Altijd topservice en snelle levering

Goede eerlijke spullen die snel op de deurmat liggen. Bij grotere uitgaven altijd een leuk extraatje. Goed en snel bereikbaar en oplossingsgericht.

Super snelle service, binnen één a twee dagen geleverd. Soms iets langer maar dat ligt dan altijd aan de vervoerder. Klantenservice is vriendelijk, meedenkend en goed bereikbaar.

Snel geleverd en goede kwaliteit producten

Het is een overzichtelijke website, producten worden super snel verzonden en zijn van goede kwaliteit. Verder is ook de klantenservice makkelijk te bereiken en erg behulpzaam!

Slecht

Waardeloos. Krijg eerst dat de bestelling op de post is en dan een halve dag later dat het niet op voorraad is. Duurt tot eind volgende week. Niets meer gehoord. Wel betaald.

Goede kwaliteit producten voor een goede prijs! Snelle levering, zeker aan te raden!

Snelle levering en prima klantenservice

Pakket beschadigd aangekomen, binnen 24 uur naar volle tevredenheid opgelost.

Snel geleverd en verder moet ik het nog uitproberen

Geleverd en zoals omschreven

Snelle levering en aangekomen zoals omschreven, leuke ervaring!

Great products and service

Quick delivery and the helpdesk is amazing. They are quick, and sorted out my problems fast! All products I've tried are of great quality.

Altijd goed goed!

Al meerdere malen besteld bij Funcaps. Kwaliteit is altijd goed, levering is vlot en soms krijg je er wat extra’s bij, zoals kauwgom, stickers of pepermuntjes!

Toop

Aleś is top, snel verstuurd. Geen problem mat besteling.

Goede informatie

Zeer tevreden op tijd geleverd en discreet verpakt

Funcaps Altijd perfect!

Ik winkel hier altijd en ik ben echt tevreden. Ik raad het zeker aan iedereen aan.

Ok products but postnl is shit

It's a shame we can't chose any other transporter because postnl works really bad..

Top sind swich. Naar truckd

Veel berter dan PostNL. Al hoeveel PostNL wek overdag nou zullen leveren. Maar truckers is dat toch

Concreet, snel, betaalbaar

Altijd met veel plezier en gemak bij Funcaps kunnen bestellen, altijd volgende dag al in huis (of in mijn geval een pakketpunt).

goed en snel, (wanneer de postbezorgers ook meewerken)

volgende dag al in huis

Snel en altijd uitstekende kwaliteit

Snelle levering, vooral als je de same day delivery optie kiest ;) Kwaliteit is consistent en je krijgt vaak meer product dan je besteld, bij mij meestal ~+10% Ook leuk dat je alles op 1 plek kan verkrijgen. Stofjes, pijpjes, speeltjes en smartshop in één!

Bestelling duurt 4 à 5 dagen voor het binnen is.

Verder perfecte service!!! En niet duur:-)

Snel en goed.

De levering was snel en accuraat, het product voldeed aan alle verwactingen.

Perfect bedrijf

Zeer goede producten, netjes verpakt en snel geleverd. Een perfect bedrijf om te bestellen dus.

Positief

Duidelijke productinformatie en snelle levering.

Goede service, top kwaliteit nog ook

Altijd netjes verpakt goede levering uitstekend test resultaat en super snelle reactie als ik contact zoek als ik bijv een foutje heb gemaakt wordt ik altijd goed geholpen :) bestel eigenlijk nooit meer ergens anders.aanrader, Groetjes

NEP al jaren constante top kwaliteit

We bestel frequent NEP ( in 2024 ca 15 bestellingen van 10 gr), en iedere levering is van constante top kwaliteit.

Overcingellaan 17

9401 LA Assen