Geweldig!

Ik heb reeds enkele producten besteld van HAY. Zowel in de winkel als online is de service top. Snelle service en zeer klantvriendelijk! I LOVE the products!

• Bezorging

Een vlotte levering en topproduct.

Zeer tevreden met mijn ervaring. Er valt eigenlijk niets op aan te merken. De producten zelf zijn ook van goede kwaliteit en zeer mooi.

• Bezorging

Geslaagd voor een mooi cadeau

En het werd zeer op tijd afgeleverd bij de jarige.

Great service

Pleasant experience with Hay - one of my favorite brands. Note, they have no digital vouchers and will take time to deliver.

Alles naar wens !

Heb een tijdje gewacht op bestelling, maar werd aangekondigd. Is in orde gekomen.

love my candles

and i love the coffee pot... you always have thhe best stuff so I am never worried about the quality or whatever

Perfekt

Good products, quick delivery.

Des articles toujours innovants

Un service de qualité, et quand il y a un léger défaut (personne n’est parfait), une réaction rapide et efficace.

Mooie, originele producten.

Mooie originele producten. Een leuke site monteur bezoeken als je op zoek bent naaar een leuk cadeautje.

Bestelde een M maat krat en kreeg een S

Bestelling klopte niet..

• Bezorging

Goede kwaliteit en mooie producten

Erg blij met de mooie kaarsen die ik bestelde. Netjes verpakt, waardoor ze nu in huis staan te schitteren!

Super tevreden

Héél mooi, prijs kwaliteit

Alles vlot verlopen

• Bezorging

ongekend leuk merk, super design!!

Van wasmand tot keukenrol houder...het de design is geweldig......

• Service N.v.t.

Prachtig merk

Het begon ooit met een Hay kuipstoel, en gaandeweg is mijn huis in de loop der jaren verworden tot een half Hay huis. Een enorme uitdaging om telkens items te zoeken die passen en een echte aanvulling in het bestaande interieur.

• Bezorging

Leukste interieurspulletjes voor mijn kot

Schattigste accessoires om mijn kot mee in te richten. Hoge kwaliteit en zorgt voor een leuke sfeer in de ruimte. Altijd mega tevreden met mijn aankopen :)

perfecte levering

heel snel de bestelling ontvangen, kwaliteit is naar verwachting

• Bezorging

Mooie kledinghanger voor ieder interieur.

Voor onze nieuw ingerichte hal op zoek naar mooie maar ook vooral degelijke kledinghangers. De volledig zwarte kledinghanger van hay voldoet hier prima aan! Wat ik fijn vind zijn de bredere stukken bij de schouders en dat hij wat ruwer is en de kledingstukken er niet af glijden.

Mooi product & snelle verzending

Ik ben erg blij met de kratjes! Ook zijn de kratjes snel verzonden. Top dus

• Bezorging

Geweldig merk, goede service!

Ik ben fan van hay!

• Bezorging

Prima kwaliteit en vlotte levering

Tevreden over originaliteit en kwaliteit. Vlot geleverd in Belgiė.

• Bezorging

Everything was great and the delivery fast!

Fast delivery and products arrived as described online!

Fast and convenient

Obviously a little expensive but good quality products with easy and quick delivery

• Ease of ordering
  • Delivery

Positief

Vlotte levering, geen opmerkingen!

• Bezorging

Prachtige producten en fijne webshop!

Wij hebben onze Palissade tuinset bij HAY gekocht en zijn hier super tevreden over. Hij staat prachtig! We hebben hier laatst nieuwe kussens voor gekocht en de repair kit van de webshop en het bestel- en verzendproces verliep soepel en snel, aanrader!

• Service N.v.t.

Spuistraat 281

1012 VR Amsterdam

Over HAY

HAY.nl is sinds 2013 dé officiële partner van het toonaangevende Deense designmerk HAY in Nederland. In onze webshop vind je het volledige assortiment van HAY’s iconische designmeubels, moderne verlichting en stijlvolle woonaccessoires – een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek. Het merk HAY werd in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay, met als inspiratie de tijdloze Deense designstijl uit de jaren ’50 en ’60. HAY staat bekend om het creëren van duurzame en kwalitatieve ontwerpen voor een betaalbare prijs, en werkt samen met een diverse groep van zowel gevestigde als opkomende internationale ontwerpers. Naast HAY.nl ben je ook van harte welkom in onze fysieke winkels in Amsterdam en Rotterdam, waar je de volledige collectie kunt beleven. Kom langs voor advies op maat en ontdek de unieke wereld van HAY-design.