top!

Goed!!!

Bijna altijd op tijd mits je met track& trace besteld

Awesome

It was almost perfect

Slechte ervaring

Track en trace meldt dat de bezorging er is maar in de brievenbus ligt niets.

Snelle levering, goede producten.

Snelle levering, goede producten.

Top Top Top

Altijd de snelste service en beste producten ⭐⭐⭐⭐⭐

Oke

Oke

Top bedrijf met een top team.

Echt top dit. Pas 2x besteld hier. En 2 x via wa super goed geholpen. Ze beloven wat ze zeggen. Eigenlijk actie is reactie. Jaaa echt een top bedrijf en team.jullie zullen het wel druk hebben nu. Nogmaals een top service

my order has not been delivered

my order has not been delivered

Niets ontvangen

Niets ontvangen

Ben mijn onderzoek begonnen omdat ik erg veel last van mijn rug en benen had,werd er ook heel onrustig van,nu ik bij Funcaps bezig ben met onderzoeken en 0-DSMT probeer zijn mijn klachten zo veel beter dat ik er geen woorden voor heb. En mijn gesteldheid is veel beter. Ik ben een blij man. Gr jeroen

Tot op heden niks ontvangen, wel betaald.

Tot op heden bijna een week na bestellen nog niks ontvangen. Kleine bestelling geplaatst om te te proberen, ben blij dat ik geen grotere order heb geplaatst.

Alles op tijd binnen gekomen

Alles op tijd binnen gekomen en ook de communicatie ging heel goed. De producten heb ik nog niet geproefd maar alles zit netjes en professioneel uit. Dankjewel en tot volgende keer. Gr. Angelo

Ze nemen geen verantwoording.

Na een eerste bestelling die wel goed was heb ik weer hetzelfde product besteld. Tweede keer besteld maar product was een goedkoop 3D geprinte replica en paste niet op de flesjes van oa Rush. Ik heb dit gemeld maar ze gaven niet thuis. Ipv een alternatief te bieden kreeg ik een lullig mailtje. Gelukkig zijn er meer sites waar ik mijn euros kan uitgeven dus mij zien ze niet meer terug. Inmiddels op een andere site wel de juiste opzet stukjes besteld en naar volle tevredenheid geleverd. Jammer dat het allemaal zo moet lopen maar dat is het risico van bestellen op een website.

Ni normaal

Foking goeie shit lsd. 150mcg in onze mik en helemaal weg. Niks was meer echt.

6-APB

Eerste keer dat ik het besteld heb ook eerste keer dat ik het heb geprobeerd! Tot dusver heel goed te spreken erover en ook snelle levering!

6-APB fantastisch spul en goed verzonden

Ik heb al vaker hier benzo bestaat en ben super enthousiast! Altijd goed

Snelle levering na bestelling. Een soort van iDEAL betaal linkje zou wel makkelijk zijn

Snel, goede prijzen

Altijd snelle verzending, altijd de producten zoals beschreven

Love it

Mijn ervaring is: dat ze snel en kwaliteit leveren!

Great deals

Great deals

Goede kwaliteit en goede levering

Kwaliteit onderzoeksmiddelen is goed en zo ook de levering.

Na een aantal akkefietjes toch goed opgelost

Eerst wat ongenoegen, maar uiteindelijk allemaal netjes opgelost en keurige producten.

Slaap goed

Boven verwachting

Super leuke accesoires erbjj gekregen Ik ben er erg blij mee

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA