Meestal wel goed.

Laatste bestelling van 5meodmt ontving ik een klomp samengeperst bruin plakkaat wat totaal niet te vergelijken is met wat ze voorheen leverde. Effect was ook zo goed als nihil en compleet geurloos, terwijl het voorheen door 2 sealbaggs te ruiken viel. Ik ga dit dan ook niet nogmaals bestellen want voor die prijs mag je toch wel een goed product verwachten.

One of the best smart shops in Netherlands!

I can buy everything i need in one place, NOOPEPTS, mushroom grow kits, lion's mane gummies, RC's and the most important 5-meo-DMT Just a reminder, always make orders with tracking or order to an pack station, one time someone from post NL stole my package and it dissapeared from my post NL app

super

Geweldige service,

Geweldige site door aanbod

Ik bestel vaak elke maand weer omdat ze nakomen wat ze zeggen en bezorgtijd is zeer snel,ik ben erg tevreden over hun site,feedbacķ gaat ook vrij snel,ze beantwoorden je vrijwel direct via email Mvg Jack

Contact op genomen nadat mijn bestelling (door eigen fout) op verkeerd adres is geleverd. Uiteindelijk is dit perfect opgelost.

Beste apotheker fr fr

Beste apother die er is alle medicijnen via hier

Goede aanbiedingen en snelle verzending

Precies gevonden wat ik nodig had, en binnen 1 dag had ik de bestelling al in huis. Supersnel en heel fijn !!

Ze lever snel en het is goed

Gewoon goed netjes verpakt en snel geleverd. Ben heel tevreden

Voor iedereen wat leuks te vinden !

Ruime keuze aan bijzondere producten, Leuk kado gekocht , snelle levering.

Gemakkelijk en snel!

Zoals altijd gemakkelijk te bestellen en snel (discreet) geleverd!

Duidelijken overzichtelijk en goede prijzen.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Top. Erg goede hulp wanneer je vragen hebt.

Wij staan altijd op één lijn

Je krijgt wat ze beloven Je krijgt je bestellingen snel Nog nooit iets niet ontvangen

Een overzichtelijke site en een hele goede klantenservice!

Werkt uitstekend

Snelle levering, werkt snel in. In het begin kan je wel wat moeite hebben met opstaan en goed wakker worden

Effecten licht

Snelle levering, maar alle geleverde producten voelen tamelijk licht aan.

Snelle levering en top spul!

Heb er meerdere designers besteld en wordt altijd snel geleverd en de kwaliteit is altijd goed.

Goede producten en service

Producten zijn altijd naar verwachting en bestelling is ook snel en betrouwbaar!

Snel en professioneel

Prima, goede informatie en betrouwbare levering.

Alles top geregeld

Snelle verzending en goed verpakt. Niey twijfelen, maar bestellen

Top producten en service

Altijd goed spul en optijd geleverd.

Zeer klant gericht

Funcaps is altijd zeer klantvriendelijk en snel. Bij eventuele vragen zijn ze zeer makkelijk te bereiken en antwoord komt vrij vlug.

helemaal top

Altijd snel geleverd en zeer tevreden over de producten. klanten service ook top

Overcingellaan 17

9401 LA Assen