Ik heb kaarsen en kaarsen houders besteld, deze werden snel bezorgd
Bedankt voor deze positieve review. Super om te horen dat de kaarsen en kaarsenhouders snel geleverd werden!
Zorgvuldige levering zonder beschadiging van de kaarsen en kandelaars die ik besteld had.
Goed om te horen dat alles naar wens is en de kaarsen zonder beschadiging zijn geleverd. Bedankt voor deze positieve review!
Prachtig design fantastische service
Super om te horen dat onze producten en service zo goed bevalt. Enorm bedankt!
geduldig gewacht op het pakketje, blij toe in het opende
Wat ontzettend fijn om te horen! Dankjewel voor deze review.
Meedenkend
Dank voor deze fijne review!
Ik heb al meerdere keren mooie spulletjes besteld bij Hay en elk item is prachtig. En die ene keer dat er iets verkeerd geleverd was, ben ik netjes telefonisch te woord gestaan en heb ik binnen enkele dagen het juiste item geleverd gekregen. Dus… zeer tevreden!
Dankjewel voor deze uitgebreide en positieve review! Erg fijn om te horen dat onze klantenservice jou zo goed geholpen heeft na het leveren van een verkeerd product. Een terugkoppeling zoals de jouwe stellen wij zeer op prijs. Bedankt!
Er tevreden met het bestelproces en de communicatie.
Wat goed om te horen. Dank voor je positieve review!
Ik ben helemaal tevreden over de service.
Super om te horen dat onze service zo goed bevalt. Enorm bedankt!
Goede service van hay, product ging kapot wat natuurlijk vervelend en jammer is. Maar het viel nog onder de garantie en zo dus een nieuwe ontvangen!
Beste Daphne, ik ben blij te horen dat de klantenservice je goed heeft geholpen en een nieuw product heeft opgestuurd binnen de garantie. Bedankt voor deze fijne review en terugkoppeling!
Ben super blij met de Enamel Utensil houders. Ze zien er mooi uit, ik gebruik ze in de keuken.
Beste Annet, erg bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat alles bevalt.
Zeer tevreden met het aangekochte product! Werd daarbij nog eens snel geleverd, tijdens de feestdagen is dit mooi meegenomen. Het was de eerste keer dat ik iets bestelde van Hay en het zal zeker niet de laatste keer zijn!
Bedankt voor deze uitgebreide en positieve review. Wat ontzettend leuk te lezen dat je zo tevreden bent met de nieuwe producten en onze service. We zien je graag nog eens terug in onze shop!
De website, het hele bestel traject en de service zijn allemaal net zo goed als dat de spullen mooi zijn. Ik ben super fan!
Hier worden we blij van. Dank!
Kussen besreld. Ziet er prachtig uit. Omdat de kleur niet paste, andere kleur besteld. Omruilen ging eenvoudig en snel. Nieuwe kleur past prima
Beste Peter, bedankt voor deze review. Super om te horen dat de omruiling eenvoudig en snel ging en je tevreden bent met de nieuwe kleur!
De collectie van Hay is altijd weer verassend en leuk! De producten zijn van goede kwaliteit en staan heel leuk in je interieur. Alle producten die ik heb besteld (accessoires en kleine apparaten) zijn snel geleverd en naar verwachting!
Beste Suus, erg bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat alles bevalt.
Everything was very good through the process of ordering and confirmation after purchase, Communication came in English too. But then when the time came for the delivery I got e-mail only in Dutch (which I don't understand) saying I am to contact delivery company myself by phone (from abroad, as the Dutch webiste serves all Benelux countries) and fix delivery myself. This was something I never met with before. If there was a link to arrange the delivery over the internet then it would be fine, but making customers calling another company is not a good idea in my opinion. So I wrote to Hay that I need the communication in English and that I do not want to arrange the delivery myself. I got a quick and kind response and Hay arranged things for me from that moment. So I would be completely happy as a customer if for not this small point.
Dear M.D., thanks for your review and this detailed explanation. Good to hear that you were well helped by my colleague and the delivery was arranged for you. We will definitely use this feedback to improve our service.
Prima service, het spel is gewoon een kartonnen bord. Mooi vormgegeven, dat wel, maar gewoon een kartonnen ding.
Bedankt voor deze review en terugkoppeling betreft het Backgammon spel. We zullen deze feedback meenemen.
Hartelijke ontvangst in de winkel (Amsterdam), goede service en hulp bij samenstellen van de producten en kwalitatief goede producten (bankstel en kast). Verzending vanuit het buitenland duurt even en is niet altijd even duidelijk. Maar al met al zouden we zeker hier weer bestellen.
Beste Maurice, fijn te horen dat je goed in onze winkel bent geholpen met het samenstellen van de bank en kast. Dankjewel voor deze uitgebreide review. Wij stellen dit zeer op prijs!
Mooie producten, snelle levering en goed verpakt.
Enorm bedankt voor de positieve review!
Overzichtelijke website, snelle levering en duidelijke voortgang. Dus in één woord TOP!
Goed om te horen dat alles naar wens is. Bedankt voor de review!
de bestelling was ruim voor sinterklaas binnen, en prima verpakt. mijn complimenten
Bedankt voor de fijne review! Wat goed om te horen dat de bestelling ruim op tijd binnen is gekomen.
Keurig afgeleverd en blij met de kapstokhangers.
Super om te horen dat je zo blij bent met de hangers. Dank voor deze positieve review!
Ik ben super fan van Hay, heb vele dingen in mijn huis - groot en klein. De laatste levering ging echter een beetje mis, er miste een waterkoker. Daarnaast, helaas doet de broodrooster het niet meer (al na 3 maanden) - na normaal gebruik (1/2 x pw)
Beste Charlie, wat vervelend om te lezen dat er iets mis is gegaan in de laatste levering. Indien gewenst kun je een email sturen naar [email protected], wij helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Klantenservice HAY.nl
ik had besteld en er was iets mis gegaan met mijn Oder en ik ben super goed geholpen. ze hebben een hele goeie klanten service
Beste Tariku, erg fijn om te horen dat onze klantenservice jou zo goed geholpen heeft. Dankjewel voor deze review!
Bestellingen derde vrij lang om uit te leveren. Ook een fout product ontvangen.
Beste P. van den Broeck, Wat vervelend om te zien dat je geen goede ervaring heeft met onze webshop. Indien gewenst kun je ons een email sturen naar [email protected] met daarin een uitleg van je ontevredenheid. We staan altijd open voor feedback! Voor nu een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Klantenservice HAY.nl
Goed en snel geholpen! Mooie producten, Snelle levering,
Goed om te horen dat alles naar wens is. Bedankt voor de review!
Spuistraat 281
1012 VR Amsterdam
HAY.nl is sinds 2013 dé officiële partner van het toonaangevende Deense designmerk HAY in Nederland. In onze webshop vind je het volledige assortiment van HAY’s iconische designmeubels, moderne verlichting en stijlvolle woonaccessoires – een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek. Het merk HAY werd in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay, met als inspiratie de tijdloze Deense designstijl uit de jaren ’50 en ’60. HAY staat bekend om het creëren van duurzame en kwalitatieve ontwerpen voor een betaalbare prijs, en werkt samen met een diverse groep van zowel gevestigde als opkomende internationale ontwerpers. Naast HAY.nl ben je ook van harte welkom in onze fysieke winkels in Amsterdam en Rotterdam, waar je de volledige collectie kunt beleven. Kom langs voor advies op maat en ontdek de unieke wereld van HAY-design.