Snel geholpen en uiteindelijk het product wat ik al lang zocht hier gevonden. Goed verpakt en snel geleverd!
Niet onder de indruk
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Onze excuses hiervoor. Wij waarderen je eerlijkheid en zullen hiermee aan de slag gaan. Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Klantenservice HAY Online Winkel
Ik zocht nieuwe viltdoppen om onderaan mijn HAY-stoelen te bevestigen. Ik vond meteen de juiste op de site.
Super service!
Enorm bedankt voor de positieve review!
Wat een super service. Heel erg handige onderdelen shop. Wij zijn al jarenlang hay fan. We hebben about a chair stoelen ad tafel. About a chair krukken in de keuken. 4 kounge hee stoelen. Echt prachtig. We love it. Hartelijke groeten Irene
Dat horen we graag! Bedankt voor de positieve review!
I bought sofa, furniture and object. They delivered everything on time and the delivery team was fantastic
Good to hear that everything is to your liking. Thanks for the review!
Ik heb hier een cadeau gekocht voor mijn vader en mijn moeder. Beide had ik best laat besteld, en kwamen allebei nog optijd aan. top!
Wat ontzettend fijn om te horen! Dank voor je review.
Goed!
Bedankt voor de positieve review!
Al meerdere keren een bestelling geplaatst, items zijn altijd goed verpakt en worden snel geleverd.
Super om te horen dat onze service zo goed bevalt. Enorm bedankt!
Mooie afgewerkte barstoelkussens, passen perfect, levering liet wat op zich wachten maar dat is dan ook het enige minpuntje
Bedankt voor je positieve review!
2 barkrukken besteld Na paar weken waren ze geleverd uit Denemarken bij Hay Amsterdam maar op de afgesproken leverdag kwam er niets.... Enkele telefoontjes naar Hay en het transportbedrijf later, werden ze uiteindelijk keurig aan de voordeur geleverd!
Enorm bedankt voor de uitgebreide en positieve review!
HAY kaleido set met kaarsjes gekocht. Top product en snelle levering. Een mooie accessoire voor op ons dressoir.
Dat horen we graag! Bedankt voor de positieve review!
Levering verlopen zoals beloofd. De chauffeur was zeer bezorgd en wou, omwille van het zwaar bewolkte weer, de doos niet onbeschermd zomaar aan mijn deur afzetten. Heeft bij de buren aangebeld met de vraag of hij de doos onder het afdak kon zetten. En tot slot met dit mooie weer al veel plezier gehad van dit top product. Zeer geschikt voor buiten en vraagt geen onderhoud, enkel een kussentje.
Erg fijn om te horen dat onze service jou zo goed bevalt. Een terugkoppeling zoals de jouwe stellen wij zeer op prijs. Bedankt!
Snelle bezorging enkele dagen na geplaatste bestelling. Zou helpen als grote kartonnen verpakking mee terug zou genomen worden.
Bedankt voor je positieve review!
HAY House at home!
Keurig thuis bezorgd.
Snelle service Correcte levering Duidelijke track & trace
Enorm bedankt voor de positieve review!
Ik ben een grote fan van Hay. De eerste keer online besteld. Dit was makkelijk en kwam de volgende dag al mooi verpakt aan. Heel fijn!
Erg bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat alles bevalt.
Eeg fijne site, bestellen ging makkelijk en ik kreeg het mooi verpakt met persoonlijk bericht en een gratis cadeautje thuisgestuurd. Goede service!
Fijn om te horen dat onze service zo goed bevalt. Een terugkoppeling zoals de jouwe stellen wij zeer op prijs. Bedankt!
Ondanks de waarschuwingen dat het verzenden ivm drukte langer zou duren, werd het pakket zeer snel geleverd.
Wat goed om te horen. Dank voor je positieve review!
Visjes voor mijn hay-stoelen besteld. Vlotte levering, goede kwaliteit maar duur (bijna 100 eur voor 8 stoelen)
Enorm bedankt voor je review!
Mijn ervaring is dat de artikelen netjes en op tijd geleverd worden. De artikelen zijn zoals je ze op de foto’s ziet.
Enorm bedankt voor je positieve review!
Veel keus, snelle levering en mooie producten.
Dank voor deze fijne review!
Precies op tijd en goed verpakte breekbare materialen. Mooie kwaliteit, superblij mee!
Dat horen we graag! Bedankt voor de positieve review!
Op de website staat "levering binnen 2-4 dagen", uiteindelijk bleek het product niet op voorraad is het 3 maanden later geworden. Na levering blijkt het product beschadigd, waarna een retourzending zou moeten plaats vinden. De klantenservice geeft aan: we wisselen het product om en tot dat moment kunt u gebruik maken van het huidige onjuiste product. Tja, iedereen wil graag een beschadigd product in huis.....conclusie: nu een maand later nog steeds geen onbeschadigd product in huis en ook geen tussentijds bericht vanuit HAY.....
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Ik begreep dat er miscommunicatie is ontstaan over de tafel die bij je is blijven staan i.p.v. opgehaald is. Onze excuses hiervoor. Mijn collega Femke heeft jou een mail gestuurd om je tegemoet te komen. Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Klantenservice HAY Online Winkel
Spuistraat 281
1012 VR Amsterdam
HAY.nl is sinds 2013 dé officiële partner van het toonaangevende Deense designmerk HAY in Nederland. In onze webshop vind je het volledige assortiment van HAY’s iconische designmeubels, moderne verlichting en stijlvolle woonaccessoires – een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek. Het merk HAY werd in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay, met als inspiratie de tijdloze Deense designstijl uit de jaren ’50 en ’60. HAY staat bekend om het creëren van duurzame en kwalitatieve ontwerpen voor een betaalbare prijs, en werkt samen met een diverse groep van zowel gevestigde als opkomende internationale ontwerpers. Naast HAY.nl ben je ook van harte welkom in onze fysieke winkels in Amsterdam en Rotterdam, waar je de volledige collectie kunt beleven. Kom langs voor advies op maat en ontdek de unieke wereld van HAY-design.