Uitstekende service

Goede producten, netjes verpakt en snel in huis binnen een dag.

Uitstekend,goede service en betrouwbare zendingen

Snelle en correcte levering super

Goede shit

Goed bereikbaar

Eindelijk slaap ik heerlijk!

Via mijn vriendin kunnen uitproberen. Een halve pellet Bromazolam werkt fantastisch! Helemaal blij dat ik eindelijk DE oplossing heb gevonden voor een rustige nacht en uitgerust wakker te worden. Na jaren van slechte nachten, veel geprobeerd te hebben (zelfs via de huisarts) is dit het allerbeste voor mij. Superblij mee!

Goed nooit geen probleem

Altijd goed nooit geen problemen Altijd op tijd

Normaal altijd goed alleen der is 1 van de drie niet aankomen

Ik wil een compensatie. Was een bod van 60 euro We weken der allemaal bard voor Ben al 2 weken bezig en het is er niet Ook same day delevery zou ik terug krijgen maar niks gezien Wil dit egt oplossen ik heb die dingen nodig

Snelle levering en goede en betrouwbare producten!

Goede service!

Product is van goede kwaliteit. Daarnaast werd het snel verzonden en bezorgd bij mij thuis. Ik heb al veel vertrouwen in toekomstige bestelling.

cocrecte afhandeling in discrete verpakking. ook bereikbaar via WA.

ZOALS REEDS OMSCHREVEN

Gewoon —> echt top, goed, netjes, kwaliteit en discreet.

Eigenlijk zou het cijfer absoluut een 10! moeten zijn maar tja, Ergens moet er altijd ruimte voor verbetering zijn toch? Tot nu toe is mijn/onze ervaring: Prijs kwaliteit = goed Verzending = snel en discreet Contact = snel en duidelijke antwoorden op allerlei gestelde vragen. Aanbeveling aan bekenden/derden?…. !!! ABSOLUUT !!!

Snel en goed

Weer keurig en snel gegaan

Betrouwbaar

Goede informatie over producten en bestelling. Betrouwbaar in kwaliteit van producten en verzending.

Tot op heden altijd een positieve ervaring.

Veel keuze en kwaliteit altijd goed. Soms wat vertraging vanwege de post. Via de app word je altijd snel en netjes geholpen mocht er toch een probleempje zijn.

Heerlijk ontspannen

De moeite waard om te testen. Begin wel met een halve als je niet zo veel getest hebt.

Gewoon perfect

Mijn onderzoek heeft heel veel opgeleverd,kon nog geen 20meter lopen,loop nu dagelijks bijna 500 tot 1000 meter. De pijn is met 95% afgenomen. Bedankt dat julie bestaan. Gr jeroen

Topspul

Problemen met verzending hebben ze netjes opgelost.

Ben er tevreden over.

Ok

Ok

Goeie olie maar verpakking niet handig

Prima destillaat. Toen ik het uit de verpakking haalde merkte ik dat er een beetje destilaat op het dopje zat waar het in zat. Toen ik hem open maakt toen kwam er wat tussen de deksel en het potje en kreeg ik hem daarna niet meer goed dicht.

goede kwaliteit oook perfecte bezorging

mijn ervaring is super .goede mdpihp werkeluijk de a;llerbeste , mnphp ook erg goed . alleen een x synthetyiscvhe thc gerookt en dat zou ik niet aanraden voorzichtig gezegd. als ik daar aan rterug denk wordt ik nog sreeds onpasselijk, en wasv een verschrikkeklijke ervaring . ik zou t mooi niet meer verkopen.

Correct en super snelle levering

Goede en snelle service

Veel keuze in producten. En snelle service

Goede levering

Top kwaliteit en service

Betrouwbare webshop met snelle en discrete levering. Producten zijn van goede kwaliteit en de klantenservice reageert vlot als er iets misgaat. Zeker een aanrader.

Overcingellaan 17

9401 LA Assen