Tevreden klant

zeer goed

snelle levering goeie collectie aan middelen en alles is van goede kwaliteit

Goede producten

Meerdere keren besteld. De producten zijn van goede kwaliteit en lijken zuiver. De verzending en verwerking van betaling gaan ook erg snel. Zeker een aanrader.

Goed en snel geleverd

Vandaag besteld morgen in huis. Altijd goed verpakt. Ik ben erg tevreden altijd...

Goede service communicatie

Első osztályú kiszolgálás.

Szuper csapat,jó minőség. Csak ajánlani tudom.

Goede levering

Snelle en nette levering. Voldoet aan de beschrijving en nette prijzen.

GOED

ALTIJD GOED !

Serios company

Very fast delivery

Nich gut

Problem with address no one actually mesedged me back if the cintaczed the post or anything and im still out 75€ allmost. But other experience than that is i think good cuz my friend got they stuff normally.

Super geweldig

Mooie fijne producten

Top! Great product inventory, super helpful customer service

Top quality products, great customer service!

Ik ben zeer tevreden met Funcaps. Bestellingen zijn snel binnen, laatst iets gekregen wat ik niet besteld had, contact opgenomen, werd snel op gereageerd en zonder moeite werd het juiste opgestuurd met een extraatje.

Zonder track and trace via brievenbuspost altijd mijn bestelling binnen

Goed voor elkaar

Snelle levering goeie kwaliteit

goede ervaring. komen hun belofte na.

heb verschillende dingen geprobeerd. ben tevreden. maar, toch kunnen ze niet tippen aan het (illegale) origineel

Sneller bezorgd dan ik had verwacht!

Het is wat ik ervan verwachtte.

Heb veel last van mijn rug al 2 jaar en mijn benen ook veel last. Nu naar mijn onderzoek en 3 maand later bijna geen pijn meer Het helpt me goed en hoop dat het in de toekomst nog beter word. Ben er blij mee,haal wel vaak met korting en die is er gelukkig vaak genoeg. Ben een tevreden mens.

Great supplies, overzichtelijke website

Ik heb goede ervaringen met funcaps. Ze leveren snel en het is ook altijd correct geleverd wat je besteld hebt. Een echte aanbeveler!

Awesome

My experience is really awesome, receiving everything very quickly. And my magical pathway was Awesome. Will definitely order more ✌️

very good

fast delivery

Betrouwbaar, concreet, kwaliteit voor een marktwaardige prijs!

Persoonlijk nog geen alternatieve webshop gevonden die zo’n groot assortiment heeft + kwalitatief goede producten met daarnaast een reële prijs. Daarnaast bieden ze ook directe helderheid over de prijsafbouw kortingen die zij aanbiedingen bij grotere hoeveelheden producten. Ik blijft lekker bij Funcaps dan weet ik in ieder geval wat ik kan verwachten! (En mensen die zeuren om lange levertijden betreft, vind de vertraging 9 van de 10 keer bij PostNL plaats, en leeft Funcaps dus gewoon zijn beloftes na.) Wat betreft de uiterlijke besteltijden om dezelfde dag verstuurd te worden stelt me enkel wel enigszins teleurgesteld. Om deze reden kan ik helaas geen 5 sterren geven.. mocht dit in de toekomst nog wel worden aangeboden. Is deze webshop wat mij betreft 5 sterren waardig!

Prima kwaliteit

Kwaliteit in geheel top, vooral ook verpakking en verzendenvelop. Zoals bekend doet Postnl helaas niet mee en is het maar gissen wanneer het binnenkomt; track&trace geeft soms tot 3 x toe een update dat ze dag later bezorgen...

Goed bereikbaar, vriendelijk en snel

Ik heb zojuist mijn bestelling binnen gekregen. Dit wat goed verpakt. Erg tevreden!

Overcingellaan 17

9401 LA Assen