Service en kwaliteit!

Erg goed onderzoek kunnen doen want de kwaliteit was goed. De middelen kwamen optijd binnen. Zie wel graag minder reclame bladen en stickers in het pakket want die gooi ik meteen weg. Is gewoon zonden. Zou tof zijn als ik daarvoor kan kiezen.

Just cat

Effient 100%

Niets op aan te merken

Snelle verzending en goede klantenservice. Ontvangen producten boven verwachting.

Klantgericht

Snel contact heldere site

Top Service super fast

Het team van funcaps zijn de beste mederwerker ooit, top Service en super snell altijd graag weer.

een goede ja zeer oprechte online-winkel de nachtapotheker. Funcaps

Als ik bestel, is het zo'n 18 of 20 uur later, heb ik het al in huis, en ja wat ik besteld heb is echt wel van de Hoogste kwaliteit hoor Lieve Mensen, ik blijf in de Toekomst alleen bij Funcaps bestellen, Ja ik heb er zeer goede ervaringen mee al jaren en jaren Lang, mijn Nmr: 1 Nachtapotheker. Ben er nog steeds Heel blij mee. Funcaps forever..!!!

Uitstekend, zoals altijd.

Extreem snelle levering en betrouwbare resultaten.

Niet vezonden producten

Slecht, lang wachten en helft van me bestelling niet mee gekregen ook geen reactie op mijn mail.

Snelle service, fijn contact en erg discreet

Razendsnelle service en kwalitatief goed product

Bar slecht

Na 3 ingenomen te hebben niks zien van dat planten bewegen of anderen dingen kleurtjes of dat me smaak integer wordt niks. Het enige wat we hebben gemerkt is dat wij slecht hebben geslapen maar het is niet mijn beste ervaring geweest met 2-cb fly wel jammer want ik had er wel hoge verwachtingen van zoals met de echte die ik genomen had maar die zijn moeilijk te krijgen helaas Groetjes Lotte.

30 dec besteld zou 31 er zijn

Ik begrijp dat er oud en nieuw tussen zat maar krijg geen update

Betrouwbaar

Altijd dat gekregen wat ik heb besteld en op het verwachte tijdstip. Kwaliteit is altijd hetzelfde en goed. Je kunt echt verwachten zoals het in de omschrijving en reviews staat vermeld.

Funcaps voor fun times

Shit is banger bro

Goede snelle service

Goede snelle service zo aan huis geleverd, en het is top spul

Kan de dag weer door

Ipv op bed liggen kan ik de dag aan

Super service

Kann man nur empfehlen. Beste Qualität

Super tevreden!

Bestellen, betalen en na 1 of 2 dagen altijd netjes geleverd! Top service en goede kwaliteit

Slecht

Order nooit aangekomen en slecht contact met het bedrijf

Ontzettende goede kwaliteit en de levertijd is perfect !

Mijn naam is Davy en ik bestel al een behoorlijke tijd en moet bekennen dat ik ontzettend tevreden ben en blijf trouw aan deze firma die de beste kwaliteit en levertijd heeft. Daarnaast is er een open communicatie en reageren altijd op vragen.

Al jaren klant en zeer tevreden

Al meer dan 4 jaar vaste wekelijkse klant en het is echt een top bedrijf met goeie service en snelle levering. De nummer 1 aanrader. Bedankt Funcaps

Zelfs tijdens de feestdagen snel geleverd!

Heerlijke pillen om te relaxen en slapen zonder rondspokende dingen in je hoofd, complete rust.

Snelle en betrouwbare levering

Uitgebreide website. Na bestelling binnen 2 dagen geleverd.

Kan het perfect gebruiken! Helpt mij enorm, waarvoor dank.

Topkwaliteit

1 van mijn stabiele leveranciers, je kan echt uitgaan van de levering en continuïteit. Zowel bij 3 tientjes of voor paar K.

Snelle reactie en levering en daarbij prima advies!

Overzichtelijke website en advies over diverse producten.

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA