Service is top!
Super om te horen dat onze service zo goed bevalt. Enorm bedankt!
Eenvoudige bestelprocedure en goed product.
Wat goed om te horen. Dank voor je positieve review!
Hele fijne ervaring met HAY! Voor het eerst besteld en heel erg blij met de prachtige producten en goede service. Veel dank!
Enorm bedankt voor deze positieve review!
I would suggest to choose a cheaper delivery and free of charge return (as do H&M and Inditex). If I knew that I could return easily I would definitely order more of HAY products
Thanks for this positive review and explanation. We will definitely use this feedback to improve our service. Thank you!
Vlotte, snelle, ordelijke levering !!
Hier worden we blij van. Dankjewel!
Ik heb een design kapstok besteld. Mooie kwaliteit en snelle service.
Beste Annette, Dankjewel voor deze positieve review. Wat goed te horen dat je zo tevreden bent met de kapstok. Veel plezier ermee!
Ik bestelde 2 producten en had ze binnen 2 dagen in huis. De kwaliteit was top en zoals gehoopt/verwacht. Daarnaast was het stevig ingepakt en niet beschadigd.
Wat ontzettend fijn om te horen! Dank voor je review.
Goede snelle levering super blij met het product.
Goede service en persoonlijk contact over de levering. Ben heel blij met mijnaankopen
Super om te horen dat onze service zo goed bevalt. Enorm bedankt!
Mooie glazen vaas besteld en die was heel aangekomen.
Beste Jessica, dat horen we graag! Bedankt voor de positieve review.
Snelle levering, de spullen waren goed beschermd verpakt en ik ben groots fan van de producten van Hay.
Erg bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat alles bevalt.
Prachtige kaarsen in vele kleuren geshopt.
Goed om te horen dat alles naar wens is. Bedankt voor de review!
Spiral kaars tovert elke dag een smile on my face! :-)
Super om te horen dat je zo blij bent met de kaars. Dankjewel voor deze positieve review!
Kandelaars en kaarsen gekocht. Zeer tevreden mee!
Hier worden we blij van. Dank!
Originele Hay paraplu besteld. Snel geleverd en goed stevig verpakt, wat on dit geval gezien de kwetsbaarheid van het artikel een must was.
Beste Jacqueline, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de levering. Dankjewel voor deze review!
Ik heb het kratje gekocht in de kleur lavendel en een aantal twisted candles in vrolijke pasteltinten. Super mooie kleuren en kwaliteit! Ik heb nog een paar mooie kandelaars van HAY op mijn verlanglijstje staan!
Wat goed om te horen dat je zo blij bent met het kratje en de kaarsen. Dank voor je positieve review!
The people who delivered we’re friendly and helpful but we had to wait 3 weeks for a time after the furniture reached the warehouse.
Thank you for your review and feedback. We will use your feedback to improve our service. Good to hear the people who delivered were friendly and helpful!
De producten waren zoals verwacht en de levering verliep vlot.
Beste Jelke, Erg fijn om te horen dat alles naar wens is. Dankjewel voor de review!
M
Dank voor deze fijne review!
Het is altijd weer een cadeautje om je pakketje van HAY te ontvangen. Snelle levering en mooie items.
Beste Lisette, wat fijn te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering. Dankjewel voor deze review!
Altijd al het bijzettafeltje met het handvat willen hebben. Nu echt besteld en heel blij mee.
Bedankt voor deze positieve review. We wensen je heel veel plezier met het DLM tafeltje!
Wat een fijn product! Ontzettend mooi en de paraplu schiet automatisch open als je dit wil. Echt fantastisch. Zou 'm iedereen aanraden. Daarnaast keurig verpakt.
Super om te horen dat de paraplu zo goed bevalt. Enorm bedankt!
Goed om te lezen dat alles naar wens is. Bedankt voor de review!
Hay has amazing design and good quality. All nicely package. Super creative furniture, minimal design can take a special place in your home.
Dear Stella, Thank you very much for this review. We really appreciate it!
na inrichting van ons nieuwe huis hebben we al enige kussens gekocht en nu een aantal zeer leuke kaarsen. meer decoratief dan om te gebruiken. mooie kwaliteit en exclusief ontwerp.
Beste John, Hier worden we blij van. Dank!
Spuistraat 281
1012 VR Amsterdam
HAY.nl is sinds 2013 dé officiële partner van het toonaangevende Deense designmerk HAY in Nederland. In onze webshop vind je het volledige assortiment van HAY’s iconische designmeubels, moderne verlichting en stijlvolle woonaccessoires – een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek. Het merk HAY werd in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay, met als inspiratie de tijdloze Deense designstijl uit de jaren ’50 en ’60. HAY staat bekend om het creëren van duurzame en kwalitatieve ontwerpen voor een betaalbare prijs, en werkt samen met een diverse groep van zowel gevestigde als opkomende internationale ontwerpers. Naast HAY.nl ben je ook van harte welkom in onze fysieke winkels in Amsterdam en Rotterdam, waar je de volledige collectie kunt beleven. Kom langs voor advies op maat en ontdek de unieke wereld van HAY-design.