. Een terugkoppeling zoals de jouwe stellen wij zeer op prijs. Bedankt!
Prima afwikkeling van bestelling. Leuke website met prachtige producten. Snel en accuraat geleverd.
Wat ontzettend fijn om te horen! Dank voor je review.
Heb mijn deurmatten een half jaar geleden besteld en wacht nog steeds. Met zulke wachttijden kun je spullen die je echt nodig hebt beter ergens anders kopen. Er wordt een beoordeling gevraagd terwijl de helft van mijn bestelling niet is aangekomen. Ik wacht nog steeds. Wasmanden zijn wel echt heel mooi en goed van kwaliteit
Beste, Excuses, deze mail had inderdaad nog niet verzonden moeten worden. Helaas heeft dit product door Covid-19 vertraging opgelopen. Vandaar dat de levertijd een maand extra is. Fijn dat je blij bent met de wasmanden en hopelijk snel met de deurmatten. :-) Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Klantenservice HAY Online Winkel
1 maand op de bestelling gewacht. 1 setje is kwalitatief niet goed. Gebeld maar nog niets gehoord als oplossing
Beste, Wat vervelend om te horen dat één setje kwalitatief niet goed is. Graag kijken we met je mee. Indien gewenst kun je mailen naar [email protected]. Dan kunnen we het onderzoeken. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Klantenservice HAY Online Winkel
leuke online winkel. was alleen niet blij omdat mijn glazen kandelaar pas weken later werd nagezonden, terwijl bij de bestelling stond dat hij op voorraad was......
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Onze excuses hiervoor. Wij waarderen je feedback en zullen hiermee aan de slag gaan. Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Klantenservice HAY Online Winkel
Mooie vaas besteld, snel geleverd. De vaas was goed verpakt en kwam dus heel aan :).
Wat goed om te horen. Dank voor je positieve review!
Snelle levering mooi product!
Enorm bedankt voor de positieve review!
Mooie kandelaar, snel bezorgd, heel blij mee!
. Correcte levering
Erg bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat alles bevalt.
Spuistraat 281
1012 VR Amsterdam
HAY.nl is sinds 2013 dé officiële partner van het toonaangevende Deense designmerk HAY in Nederland. In onze webshop vind je het volledige assortiment van HAY’s iconische designmeubels, moderne verlichting en stijlvolle woonaccessoires – een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek. Het merk HAY werd in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay, met als inspiratie de tijdloze Deense designstijl uit de jaren ’50 en ’60. HAY staat bekend om het creëren van duurzame en kwalitatieve ontwerpen voor een betaalbare prijs, en werkt samen met een diverse groep van zowel gevestigde als opkomende internationale ontwerpers. Naast HAY.nl ben je ook van harte welkom in onze fysieke winkels in Amsterdam en Rotterdam, waar je de volledige collectie kunt beleven. Kom langs voor advies op maat en ontdek de unieke wereld van HAY-design.