Groot assortiment. Makkelijke bestelprocedure. Vlugge levering in een veilige verpakking.
Beste Peter, goed om te horen dat alles bevalt. Erg bedankt voor de positieve review!
HAY.nl is een toegankelijke site die heel makkelijk te gebruiken is. De navigatie en zoekfunctie zijn gebruikersvriendelijk. Ik vind dat de site overeenkomt met de style van de producten.
Enorm bedankt voor de positieve review! Super om te lezen dat onze webshop zo makkelijk in gebruik is.
Ronduit goede ervaring. Mijn pakket kwam snel. Goed verpakt. En toch cadeau gevoel bij uitpakken.(Altijd mooier in het echt.) Met een vriendelijke noot de vriendelijke groet van de medewerker die het heeft verstuurt. Top! Bij deze bedankt!
Goed om te horen dat alles naar wens is en het uitpakken als een cadeautje voelde. Bedankt voor deze positieve review!
Snelle levering van producten van goede kwaliteit
Hier worden we blij van. Dankjewel voor deze review!
Bezorging zou sneller kunnen al is er wel het excuus van drukke (feestdagen) tijd en Covid.
Bedankt voor deze goede review. We zullen de feedback meenemen om onze bezorging te verbeteren.
Snelle levering van uitstekende producten. Ik ben helemaal blij met mijn bestelling. Aanrader om vanuit België bij HAY Nederland te bestellen.
Beste G. Mertens, bedankt voor deze fijne review. Goed te horen dat de levering naar België zo goed verloopt en een aanrader is!
We hebben kussens besteld en ze zijn prachtig! Levering ging supersnel. We zijn erg tevreden!
Erg bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat de kussens bevallen.
Mijn kaleido bakjes zijn prachtig en supersnel geleverd!
Beste Ingrid, wat ontzettend fijn om te horen dat de Kaleido's zo in de smaak vallen! Dank voor je review.
Goede dienstverlening.
Beste Wouter, dankjewel voor deze review. Dit stellen we zeer op prijs!
Snelle levering, eenvoudige site, vlotte betalingsverwerking en een kwaliteitsvol product. Prima!
Erg bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat alles bevalt.
HAY voor tijdloze kwaliteit
Bedankt voor de positieve review!
Prettige website en snelle levering, blij mee!
Hier worden we blij van. Dankjewel!
Hele overzichtelijke website en goede klantenservice. Het product was snel in huis!
Enorm bedankt voor de positieve review. Super om te horen dat onze klantenservice zo goed bevalt!
Pakket werd netjes verpakt en snel bezorgd
Bedankt voor de review! Goed om te horen dat alles naar wens is.
Snelle en nette verzending, product zoals omschreven
Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze bezorging, bedankt voor deze positieve review!
Prachtige producten en perfecte levering
Wat ontzettend fijn om te horen! Dankjewel voor deze review.
Superblij met de mooie spiegel
Hier worden we blij van. Dankjewel!
Snelle verzending! Prachtige produkten!
Enorm bedankt voor de positieve review!
In aanloop van de feestdagen heb ik enkele hebbedingetjes via Hay.nl besteld. De betaling, opvolging en thuisbezorging in België is vlot verlopen. Alles was mooi verpakt. De familie en vrienden waren heel blij met de HAY cadeautjes (en ik dus ook! ;-).
Dankjewel voor deze uitgebreide review. Wij stellen dit zeer op prijs! Heel leuk te lezen dat de familie en vrienden blij waren met de HAY cadeautjes.
Goeie er varing, goede service, netjes in gepakt
Wat goed om te horen. Dank voor je positieve review!
Great quality and design. Fast delivery
Good to hear that everything is to your liking. Thanks for the review!
Makkelijke site, Leuk assortimen! Vlotte verzending.
Beste Nienke, dankjewel voor deze fijne review!
Blij met mijn aankopen, altijd fijn iets bij Hay te bestellen!
Hier worden we blij van. Dankjewel!
Behulpzame, creatieve en inspirerende medewerkers! Heel vriendelijk geholpen en de medewerkers gaven leuke styling tips. De winkel zelf is een snoepwinkel, alleen al een bezoekje is voor mij al inspirerender dan tijdschriften/Pinterest ;-) (ook online bestellen wordt snel verzonden en netjes verpakt)
Enorm bedankt voor de uitgebreide en positieve review. Super om te horen dat mijn collega's in de winkel je zo goed hebben geholpen en je tevreden bent over onze service!
I ordered two chairs and two carpets from HAY. The delivery company made something wrong with the first delivery attempt. Fortunately, the HAY service team was fast and responsible for helping. The products look the same as the photos shown on the website. I have used them for almost a month and am very satisfied. Strongly recommend!
Dear Hills, thanks for this positive review! I'm very happy to hear that our customer service has helped you so well and quickly.
Spuistraat 281
1012 VR Amsterdam
HAY.nl is sinds 2013 dé officiële partner van het toonaangevende Deense designmerk HAY in Nederland. In onze webshop vind je het volledige assortiment van HAY’s iconische designmeubels, moderne verlichting en stijlvolle woonaccessoires – een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek. Het merk HAY werd in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay, met als inspiratie de tijdloze Deense designstijl uit de jaren ’50 en ’60. HAY staat bekend om het creëren van duurzame en kwalitatieve ontwerpen voor een betaalbare prijs, en werkt samen met een diverse groep van zowel gevestigde als opkomende internationale ontwerpers. Naast HAY.nl ben je ook van harte welkom in onze fysieke winkels in Amsterdam en Rotterdam, waar je de volledige collectie kunt beleven. Kom langs voor advies op maat en ontdek de unieke wereld van HAY-design.