De volgende dag was mn bestelling er al!
Wat ontzettend fijn om te horen! Dank voor je review.
De witte staande kapstok van Hay is een eyecatcher in de hal. Mooi design en een stevige constructie.
Beste Johan, super om te horen dat de kapstok zo goed bevalt. Enorm bedankt voor deze review!
De kandelaar heeft een gedurfd kleurtje, waardoor het lekker in schuren met de rest van ons interieur.
Wat goed om te horen. Dank voor je positieve review!
We hebben al verschillende keren besteld bij HAY. We zijn telkens zeer tevreden over de kwaliteit. Er is niks op aan te merken. Ook de vlotte en snelle service is een pluspunt!
Beste Lien, goed om te horen dat alles naar wens is. Bedankt voor de review!
Het liep allemaal gesmeerd. Helaas was de omschrijving niet volledig maar ik kon heel makkelijk ruilen in de winkel.
Beste Martino, dank voor deze review. Fijn te lezen dat de omruiling goed verliep in de winkel. Een terugkoppeling zoals de jouwe stellen wij zeer op prijs. Bedankt!
Ik was aangenaam verrast van de snelle levering. Als je rechtstreeks bij het merk bestelt (wat ik uit principe zo veel mogelijk probeer te doen), kan het soms echt lang duren. Maar niet bij jullie. Top!
Erg bedankt voor deze review! Leuk om te lezen dat je rechtstreeks bij het merk besteld én positief bent over onze levering.
Alles was hoe het hoort. Snel, netjes verpakt, niet in plastic verpakt. Precies hoe het hoort te zijn
Beste Marijke, super om te horen dat alles zo goed bevalt. Enorm bedankt!
Positief
Dank voor deze fijne review!
Zeer goed!
Hier worden we blij van. Dank!
Super, fijne site, goeie service en snelle verzending!
Erg bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat alles bevalt.
Wij hadden een hele mooie bank gekocht, maar door een misverstand kregen we een verkeerde. Ze hebben gelijk een nieuwe bank voor ons laten maten en deze kwam al heel snel! We zijn er heel erg blij mee.
Bedankt voor deze fijne review! Een terugkoppeling zoals deze stellen wij zeer op prijs. Dankjewel!
Geleverd zoals beloofd
Wat goed om te horen. Dank voor je positieve review!
We zijn super tevreden over onze eetkamer stoelen. We krijgen veel goede reacties! De stoelen waren super mooi verpakt en netjes voor de deur afgeleverd. Ook zijn we zeer.m netjes op de hoogte gehouden door Hay over de voortgang van de levering. Wij vinden het een hay-l goed bedrijf!
Enorm bedankt voor deze uitgebreide en positieve review! Super te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe eetkamerstoelen en veel goede reacties krijgen.
Er was overleg mogelijk over de aflevertijd, wat natuurlijk positief was. Wel is het verschil tussen de kleuren wit en gebroken wit online moeilijk te zien. Maar: Erg positief over onze nieuwe tafel!
Dankjewel voor deze positieve review! Goed te lezen dat jullie blij zijn met de nieuwe tafel. Bedankt voor de feedback betreft de zichtbaarheid van de kleuren online, dit nemen we mee om onze webshop te verbeteren.
Snelle levering en mooi product
Enorm bedankt voor de positieve review!
Goeie service, product zoals verwacht
Beste Janne, dank voor deze fijne review!
Wij zijn zeer tevreden met de tafel en de bezorgservice.
Super om te horen dat onze bezorgservice zo goed bevalt. Enorm bedankt voor deze review!
Altijd kwalitatieve producten met simpel, en toch opvallend design. Snel geleverd en goed ingepakt.
Hier worden we blij van. Dankjewel!
Allemaal leuke dingen aangekocht voor in mijn nieuw interieur: toffe kleuren, kwaliteitsvol en gemakkelijk in gebruik! Nieuwe fan bij!
Beste Venita, een review zoals deze lezen we graag. Bedankt voor de positieve review!
Vloermat Hay stripes besteld : Van uitstekende kwaliteit en snel geleverd! Top!
Wat ontzettend fijn om te horen! Dankjewel voor je review.
In november hebben wij een aantal spullen voor in huis besteld, waaronder een poef en enkele accessoires. Soms wil je dingen in het echt zien en even de stoffen vergelijken! Daarbij kregen we goed persoonlijk advies, ook over de zaken die we sneller en better via de webshop konden bestellen. De spullen werden erg snel geleverd! (Prettig dat online shop en de echte winkel goed bij elkaar aansluiten.)
Beste Margot, dank voor je positieve review! Wat goed om te lezen dat je zo te spreken bent over de combinatie tussen onze fysieke winkels en webshop.
I ordered a beautiful vase on sale and the post lost it but HAY was so helpful and sent a new one in no time.
Dear Eden, great to hear that our customer service was so helpful and sent a new vase. We really appreciate feedback like yours. Thanks a lot!
Was gewoon prima
Dankjewel voor deze positieve review!
Snelle levering, correct aangeboden
Hier worden we blij van. Dankjewel!
De levering was snel, ik heb al meerdere dingen besteld en alles zat ontzettend netjes verpakt. Ik ben dus meerdere malen zeer tevreden. Niet alleen over de verzending maar zeer zeker over de designs van de barkrukken, 2 lampen en een salontafel en een ordnermap die ligt te pronken op mijn bureau.
Enorm bedankt voor de uitgebreide en positieve review! Super om te horen dat alles naar wens is.
Spuistraat 281
1012 VR Amsterdam
HAY.nl is sinds 2013 dé officiële partner van het toonaangevende Deense designmerk HAY in Nederland. In onze webshop vind je het volledige assortiment van HAY’s iconische designmeubels, moderne verlichting en stijlvolle woonaccessoires – een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek. Het merk HAY werd in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay, met als inspiratie de tijdloze Deense designstijl uit de jaren ’50 en ’60. HAY staat bekend om het creëren van duurzame en kwalitatieve ontwerpen voor een betaalbare prijs, en werkt samen met een diverse groep van zowel gevestigde als opkomende internationale ontwerpers. Naast HAY.nl ben je ook van harte welkom in onze fysieke winkels in Amsterdam en Rotterdam, waar je de volledige collectie kunt beleven. Kom langs voor advies op maat en ontdek de unieke wereld van HAY-design.