Ik ben zelf best wel wat gewend ik gebruik gedoseerd ghb op een dag en savonds wat ketamine en ik blow voor me adhd en ptss Kei vaak naar artsen en dokters gegaan en constant word je als proefpersoon met allerlei soorten medicatie getest en dit werkt dan niet en dat weet niet en dan ben je paar jaar verder en verpest je heel je gezondheid en lichaam (al is de levenstyle van de meeste niet goed) Maar met deze kan ik als ik er sochtends 1 en smiddags 1 pak gewoon werken en kan savonds dan wat g en ket pakken dus gewoon functioneren zonder afkickverschijnselen je blijft er dan scherp van kan gewoon je dagelijkse routine doen en voor het slapen pak ik er 2 en dan slaap ik tot me wekker gaat door en word ik uitgerust wakker zeker een aanrader !

Mijn ervaring is geweldig met funcaps. Ze zijn altijd op tijd en hebben hoge kwaliteiten qua spullen

Maakt niet uit wat ik bestel. Of het nu meo:DMT is of Nep het is altijd hoog van kwaliteit. En de postzegels van lsd ook echt super goed. Ik ben zo blij met funcaps ze hebben mijn leven dusdanig makelijker gemaakt. En daar ben ik funcaps echt dankbaar voor. Echt bedankt!!

Een vrolijke en fijne ervaring

Ik heb zojuist een ervaring gehad met een middel, dat wat gemeen heeft met MDMA. Het was heftig, maar nu is het heel vredig in mijn lijf en geest. Ik kon grote concentratie opbrengen. Aardig goed ex- periment.

De beste

Topervaring

Topkwaliteit en snelle bezorging. Betalen gaat ook gemakkelijker dan voorheen.

Fijne ervaring, zeer klantvriendelijk en goede producten.

Ik ben zeer tevreden over funcaps. Fijne begeleiding/uitleg en service

Goede producten, snelle reactievat klantenservice. Enig minpuntje is dat de levering vaak wat iets langer duurt dan gewenst. Ook de track en trace vaak vertraagd.

Snel en goed

Supersnelle levering, producten die aan de verwachting voldoen, ruime keuze, kortom zeer betrouwbare service

Positief

Duidelijke vermeld wat je bestelt voor een goeie prijs, funcaps is naar mijn mening de meest vertrouwbare rc verkoper in nederland

Altijd de snelste service and topkwaliteit

Eindelijk goed spul.

Zoals het hoort.

Goede ervaring

Niet slecht, goede werking. Maar wel erg mild voor mijn doen. Betere onderzoeksresultaten behaald met psilocybine- en psilocine, maar er staat een sterkere dosage op de planning voor het volgende onderzoek. Desondanks, mag je deze zeker niet onderschatten, de resultaten waren zeker hoopgevend en het onderzoek is dan ook grotendeels succesvol uitgevoerd, het heeft enkel verdere research nodig.

Er staat geleverd

Er staat geleverd maar er is niet geleverd…

Het was heel lekker

Heb me goed gevoeld

Erg goed

Snel geleverd, prima waar voor m’n geld.

Goed product voor weinig geld.

Uitstekend.

Recent deze webshop ontdekt en sindsdien een paar bestelling geplaatst. Bij een bestelling had ik iets verkeerd gedaan met de betaling, maar dat was snel opgelost via de helpdesk.

Te licht voor het slapen

Heb ze getest glubromazepammaar word er niet slaperig op je voelt hem wel. Gewoon ontspanning, met een hele lichte sedatie. Lag heerlijk in bed maar kon er niet van slapen helaas Maar helaas is deze te laag. Nu ff bromazepam proberenhoorfe daar betere ervaring over voor onderzoek.

Reliable

Good

And get ehat i order

Goede en snelle service

Ik had het de volgende dag al in huis ..

Uitstekend goed

Heb al een aantal bestellingen bij funcaps over paar maanden gedaan en het bevalt me steeds weer opnieuw heel erg goed ben erg tevreden en vaste klant

Heldere website, snelle en discrete levering

Snel in de bus. Gekregen wat ik had besteld.

Overcingellaan 17

9401 LA Assen