Voldoet aan verwachtingen, fijne bril

Ik vind de Seemy een hele fijne toevoeging als ik (student) soms urenlang achter een laptop zit te werken. Ik merk echt dat ik betere focus heb en het geeft extra rust aan de ogen. Ik moest wel even wennen in het begin, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik in het dagelijks leven geen bril draag.

Rust voor oog en hoofd!

Sinds ik de Seemy beeldschermbril tijdens mijn werk ervaar ik veel meer rust. Geen drukkend gevoel na een aantal uur, geen trillende ogen of wazig zicht. De bril draagt lekker licht en is flexibel waardoor hij comfortabel zit en niet knelt. Een collega van me heeft er ook al één besteld op mijn advies :)

Super bril.

De brillen zijn echt super. Ik heb ze zowel met als zonder sterkte zodat ik ze ook op kan als ik geen scherm kijk. Als de tv aan staat of zo maar. Gewoon ook omdat ze fijn dragen. Er goed uitzien en ze er in vele kleuren zijn. Ik heb er inmiddels zes. Drie met sterkte. En drie zonder sterkte. Als er meer kleuren of modellen komen zal ik die zeker ook bestellen. Ik merk ook echt minder vermoeide ogen na lang scherm kijken en slaap sneller in.

Formidable

Prima bril lekker licht op je neus! Dus voelt niet zwaar

Uitstekende kwaliteit

Mijn bril voelt licht, heel mooi goede kwaliteit, belangrijk voor het dragen en rust voor je ogen

• Levertijd

Op sterkte goed bril om te lezen en voor mobieltje. !!Sl snel een schroefje uit de arm van de brie b

Kan ik schroefjes krijgen? Want de poot ligt eraf.

Top!!!

Zit geweldig, knelt niet. Optimaal zicht. Heel tevreden met de aankoop.

Zeer hippe brillen

Ik vind het heel tof om te dragen, kwaliteit is uitstekend kan dagelijks gebruikt worden :) Ook zeer snelle levering in 1 dag thuis

Bril is niet universeel

De glazen doen wat ze moeten doen maar de bril zit te groot. Vering is te slap.

Nooit meer vermoeide ogen

De Seemy wat een topbril! Hoofdpijn, vermoeide ogen zijn verleden tijd! Na het gebruik van deze bril tijdens veel kantoorwerkzaamheden op beeldschermen wil je niets anders meer!! Ik zou het iedereen aanraden, Seemy is top!

• Levertijd

De bril geeft mijn ogen veel rust.

Ik werk veel met mijn laptop, ook in de avond. Ik had niet door dat ik last had van vermoeide ogen, maar sinds ik de Seemy bril gebruik merk ik wel degelijk verschil. De bril geeft mijn ogen veel rust. Kortom, ik ben er erg blij mee en ik draag hem haast altijd als ik achter een scherm zit. Absolute aanrader.

Werkt perfect

Na enkele diensten werken achter de pc heb ik vaak last van brandende ogen. Op heden is dit probleem opgelost door de bril van seemy. Mooie brik die doet wat moet

Snel en correct.

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd mét persoonlijke boodschap. De bril voldoet aan al mijn verwachtingen: hij is zeer licht, bergt makkelijk op, ook in mijn kleine handtas, mijn ogen zijn niet meer zo branderig na lang werken op mijn computer en hij ziet er ook nog mooi uit. Een aanrader!

Helpt goed!

Veel minder zere ogen door vermoeidheid, ook minder droog en geen hoofdpijn meer. Ook merk ik dat ik mij beter kan concentreren op teksten op het scherm. Ik moest er wel even aan wennen. Leuke modellen en kleuren!

• Levertijd

Optimale bescherming voor een lage prijs

Ik gebruik de bril elke dag en ben er meer dan tevreden mee.

• Levertijd

Leuk design en goed voor je ogen!! Ik had eerst een ander model maar dacht dat een ander model me beter ging staan, ik kreeg de andere bril snel opgestuurd met een retoursticker voor de andere bril. Goede en snelle service!

• Levertijd

Beter slapen en er nog mooi uitzien ook

Meerdere mooie modellen waarmee je er fashionable uitziet. En sinds ik hem vooral draag voor het slapengaan val ik als een blok in slaap. Wordt wel redelijk snel vies en is dan wat lastiger schoon te krijgen.

• Levertijd

Eindelijk een beeldscherm bril die werkt

Bril besteld en deze werd snel geleverd. Eerst een bezoek gebracht aan de website. Daar stonden meerdere modellen op en een fijne uitleg over het gebruik van een beeldschermbril. Ik heb er een uitgekozen en deze werd keurig per post bezorgd in een mooie doos. De bril is compleet met poetsdoeken en een opbergzakje. Ik ben blij met mijn bril, waardoor de pixels wat minder dansen.

• Levertijd

werken met de PC en Mobiel doet de Seemy bril wonderen voor de ogen.

De ogen krijgen meer rust het lichtvan de PC Word tegen gehouden. Ik heb het doorgegeven , veel mensen Probeerde de Seemy bril en waren enthousiast er over, ogen worden minder moe.

Comfortabel

Het montuur is licht qua gewicht.

Top top

Wat een goede bril had meteen de eerste dag geen hoofdpijn meer echt fijn

• Levertijd

Zeer blij met mijn aankoop, retour policy zeker niet nodig!

Hoewel Seemy een aantrekkelijke 100 dagen retour policy hanteert heb ik hier totaal geen behoefte aan. Ik ben enorm blij met mijn aankoop en heb na een kleine maand al het gevoel minder last te hebben na mijn werkweek van 40 uur voor de pc. Ik draag normaal geen bril, dus moet nu soms wat wennen als ik bepaalde bewegingen maak dat er nu de hele dag iets op mijn neus staat. Maar tegelijkertijd wandel ik standaard rond met de bril na mijn werkdag, dat ik het vergeten was dat ik hem nog aanhad! Een normale gewenningsperiode dus, maar zeker heel tevreden van de look and feel van deze bril.

• Levertijd

Nooit verwacht dat dit zo goed zou werken!

Al het online werken op afstand, en daarmee eindeloos turen in een computerscherm leverde vermoeidheid en hoofdpijn op. Dat is nu ECHT over met deze computerbril, en hij ziet er nog leuk uit ook!

• Levertijd

Het is een onwijs fijne bril! Het geeft een rustiger zicht en zie mijn computerscherm ook net wat scherper. Het montuur is trendy en de kleuren zijn ook erg leuk. Ik zou deze bril aan iedereen aanraden maar je wordt vanzelf overtuigd!

• Levertijd

Geen last meer van vermoeide ogen

Ik kan veel langer geconcentreerd achter mijn scherm blijven zitten. Door het thuiswerken is dit verdrievoudigd, voor mij geen pretje, maar inmiddels een goede oplossing gevonden met de seemy bril! Erg blij mee!

Hoofdweg 370

2908 LC Capelle aan den Ijssel

+31 61 265 03 32

Over Seemy

Seemy gelooft dat computerbrillen anders moeten. Ze schieten tekort op veel onderdelen of zijn onwijs duur. Daarom besloten wij een betaalbare computerbril te maken die er wél goed uitziet - en niet inlevert op kwaliteit. ■ Hoge kwaliteit computer brillen voor €49,- ■ Lichtgewicht, hip en cool ■ 100 dagen retourbeleid