Tot nu toe goed.

Bestellen ging makkelijk en de bezorging was razendsnel. Of de bril echt helpt, weet ik nog niet, maar het is het proberen waard.

• Levertijd

Zelfde als Izipiz, alleen duurder en minder vast.

Ik kocht deze en draag m ook maar veel te duur voor wat het is. Ze halen ook je comments van Instagram. Ik had bv een comment gegeven, netjes, maar wel dat hij niet goed paste, en die comment verwijderen ze dan. Nog netter was geweest dat ze mij persoonlijk zouden contacteren met de vraag of ze iets konden doen. Dus sorry, kan het niet aanraden. Klantenservice blijft voor mij prioriteit.

Openbaring!

Ik ben stewardess. Ben vaak wakker op momenten dat ik zou moeten slapen en lig dan vaak op een telefoon of iPad te kijken. Daarna kan ik nooit slapen! Ik heb de Seemy bril besteld en de volgende dag was hij al binnen! Nu doe ik mijn modieuze Seemy bril op als ik wakker lig en op een beeldscherm kijk. Heb al duidelijke verschillen kunnen merken! Ik heb gewoon goed geslapen. In één woord fantastisch!

Leuke lichtgewicht bril

De bril komt aan in een leuke verpakking met een lichtje en een test. Bij de test zie je goed het verschil. Ik draag de bril nu enkele dagen consequent en ervaar minder vermoeide ogen. De bril is flexibel en heel licht in gewicht. Het leuke design is een extra plus.

• Levertijd

Knap en nuttig product; héél goede service.

De Seemy kwam aan in België slechts een dag na bestelling; goed en leuk verpakt, voorzien van stofdoekjes en flexibele case. Ik ben hem meteen beginnen gebruiken en merkte na enkele uren al hoeveel verschil het maakte. Ik draag normaal geen bril en vreesde dat het toch wel wennen zou zijn, maar ik moet eerlijk toegeven dat het lichte montuurtje en het zachte materiaal weinig gewenning nodig hebben. Na enkele dagen gebruik stond er helaas een krasje op één van de glazen, maar na contact met Mitchell kon ik de bril zonder problemen of extra kosten terugsturen en laten herstellen. Nog geen drie dagen na verzending kreeg ik het al terug in de bus, voorzien van een handgeschreven kaartje (van Mitchell ^-^). Superleuke manier van klantencontact en dus echt wel een fijne klantenservice voor nog geen €40,00. Juist omdat zulke zaken kunnen voorkomen en ze hier zo fijn mee omgingen, is deze ervaring voor mij 10/10. Absolute aanrader en ik denk er zeker aan binnenkort mijn assortiment uit te breiden!

• Levertijd

Niet een dag later bezorgd

Ik heb de bril een week later nog steeds niet binnen. Komt hij überhaupt nog?

Niet enthousiast

Ik vind het kijken door een bril niet fijn, maar als ik daarmee de vermoeide ogen kan voorkomen.. ik had het er voor over. De ervaring was echter dat ik niet meer kon slapen. Vermoeide ogen zijn ook gebleven. Ik was de hele nacht klaarwakker en voor mij heeft het dus blijkbaar een tegenovergestelde werking.

• Levertijd

Prima service toen ik toch besloot eennandere te nemen

Prima service goed meegedacht!

• Levertijd

Het verschil is bizar! Ik had niet verwacht dat het echt zo snel al te merken is. Ik raad Seemy zeker aan, probeer het in ieder geval! Dan merk je snel genoeg hoeveel rust het geeft!

Leuke goede bril

Ik heb geen vermoeide ogen meer na een dag werken waardoor mij hoofdpijn ook minder is geworden

• Levertijd

Omdat ik 8 uren achter de computer zit op kantoor en 'savonds nog achter mijn telefoon, heb ik besloten om Seemy uit te proberen. Ik vind het nu al prettig in gebruik en hij is erg lichtgewicht. De prijs vindt ik ook reuze meevallen en fijn dat je het ook kan testen met het meegeleverde lampje. Het komt netjes in een handige etui met schoonmaakdoekje ook erbij. Helemaal top!! Ook een supersnelle levering.

Ogen tot rust

Was een beetje sceptisch maar hoopte op minder vermoeide ogen. Als ik niet aan het werk ben (pc dan sws op) dan zet ik het rond 18 uur 's avonds op. Het ontspant de ogen.

Ogen tot rust

• Levertijd

Goede kwaliteit en meer rust voor je ogen

Ik heb vorige week een Seemy bril besteld om te testen. Deze komt mooi compleet thuis en werd al binnen 1 dag geleverd. Het materiaal voelt goed aan en ik merk vooral na het werken dat mijn ogen wat meer rust hebben. Zelf werk ik overdag veel op mijn Macbook met externe monitor en 's avonds op mijn Macbook. Ik krijg hierdoor last van mijn ogen en had het gevoel dat mijn ogen hierdoor meer moeite hebben om scherp te stellen. Over de werking van de Seemy ben ik heel tevreden, mijn ogen voelen na enkele dagen alweer als vanouds. Alleen staat het model van Seemy mij helaas niet. Hierdoor doe ik de bril retour (ik raad iedereen aan om bij twijfel gewoon te proberen). Mocht er in de toekomst een model zijn dat mij beter staat schaf ik die zeker aan!

• Levertijd

Fijne bril van goede kwaliteit

Mijn ogen zijn minder moe na een dag werken en ook minder snel hoofdpijn. Ik vind het een hele fijne bril. Het materiaal is heel licht, waardoor het prettig draagt. Heel snel geleverd ook.

Licht montuur

Het brilletje de eerste keer opzetten was een zeer aangenaam. Na 10min zelfs niet meer door dat ik het op had. Montuur vind ik qua model iets minder passen bij mij maar zit wel goed. Ook super licht.

Snelle verzending, fijne bril

's Avonds besteld en de dag erna al geleverd. Super fijn! De bril is heel licht en zit echt hartstikke prima. Merk meteen verschil qua vermoeidheid.

Zeer goede computerbril

Prima bril, werkt echt en zit comfortabel. Geen last meer van vermoeide ogen en minder loens na lang gebruik ipad.

• Levertijd

Tot op heden geen hoofdpijn.

Bril aangeschaft voor op het werk, nu een week in gebruik en geen hoofdpijn gehad door het beeldscherm, handig dat het geleverd word met een kaartje en blauw lampje om te testen, 2 collegas hebben hun bril op sterkte met blauwlicht filter gestest met het test kaartje en lampje en de seemy bril doet hetzelfde als de dure brillen op sterkte, tevreden!

• Levertijd

kende fenomeen computerbril niet, wat een uitvinding!

Erg tevreden met mijn bril. Had er nog nooit van gehoord, maar ben blij met mijn aanschaf! minder moeie ogen! ... jammer dat er alleen geen maten zijn, want met een klein hoofd, is hij beetje groot en glijd van mn neus af... maar voor het doel achter de compu en mobiel is het prima!

Heel erg blij mee!

Sinds ik ben begonnen met mijn bedrijf zit ik elke dag achter een tekenen tablet. Ik kreeg best wel last van concentratie problemen rond mijn ogen en ik merkte dat het gewoon niet goed was dat ik alleen maar achter die tablet zat. Ik wilde dus, omdat ik ook al van nature veel last heb van droge ogen, mijn ogen een beetje meer bescherming geven. Ik ben gaan zoeken naar computerbrillen en ik kwam uit op Seemy. Ik wilde dit best proberen aangezien het wel mijn ogen betreft. (Zelf draag ik trouwens geen bril of lenzen buiten deze bril om) Het is zeker een aanrader! Ik draag 'm nu een week en geen tot weinig last van mijn ogen

• Levertijd

Ik had dit veel eerder moeten aanschaffen!

Leuke bril, zacht materiaal, aangenaam dragen en een fijne prijs.

Hoofdweg 370

2908 LC Capelle aan den Ijssel

+31 61 265 03 32

Over Seemy

Seemy gelooft dat computerbrillen anders moeten. Ze schieten tekort op veel onderdelen of zijn onwijs duur. Daarom besloten wij een betaalbare computerbril te maken die er wél goed uitziet - en niet inlevert op kwaliteit. ■ Hoge kwaliteit computer brillen voor €49,- ■ Lichtgewicht, hip en cool ■ 100 dagen retourbeleid