Heel goede service. Perfect op tijd geleverd ben goed spul. Ga zo door

Quick delivery

High quality products I recommend

Snel, accuraat en betrouwbaar

Nu ondertussen al enkele keren wat research producten besteld. Hoeveelheid die je besteld krijg je ook (Niet wat minder). Kwaliteit is goed constant wat het mogelijk maakt meerdere keren onderzoek te doen waarbij de uitwerking steeds hetzelfde is en voldoet. Ze versturen snel en goed verpakt. En als er iets mis is (in mijn geval de schuld van KPN) dan reageren ze zelfs op 2de kerstdag nog dus kan alleen maar zeggen top top top.

geen postzegel verzending meer

er is iets met de postzegel verzending normale verzending altijd goed eet goed op julie bedankr

Snel

Snel binnen zelfs tussen kerst en oud en nieuw, binnen 2 dagen..

Snel

Snel binnen, binnen 2 dagen tussen kerst en oud en nieuw...

Goeie kwaliteit en klanten service.

Snel verwerkt en verzonden, alleen vertraging bij post nl.

Snel en kwaliteit

Zeer tevreden , snelle verzending, perfect om te onderzoeken

Snelle bezorging

Correct snel kwaliteit, gr Robert leon

alles prima!

levering snel en discreet, er zou nog wel meer product informatie bij kunnen. B.v. hoe gebruik je bepaalde producten.

Gekregen wat ik had verwacht. Besteld, dag erna geleverd.

Altijd top! Binnen enkele dagen in de bus.

Niet gebruikt maar funcaps steld je nooit teleur.

Perfect en snel

Het komt snel binnen en geweldige producten

Snelle levering en ookal leek het eerst een onbetrouwbaar werkt het supper goed

Niet geleverd

Voor over de 40 euro besteed met mijn bestelling. Geplaatst op 15 december. Toen ik 22 dec nog niks had ontvangen of bericht gekregen dat er vertraging was zelf maar contact opgenomen met de klantenservice. Met daarbij de vraag hoe het kan en of ze hier meer info over kunnen geven. Kreeg de volgende dag een reactie terug, waarin er gezegd werd dat het nu druk is met de kerst.. PostNL en DHL zijn al meerdere keren bij mijn deur geweest om pakketjes en brievenbuspakketten te leveren. Later helaas pas meerdere recensies gezien van andere kopers, dat wanneer het een postzegel zending is ze deze gewoon niet opsturen. Heel erg jammer.. ik zou het er niet op wagen om hier te bestellen..

Zending is niet gearriveerd

Moeilijk te zeggen. Zending is (nog?) niet gearriveerd.

Snelle discrete levering

Meerdere malen iets besteld bij Funcaps. Iedere keer snel en netjes geleverd.

ZeerGoed

10+

Heel goed!

Ik ben heel blij met de ervaring. Het zou alleen wat fijner zijn als er meer beschrijving over de consumenten zijn. Voor de rest is het altijd een topspul!!

Recommended fast easy trustable

Recommended site, trustable company. Bonus program , not expensive. Good quality.

Duidelijke site

Kwaliteit, service en afhandeling!

Goede producten zonder misleiding en nog eens snel bezorgd ook.10+

top!

Goed!!!

Bijna altijd op tijd mits je met track& trace besteld

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA