Geweldige bril!
Hoi Ashley ππ½, Super leuk dat je een review hebt achtergelaten. Hier zijn we enorm blij mee. Ik wens je onwijs veel plezier toe van de Seemy! π€© Groetjes, Mitchell van Seemy
Makkelijke bestelling en levering. Na het uitpakken direct op kantoor opgezet. Ik merk het verschil direct.
Hoi Olivier ππ½, Wat fijn dat je direct verschil merkt sinds je de bril op hebt. Dit vinden we leuk om te horen. Heb je je collega's al kunnen overtuigen van de Seemy? π Ik wens je veel plezier met de computerbril! Groetjes, Mitchell van Seemy
Ik gebruik de bril nu ongeveer een week. Ik zit ongeveer 12 tot 16 uur per dag achter een scherm en werk veel. Ik draag de computerbril vanaf 15.00 en merk dat ik makkelijker de stap van spanning naar ontspanning kan maken na het werken en dat ik in de avond ook makkelijker in slaap val.
Hoi Kevin ππ½, Bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen hoe jij je Seemy bril specifiek weet in te zetten voor jouw situatie. Ik wens je nog veel (werk)plezier toe van je Seemy! π€ Groetjes, Mitchell van Seemy!
Toen Seemy βliveβ ging, heb ik direct een bril besteld. Merkte gelijk het verschil, en dat in combinatie met een top service!
Hey Jordy ππ½, Bedankt voor de lovende woorden over de bril en de service. We zijn blij om te horen dat je direct verschil ervaart. We wensen je veel plezier van de Seemy! Groetjes, Mitchell van Seemy π
Onwijs blij met mijn Seemy! Ik zit voor mijn werk de hele dag achter de laptop, dus dit is voor mij echt een uitkomst. De bril ziet er goed uit en ik vind het super tof dat het zo buigbaar is. Ik bestel een tweede :)!
Hoi Serdar ππ½, Wat leuk dat je blij bent met je nieuwe Seemy. We zijn benieuwd welke tweede kleur je gaat bestellen en kijken uit naar je volgende bestelling. Enjoy your Seemy! π€© Groetjes, Mitchell van Seemy
Ik gebruik de bril nu een paar weken en merk dat ik er vooral in de avond veel profijt van heb. Door het dragen van de bril zijn mijn ogen meer ontspannen, waardoor ik βs avonds sneller en beter slaap. Super fijne aankoop, waar ik nog lang gebruik van ga maken!
Hoi Nadine ππ½, Bedankt voor je bestelling bij Seemy! Wat leuk om te horen dat je de bril goed kan gebruiken in de avond. Een goede nachtrust is super belangrijk. Ik wens je voor nu veel plezier (en een goede nachtrust toe) van de Seemy! Groetjes, Mitchell van Seemy! π
Na een tijdje gezocht te hebben, kwam ik Seemy tegen. Voor dit bedrag kon ik hem niet laten liggen. Sinds dien ben ik eigenlijk alleen maar enthousiast!
Hey Anton ππ½, Goed dat je zoektocht uiteindelijk is gelukt. Fijn om te horen dat je blij bent met jouw nieuwe Seemy. Ik wens je veel plezier toe van je nieuwe Seemy! Groetjes, Mitchell van Seemy π
Nadat ik wat last ondervond van hoofdpijn tijdens mijn werk heb ik een Seemy computerbril aangeschaft. Inmiddels draag ik deze altijd als ik achter een scherm zit en heb ik een stuk minder last van hoofdpijn. Ook voelt het dragen van deze bril erg ontspannen en heeft dit een positief effect op mijn nachtrust.
Hoi Bart ππ½, Wat fijn dat we je hebben kunnen helpen met de hoofdpijn die je kreeg door de beeldschermen. Ik hoop dat je nog lang van de voordelen van de Seemy kan blijven genieten. Fijne (werk)dag! π Groetjes, Mitchell van Seemy!
Aangeschaft vanwege de vele uren schermtijd op een dag en om mijn slaap te verbeteren. Het was even wennen als niet-bril drager een bril te dragen, maar na een paar dagen voelde het al snel als (het nieuwe) normaal. Na een aantal weken gebruik te hebben gemaakt lijkt mijn slaap te verbeteren en mijn ogen minder moe te worden. Ik ben benieuwd of dit nog verder doorzet! En nog een pluspunt: nadat ik per ongeluk op de bril ging staan was de bril nog heel. Sterk brilletje!
Het contact met Seemy verliep van begin tot eind erg prettig. Ze denken goed mee om samen tot een mooi ontwerp te komen. Een extra detail is dat de pootjes en het hoesje bedrukt zijn met onze bedrijfsnaam / logo. Voor de medewerkers een leuk geschenk waar ze dagelijks gebruik van maken.
Super snelle service! In de avond heb ik mijn bril besteld en de volgende ochtend lag deze al in mijn brievenbus. Ik ben er erg blij mee en slaap sinds ik de Seemy heb veel sneller en rustiger. In één woord: fantastisch!
In het begin was ik een beetje sceptisch of een computerbril echt effect zou hebben. Maar het was uiteindelijke de beste keus ooit om er een aan te schaffen! Door de vele uren achter mijn laptop als student had ik normaal al snel last van hoofdpijn, maar door de brillen van Seemy is dat verleden tijd!
Leuke gasten goed werkend product, super.
Ik werk als marketeer de hele dag met laptops en andere schermen. Toffe nieuwe bril besteld en voel daadwerkelijk verschil met en zonder. Mn ogen zijn minder moe na een lange dag! Top dus
Significant betere nachtrust na een avond achter de schermen met deze bril
Seemy maakt Γ©cht waar wat ze verkondigen. Met deze hippe werkbril durf ik mij te vertonen op kantoor en kan ik mij werkelijk goed concentreren achter mijn computer. Terwijl de glazen het blauwe licht voor mij filteren blijf ik scherp en heb ik ook geen last van droge ogen meer. Wat echt niet vergeten moet worden is hoe deze bril in staat is je nachtrust te verbeteren. Kortom, dit is een bril die je echt wilt hebben.
Tot nu toe gebruik ik de computerbril van Seemy elke dag. Zeker nu er veel wordt thuisgewerkt en je bijna niks anders doet dan naar een beeldscherm kijken. Ik heb veel minder last van droge ogen en hoofdpijn, dus voor mij is de computerbril echt een musthave. De prijs-kwaliteit verhouding is ook erg goed. Voor nog geen β¬ 39,- kan je een computerbril aanschaffen. Bovendien merk je bijna niet dat je een bril draagt. Kortom, top dus!
Hoi Dionne ππ½, Wat leuk dat je de Seemy computerbril elke dag gebruikt. Extra fijn dat je amper merkt dat je hem op hebt. Een mooi compliment voor onze design afdeling. Ik wens je veel plezier van de Seemy en mocht je een leuke tweede kleur willen uitzoeken om outfits te matchen ben je altijd welkom! π Groetjes, Mitchell van Seemy!
Ik had altijd veel last van hoofdpijn en vermoeide ogen als ik lange tijd naar een beeldscherm keek. Ik merk dat ik daar nu dankzij deze bril echt totaal geen last meer van heb. De bril heeft bovendien een mooi montuur (ook wel belangrijk). Echt super fijn, echt een aanrader!
Hoi Esmee ππ½, Wat leuk dat je blij bent met de bril (en het montuur). Hier hebben we hard aan gewerkt. We hopen dat je veel mensen kunt enthousiasmeren over de bril en nog lange tijd zonder hoofdpijn aan de slag kan. Veel plezier van je Seemy! Groetjes, Mitchell van Seemy π
Ik had nog nooit een computerbril uitgeprobeerd, maar deze is wel echt fijn zeg. Ik heb veel minder last aan mn ogen aan het eind van de dag. En super dat hij er ook nog tof uit ziet ook. Ik heb de tortoise variant en durf hem ook echt op te zetten bij meetings op Teams.
Door Corona ben ik meer thuis gaan werken en kwam ik nog meer in contact met beeldschermen. Dit is de laatste jaren natuurlijk al meer geworden, maar door het thuiswerken nog meer. Ik begon steeds meer klachten te ervaren zoals jeukende ogen en hoofdpijn in de loop van de middag. Na het aanschaffen van een Seemy verdwenen deze klachten snel en kwam ik veel productiever mijn dag door. Top aankoop!
He Guus ππ½, Wat leuk dat je als een van de eerste klanten bent begonnen met het dragen van een Seemy. Blij dat we je hebben kunnen helpen met je klachten. Vergeet tijdens het werken niet te ontspannen zonder beeldschermen, ook dit blijft belangrijk. Ik wens je veel plezier toe van je Seemy! Groetjes, Mitchell van Seemy! π
Een product waarvan je twijfelt of je het nodig hebt maar als je het koop je jezelf afvraagt waarom je dit niet veeel eerder hebt gedaan. Ik draag de bril nu een paar weken en ik merk een groot verschil. Zeker met Corona zit nog vaker naar mijn scherm turen, voor het werk op mijn PC en savonds Netflx. Ik had al langer last van een zeurende koppijn, vaak aan het einde van mijn werkdag. Ik dacht dat dit bij een kantoor baan hoorde... Tot dat mijn vriendin mij erop wees dat het best te maken kan hebben met alsmaar turen naar felle beeldschermen. Nu ik deze bril gebruik merk ik het verschil. De beloftes zijn zeker niet overdreven. Ik heb minder moeie ogen meer en verlaat het kantoor zonder koppijn..... Dit had ik eerder moeten doen
Hi Tijmen ππ½, Wat goed dat je uiteindelijk de stap hebt gemaakt om een Seemy te kopen. We zijn blij om te horen dat we je hebben kunnen helpen met het verhelpen van je hoofdpijn. Heb je ook al een leuke Seemy kunnen uitkiezen voor je vriendin? Ik denk dat je hier zomaar wat punten mee kunt scoren π. Ik wens je voor nu veel plezier toe met je Seemy! Groetjes, Mitchell van Seemy!
Een fijne bril, licht gewicht en ziet er mooi en strak uit. Blauwlicht is een stuk zachter door de bril. Voorheen wat droge ogen na een dag achter de computer zitten. Dat is nu een stuk minder gelukkig!
Hoi Claire ππ½, Wat leuk dat je een review hebt geschreven, bedankt hiervoor. Fijn om te horen dat de bril bevalt en je minder last hebt van droge ogen. Ik wens je veel plezier toe van de Seemy! Groetjes, Mitchell van Seemy π
Ik game bijna elke dag een aantal uur. Na een tijdje merkte ik dat ik last van hoofdpijn kreeg tijdens het gamen. Na het proberen van deze bril heb ik geen last meer van hoofdpijn en draag ik hem elke keer als ik ga gamen. Ik raad deze bril zeker aan!
Hoi Costiaan ππ½, Bedankt voor je positieve beoordeling. Hier zijn we enorm blij mee. Fijn dat dit bril werkt in jouw situatie. Veel succes met je volgende game! Groetjes, Mitchell van Seemy
Hoofdweg 370
2908 LC Capelle aan den Ijssel
Seemy gelooft dat computerbrillen anders moeten. Ze schieten tekort op veel onderdelen of zijn onwijs duur. Daarom besloten wij een betaalbare computerbril te maken die er wΓ©l goed uitziet - en niet inlevert op kwaliteit. β Hoge kwaliteit computer brillen voor β¬49,- β Lichtgewicht, hip en cool β 100 dagen retourbeleid