Heel tevreden!

Goede kwaliteit en ze verzenden dezekfde dab nog! Helemaal Happy!

Rilmafazone werkt!

Dit spul werkt. (Net als de rest)

Is the best research chemical website

Far better than homechemistry and other sites which give you bullshit

Perfecte service

Snel, goed en anoniem . Super!

Heel erg tevreden

Erg snel bezorgd en netjes

Nooit een teleurstelling.

Na pogingen nasaal en oraal te nemen, heb ik het van de "andere kant" geprobeerd. Ja, anaal! Het effect treedt sneller op en houdt langer aan. Geweldig.

4mpd

Geweldige cathinonen

Zeker een aanrader

Zeker een aanrader, maar helaas wacht ik al 9 dagen op mijn laatste bestelling.

Bezorging duurt veel te lang

Verder ben ik zeer tevreden!

Super!!! Altijd de beste!

De beste prijzen voor de beste kwaliteit vergeleken met andere aanbieders. Ik bestel sowieso altijd 2mmc en altijd iets anders erbij, vaak een aanbieding om het uit te proberen (onderzoeken).

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering! Alles is van goede kwaliteit! Beste rc site van Nederland!

Erg tevreden met alles en mijn aankoop.

Deschloroetizolam

Deschloroetizolam Dit onderzoek hier naar is mij goed bevallen ik word er erg rustig van en kan er heerlijk van ontspannen en wegdromen.☺️ Ik kijk uit naar mijn volgende bestelling! En nieuwe onderzoeken

Altijd snelle verzending

Great

Great and fun to use

Grandioos

Snel goed turbo service en als iets niet klopt app ik via whatsapp en binnen een minuut krijg ik reactie terug en lossen ze je probleem op beste service ooit die je maar kan wensen ik zou ze tien sterren geven als dat kon zo goed zijn ze ..Mag Patrick

altijd op tijd in mijn brievenbus

De 2 F Ketamine van afgelopen zaterdag was zeer geslaagd,potent goedje als het goed gedoseerd wordt

Snelle verzending altijd

Pyrazolam helpt mij met slapen in lage dosering. Zonder suf te zijn de volgende dag.

Goed en snel

Exact het product als verwacht, weinig poespas en gewoon met Nederlandse bankrekening (snelle betaling dus). Heerlijk!

Zeer tevreden. Goede en snelle levering

geweldig winkel

snel gelevered en natuurlijk altijd topkwaliteit

FC doet het prima en snel helaas ligt de manco bij de post

Elke bestelling is prima afgehandeld, alleen volgende dag in huis kunnen ze niet waarmaken doordat en de gewone post en de t&t vaak maandag en zaterdag niet bezorgen en door achterstanden ook wel te laat ..pakketpost is ook overwerkt dus dienprobeer ik niet eens

High class service

I ordered some RC until 16:30 and next day I had delivery in afternoon.Support always respond very fast.In offer I found something,who's support my ADHD,so I'm always comeback only to this company.Chemicals are always high class.I recommend for everybody Funcaps.

goede ervaringen, soms te laat, en klantenservice mag wat vriendelijker. Maar ik ben toch grotendeels tevreden.

Vlotte en discrete levering

Mijn bestelling werd snel geleverd. De afzender die op het pakketje was vermeld was heel neutraal en riep geen vragen op. Dus als je eventueel niet thuis ben kan het zonder probleem bij de buren worden afgegeven ;)

Overcingellaan 17

9401 LA Assen