Altijd goed goed!

Al meerdere malen besteld bij Funcaps. Kwaliteit is altijd goed, levering is vlot en soms krijg je er wat extra’s bij, zoals kauwgom, stickers of pepermuntjes!

Toop

Aleś is top, snel verstuurd. Geen problem mat besteling.

Goede informatie

Zeer tevreden op tijd geleverd en discreet verpakt

Funcaps Altijd perfect!

Ik winkel hier altijd en ik ben echt tevreden. Ik raad het zeker aan iedereen aan.

Ok products but postnl is shit

It's a shame we can't chose any other transporter because postnl works really bad..

Top sind swich. Naar truckd

Veel berter dan PostNL. Al hoeveel PostNL wek overdag nou zullen leveren. Maar truckers is dat toch

Concreet, snel, betaalbaar

Altijd met veel plezier en gemak bij Funcaps kunnen bestellen, altijd volgende dag al in huis (of in mijn geval een pakketpunt).

goed en snel, (wanneer de postbezorgers ook meewerken)

volgende dag al in huis

Snel en altijd uitstekende kwaliteit

Snelle levering, vooral als je de same day delivery optie kiest ;) Kwaliteit is consistent en je krijgt vaak meer product dan je besteld, bij mij meestal ~+10% Ook leuk dat je alles op 1 plek kan verkrijgen. Stofjes, pijpjes, speeltjes en smartshop in één!

Bestelling duurt 4 à 5 dagen voor het binnen is.

Verder perfecte service!!! En niet duur:-)

Snel en goed.

De levering was snel en accuraat, het product voldeed aan alle verwactingen.

Perfect bedrijf

Zeer goede producten, netjes verpakt en snel geleverd. Een perfect bedrijf om te bestellen dus.

Positief

Duidelijke productinformatie en snelle levering.

Goede service, top kwaliteit nog ook

Altijd netjes verpakt goede levering uitstekend test resultaat en super snelle reactie als ik contact zoek als ik bijv een foutje heb gemaakt wordt ik altijd goed geholpen :) bestel eigenlijk nooit meer ergens anders.aanrader, Groetjes

NEP al jaren constante top kwaliteit

We bestel frequent NEP ( in 2024 ca 15 bestellingen van 10 gr), en iedere levering is van constante top kwaliteit.

super

De procedure van het bestellen ging vlot. De dag na de bestelling had ik het product al in de bus.

Goeie service

Zijn zeer goed met hun producten En altijd alles netjes optijd binnen en in goede orde binnen. En bij bestellingen. Van over de €20,- zit er soms heel lief en chill soms ook soms een extra tabletje wat wel super lief is ( persoonlijk liever darbdan een stikker of het moeten nieuwe nieuwe stickers zijn) Maar al bij al het belangrijkste dat k voor jullie service ga en blijf gaan is de goeie kwaliteit te samen met goede klantitijd groets . Psy .-

Altijd goede kwaliteit en service

Nergens iets op aan te merken! Zeker een aanrader

Netjes, mogelijkheden zijn eindeloos

Producten zijn duidelijk voorzien van labels om verwarring te voorkomen. veel betalingsmogelijkheden maar, ook verzendvoorkeuren. Uitstekend!

Goede producten en goed personeel

Ze waren iets vergeten in mijn bestelling te plaatsen. Foto van de inhoud gestuurd via whatsapp en direct de volgende dag alles netjes binnen gekregen. Wat een service!

Super snelle levering

Waanzinnig.

LSD is van goede kwaliteit. Kwart zegeltje en wat caffeine en je bent 12 uur in een heerlijke staat zonder raar te doen, hevig te hallucineren en de volgende dag heerlijk relaxed.

Tevreden over de service

Bestelling op dinsdagmiddag geplaatst. Op donderdag de bestelling geleverd gekregen. Bestelling klopte. Nog niet alle producten kunnen testen maar over de service tot nu toe tevreden.

Zoals altijd perfect!

Súper makkelijk bestellen en in nó time in huis!!! Betrouwbaar en goede kwaliteit. Wat valt er nog meer te vertellen?!?

Goed en betrouwbaar

Vaker een bestelling geplaatst en altijd goed en betrouwbaar gebleken.

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA