Goede kwaliteit spullen en zeer goede service.

Professioneel

Voor de tweede keer besteld. De eerste keer huiverig. Maar vanuit de klantenservice begrip, respectvolle en waardevolle antwoorden. Keurig en duidelijk koop proces. Volgende dag in huis. Keurig verpakt. Voor mij geen ander verkoop punt meer. Zeer betrouwbaar.

Kwaliteit en snelle bezorging

Enige keren ervaring met funcaps, het is een betrouwbaar platform waar je hoogstaande kwaliteit kunt bestellen met een snelle en discrete levering

Slechte communicatie en levevering

Betreft: Klacht over levering en service Geachte heer/mevrouw, Ik wil mijn teleurstelling uiten over de manier waarop mijn bestelling is afgehandeld. Ik heb ruim op tijd, vóór de aangegeven tijd van 09:15, mijn bestelling geplaatst en betaald, inclusief extra kosten voor dezelfde dag levering. Helaas is het proces verre van soepel verlopen. De situatie is als volgt: • Na het plaatsen van mijn bestelling heb ik geen bevestiging of updates ontvangen, ook niet in mijn spamfolder. • Ik heb geprobeerd contact op te nemen, maar kreeg pas aan het einde van de dag een reactie via een appje met een code. • Volgens de koerier was het pakket aangemeld, maar niet aan hen overgedragen, waardoor de levering alsnog niet heeft plaatsgevonden. Ik vind het zeer teleurstellend dat ik extra heb betaald voor een service die niet is nagekomen. Als klant verwacht ik duidelijke communicatie, tijdige updates en vooral dat afspraken over levering worden nageleefd. Ik verzoek u dan ook om: 1. Het probleem op korte termijn op te lossen en mijn bestelling spoedig te leveren. 2. De extra kosten voor dezelfde dag levering terug te betalen, aangezien de service niet is geleverd.

Topkwaliteit, eerlijke prijs en goeie service!

Topkwaliteit, eerlijke prijs en goeie service!

Goed product, snelle levering

Product zoals omschreven met het beoogde effect. Snelle en discrete levering!

Goede levering

Volgende dag al geleverd. Goede kwaliteit.

Fijne winkel

Fijne winkel om te bestellen, word snel en discreet geleverd.

Very good in a month got 1kg of muscle mass

Been dieting got a lot of muscle mass and kept lean

Goede producten en een prima service.

Heppy met dat 2F ketamine weer in stok is.

De bestelling was snel verstuurd. En alles was weer top!

Duidelijk, bij problemen een passende oplossing, kortom gewoon goed

Snelle reacties, duidelijk

Antwoorden over bestelling worden altijd netjes beantwoord en zijn bijna altijd bereikbaar via app op mail. De kwaliteit van de producten is ook uitstekend

Super bromazolam

Ze zijn zeer goed en lekker sterk , klantvriendelijk is super ! Reageren snel ,proberen een oplossing te bedenken ! Bedankt Funcaps!!

goede service en goed spul

Voor tweede keer besteld en weer tevreden. Aanrader

Zoals reviews andere waren omschreven.

Prima service prima kwaliteit. En nog bedankt voor de mooie zonnebril cadeau.

Geweldig echt top qualitijd

Altijd tevteden als k de spulle binne heb Nooit gedoe gehad en altijd leuke extras

Snel en betrouwbaar

Ik heb al vele bestellingen gedaan bij funcaps, en het heeft me nognooit teleurgesteld.

amazing!

ik ben erg tevreden met mijn aankopen voor onderzoek! klantenservice is ook top!

Snelle levering en netjes verpakt

Als beginnend psychonaut nog zoekende naar wat voor mij het beste werkt. Maar hetgeen je besteld is snel binnen en netjes verpakt.

Super snelle levering

Goede spullen en goede prijzen

Ruim assortiment

Veel verschillende producten met heldere omschrijving. Goede klantenservice.

Online prima kwaiteit ziet er veelbelovend uit

Koop meestal bij concurrent die goedkoper is. Met blackfriday waren jullie goedkoper en een paar dagen daarna zij weer maar beste lelde zowel bekende slaappillen. bij hun als bij jullie. Een afwijkende vorm constateerde ik..... NIET van jullie .... en...... meer klanten bij de concurrent en het regent dus klachten daar ... Zijn dus nep design pillen.. zelf ondervonden . Geloof niet expres maar zijn zijn dus zelf belazerd.... maar en dat zal hier ook zijn hoe ga je hiermee om met je klanten als dat gebeurt . Ruim 30 eur kwijt met summiere melding dat volgende bestelling 15 eur korting zonder code of iets waar je op kan bouwen als klant Hoop dat tegenvallers hier beter worden opgevangen. Tot nu toe tevreden met jullie. Hier nog geen neppillen tegengekomen

gewoon oke!!

snelle levering ! ook via gewone post..lekkere werking van 4F mph

Super! Zoals altijd.

Zoals altijd super goed. Ik ben vaste klant dus ik kan wel zeggen dat alles altijd uitstekend is, o.a. contact voor vragen en krijg altijd goed en gedetailleerd antwoord, ook het aanbod + het bestellen en bezorgen een 10 als cijfer!!!

Overcingellaan 17

9401 LA Assen