Makkelijk en snel bestellen & snel geleverd

Altijd duidelijk, helder en snel besteld. En met de nieuwe mogelijkheden van betalen & leveren ook snel in huis!

Levering altijd goed gegaan

Goedje service goeie producten, de levering is altijd optijd en de klantenservice reageerd snel en vriendelijk. Ik ben erg te spreken over deze webshop!

Super chil

Geen kater of iets

Betrouwbaar en betaalbaar

Goede kwaliteit producten, altijd geleverd

geweldig goed spul snel geleverd zou t zelf niet beter kunnen

mijn ervaring was goed

Goede klantenservice

Vriendelijke en behulpzame klantenservice. De pallets zelf zijn voor mij iets te weinig na 3x 150mg nog geen reactie dus uiteindelijk alle 5 ingenomen. Toen kwam er een milde reactie. Maar in deze staat zit ik van nature al vandaar dat het resultaat overeenkomt met wat ik elke ochtend en avond ervaar. Alleen dat komt spontaan en dit dus door het innemen van de pallets. Maar dezelfde diepe inzichten van het universum en het All en persoonlijke inzichten. Altijd goed. Maar als je het gewent bent. Valt het tegen. Wel erg vrolijk geworden van de pallets dat was wel heel aangenaam.

Great products & fast shipping

I’ve ordered a lot of products from Funcaps and will continue to do so. Great service!

Altijd uitstekenend communicatief help team beschikbaar mits pakketje kwijt

10/10, snel en oplossen is het het motto.

Uitstekende ervaring!

Wederom een snelle correcte levering van de producten. Uitstekende service!

Goed spul

Afhankelijk van hoeveel. 150 was een intense en lange mooie ervaring.

Love it

Very good

Heerlijk rustig, goed om te slapen

Vond deze heerlijk rustig opkomen en viel lekker in slaap. Wel verslapen in de ochtend maar niet met een wazig gevoel wakker geworden. Prima ontspanner

Van bestellen tot afleveren prima service

Van bestellen tot afleveren prima service

Bestelling niet ontvangen

Normaal heb ik mijn bestelling al in 2 dagen maar nu wacht ik al een week en nog geen teken ontvangen van het pakketje.

Het is voor mij een wonder na alles geprobeerd te hebben wat er bestaat om de pijn te verminderen gebruik ik O-DSMT 50 mg nu een jaar ongeveer kan iets langer zijn werkt dit voor mij wel,ben bijna pijnloos en loop iedere dag 1000 meter,ik kon nog geen 20 meter lopen. Ik ga dit voor altijd gebruiken heeft mijn leven veranderd.

Super Shop

Zuverlässig und gewissenhaft

Goede Service

Top spul, super snelle levering

Kwaliteit

Kwaliteit en goed betaalbaar. Vooral Same day delivery service is erg prettig.

Perfecte klantenservice

Ik bestel bij jullie al jaren en nog nooit een probleem gehad. Dus super goed van jullie. Groet Mathijs

Goede kwaliteit en goede service

Snel geleverd , discreet, en belangrijkste: goede service via whatsapp. Ze denken echt net je mee en helpen of compenseren wanneer er iets is misgegaan.

Goede producten

Topkwaliteit, maar weinig goede aanbiedingen

De producten zijn van topkwaliteit, contact verloopt soepel, heel fijn bedrijf. Echter is het wel 1 van de duurste die research chemicals verkoopt. Weinig goede aanbiedingen. Maar belangrijkste is de kwaliteit, die is echt top.

super

ik had een fout gemaakt met eerdere bestelling super netjes geholpen en ook een tip gegeven wat zowel voor de klant miss handig is mocht je een fout maken met je bestelling dat je dit evt nog kan aanpassen binnen 1 uur na bestelling is zow voor beide partijen makkelijker

Snel en goede kwaliteit!

Elke keer als ik bestel is het super snel binnen en altijd goede kwaliteit!

Overcingellaan 17

9401 LA Assen