Lijpe shit

De nep is top 2f-ketamine is top 1cp-lsd is top En nog veel meer zeker de moeite een paar te proberen

Super goed Altijd om tijd

Goed werkend producten, hele snelle levering

Bestelling, levering heel snel verlopen!

Snel en accuraat

De afwikkeling van de bestelling kon niet beter

Prima shop met ruime keuze en snelle verzending

Over het algemeen goed. Berichten die ik stuur via whatsapp worden helaas niet beantwoord.

Bij bestellen meerdere eenheden, wordt dit niet automatisch aangepast in winkelwagen. Dat betekend dat ik voor plaatsing bestelling winkelwagen extra goed moet checken om zeker te zijn dat de bestelling er juist in staat.

Zeer goed. :-)

Zeer goed. ;-)

Zadoeolony

Fast order

1e bestelling ontvangen

Site is heel uitgebreid. Niet alles op voorraad, das heel realistisch. Bij mij wekt iets wantrouwen als het te mooi is of altijd beschikbaar. Pakje van brievenbuspost geleverd in bubbel. Viel me op dat alles netjes is verpakt en gelabeled. Verzenden duurde een werkdag.

bestelling niet compleet

ik heb niet alles kunnen ontvangen bij de eerste bestelling, maar mijn probleem werd snel opgelost! Goede service!!

Goed product en goede service.

Beste funcaps medewerker, ik heb niks negatievs te melden over jullie. Goed product, goede prijs en uitstekende service m.a.w. ga zo door op deze route.

Top webwinkel!

Goede vriendelijke klantenservice, en bijna altijd snel geleverd!

prima te doen

snelle levering en goed contact

Perfect en goeie service

Meerdere keren besteld. Aanrader

Snel en simpel

Duidelijk en overzichtelijk Goede en snelle levering.

Veel keuze in zowel assortiment als verzending

Was keer even spannend. Week moeten wachten totdat zending binnen was. Maar altijd goede kwaliteit. Zou wel aangeven port betaald verzending i. p..v. postzegel verzending. Dit type verzending duurt meestal 3 werkdagen. Als er wat mis gaat bij post..nl volgens mij weer 3 werkdagen. Als je het sneller wil hebben de andere opties kiezen is mijn advies.

Makkelijk en snel bestellen & snel geleverd

Altijd duidelijk, helder en snel besteld. En met de nieuwe mogelijkheden van betalen & leveren ook snel in huis!

Levering altijd goed gegaan

Goedje service goeie producten, de levering is altijd optijd en de klantenservice reageerd snel en vriendelijk. Ik ben erg te spreken over deze webshop!

Super chil

Geen kater of iets

Betrouwbaar en betaalbaar

Goede kwaliteit producten, altijd geleverd

geweldig goed spul snel geleverd zou t zelf niet beter kunnen

mijn ervaring was goed

Goede klantenservice

Vriendelijke en behulpzame klantenservice. De pallets zelf zijn voor mij iets te weinig na 3x 150mg nog geen reactie dus uiteindelijk alle 5 ingenomen. Toen kwam er een milde reactie. Maar in deze staat zit ik van nature al vandaar dat het resultaat overeenkomt met wat ik elke ochtend en avond ervaar. Alleen dat komt spontaan en dit dus door het innemen van de pallets. Maar dezelfde diepe inzichten van het universum en het All en persoonlijke inzichten. Altijd goed. Maar als je het gewent bent. Valt het tegen. Wel erg vrolijk geworden van de pallets dat was wel heel aangenaam.

Great products & fast shipping

I’ve ordered a lot of products from Funcaps and will continue to do so. Great service!

Altijd uitstekenend communicatief help team beschikbaar mits pakketje kwijt

10/10, snel en oplossen is het het motto.

Overcingellaan 17

9401 LA Assen