Mooie producten. Vriendelijke klantenservice

Prachtige kandelaars en kaarsen besteld. Één kandelaar kwam later. Ik wilde nog graag extra kaarsen bestellen en kon deze met de nalevering laten versturen.

• Bezorging

Levering top, retour ietsje lastiger

De producten waren van prima kwaliteit zoals je mag verwachten van een design merk. Levering ook goed en op tijd. Alleen jammer dat je binnen twee weken moet retourneren, dat is wel een kort tijdsbestek. Had ik niet op gerekend waardoor ik iets niet meer kon retourneren. Liever een ruimere marge of anders heel expliciet vermelden.

• Bezorging

Helemaal goed, bestellen en leveren ging goed en ik ben blij met de kaarsen.

• Bezorging

Snelle bezorging en goede service

Supermooie producten, snelle bezorging en toen er een beschadigde kaars in het pakket bleek te zitten kreeg ik ter compensatie heel snel een complete set kaarsen opgestuurd, top sevice!

Prima aankopen

Bijzondere artikelen, erg tevreden

• Bezorging

Snelle service. Goed verpakt.

Ik had een aantal zeer delicate borden besteld, deze waren zeer goed verpak. Er zat zelfs een kaars als klein cadeautje bij. Heel erg tevreden.

Goede klantenservice

En deel van mijn bestelling was kapot. Meteen nieuwe opgestuurd gekregen

Happy customer

Ordered some very nice cotton striped carpets online for a good price. They are even more fun in my interior than I imagined. Good delivery.

• Bezorging

Ik bestelde een rek op de website omdat deze de snelste verzending aanbood. Achteraf duurde de verzending wel wat langer dan op de website stond maar de klantenservice antwoordde zeer snel en vriendelijk. Ik ben nog steeds zeer blij met mijn aankoop

• Bezorging

Goed en ook netjes in gepakt

• Bezorging

All time favoriete interieurmerk!

Ik heb een erg goede ervaring achter de rug. De website is erg overzichtelijk en mooi vormgegeven. Mijn bestelling werd vlot en goed geleverd en mijn producten zijn ultieme eye catchers! Hay is erg creatief en de kwaliteit is van even hoog niveau. Bedankt om mijn huis zo vrolijk te maken!

• Bezorging

Heel leuk en fijne winkel met mooie spullen

Altijd zooo vriendelijk personeel die je goed weten te helpen :)

Fantastisch!

Een zeer communicatieve service :-)

Prachtige collectie

Vlotte, keurige levering. Hele mooie collectie op de website!

• Bezorging

Prachtige aankoop super snel geleverd, top service!

Wij zijn fan van Hay maar nooit eerder via Hay direct besteld. Echt een aanrader, duidelijke website en snelle levering.

• Bezorging

Hier bestel ik zeker terug

Ik kan HAY aan iedereen aanbevelen. Eerst en vooral is de webshop erg overzichtelijk, wat het winkelen al heel aangenaam maakt. Na de betaling kreeg ik telkens een update via mail waar het pakketje zich bevond. Een aantal dagen na de bestelling stond de postbode voor mijn deur met een zeer zorgvuldig ingepakt pakketje. Ik bestel zeker terug bij HAY.

Super tevreden

Toffe artikelen, mooie vormgeving als altijd, netjes verpakt& snel geleverd.

• Bezorging

Snelle service, mooie kwalitatieve producten

Snelle levering en goed contact mocht je een vraag hebben. De kwaliteit van Hay is constant, je weet wat je kunt verwachten; kwalitatief design met een goede prijs. Ben al een tijdje fan :)

ORIGINEEL KWALITATIEF EEN 10

Ik vind het design van accessoires super uniek in zijn vormgeving, kleuren en ook heel praktisch!! HAY is een design naar mijn HART Blijf vooral zo door gaan!

• Bezorging

Snelle levering en goede verpakking

• Bezorging

Heel happy met mijn snelle bestelling!!

Een doosje van Hay, super snel, aan mijn deur bezorgd.. Daar word ik erg blij van! De kaarsen die ik bestelde waren zorgvuldig ingepakt en heel!! bij aankomst. De site is overzichtelijk en gemakkelijk vind je alle fijne spullen.

Helemaal goed. Snelle klantenservice

Ik had de tube kandelaar besteld maar die had een lange levertijd. Werd goed op de hoogte gehouden door de klantenservice.

• Bezorging

Blij met mijn productjes!

Snelle levering & altijd tevreden met de producten van Hay! :-)

• Bezorging

Een makkelijke bereikbare website waar je snel zonder gedoe kunt bestellen.

Het was een fijne ervaring, hay.nl werkt snel en de winkels zijn altijd bereikbaar voor een eventuele oplossing bij problemen.

• Bezorging

Producten van goede kwaliteit, eenvoudig besteld

In mijn ervaring HAY is gemakkelijk te bestellen. Alles wordt overzichtelijk aangegeven en de fotografie is naar waarheid. De producten zijn naar verwachting. De klantenservice is behulpzaam en vriendelijk.

Spuistraat 281

1012 VR Amsterdam

klantenservice@hay.nl

Over HAY

HAY.nl is sinds 2013 dé officiële partner van het toonaangevende Deense designmerk HAY in Nederland. In onze webshop vind je het volledige assortiment van HAY’s iconische designmeubels, moderne verlichting en stijlvolle woonaccessoires – een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek. Het merk HAY werd in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay, met als inspiratie de tijdloze Deense designstijl uit de jaren ’50 en ’60. HAY staat bekend om het creëren van duurzame en kwalitatieve ontwerpen voor een betaalbare prijs, en werkt samen met een diverse groep van zowel gevestigde als opkomende internationale ontwerpers. Naast HAY.nl ben je ook van harte welkom in onze fysieke winkels in Amsterdam en Rotterdam, waar je de volledige collectie kunt beleven. Kom langs voor advies op maat en ontdek de unieke wereld van HAY-design.