Zeer positief. Stevig geluksgevoel

Ik had een 1/2 pellet genomen van 3 FPM, en na een poosje voelde ik me heel plezierig kon ik lachen om rare zaken in series op de PC. Daarna was het rustig en begon ik met appen met familie en vrienden. Goed product.

Redelijk goede ervaringen

Snelle afhandeling alleen jammer dat de post vertraagd was

Uitstekend bedrijf! Mijn bestelling was in eerste instantie niet aangekomen door een fout van PostNL. Na contact te hebben opgenomen via e-mail, had ik binnen één werkdag al een vervangend pakketje in mijn brievenbus. Echt topservice! Dit is duidelijk een organisatie die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Bovendien leveren ze uitstekende kwaliteit. Absoluut een aanrader!

Doskonale

Super jestem zadowolony bardzo

Snel en nauwkeurig, geweldige levering.

Ik ben zeer tevreden met alles, ik heb al meerdere keren besteld uit het enorme assortiment.

Mwah? Is het wel gezond?

Het werkt zonder meer! Wel slechts een uur a anderhalf uur! Daarna niks. Maar is het slecht voor je?? Dat moet je je echt afvragen!

Gewoon goed spul.

Top!!

Zaken op orde, altijd snel geleverd zonder fouten(zeer belangrijk want verwisselingen kan je dood betekenen). Kwaliteit, zover ik kan beoordelen, altijd goed. Dus betrouwbaar

Producten zijn goed, alleen de levertijd bijna altijd te laat

Zoals boven aangeven

Everything was delivered on time

Always happy with the work of this company

Goed en betrouwbaar

Snelle levering en voelt vertrouwd

Good

Fast delivery

Overzichtelijke website en snelle levering

Het enige min puntje is dat je geld handmatig moet overmaken op zich geen probleem want ik snap de reden. Verder prima website en snelle levering

Reageren en leveren snel!

Reageren altijd snel, vriendelijk via WhatsApp als je een vraag hebt en de de levering is snel en betrouwbaar

Prima geleverd

Geen klachten… alles geleverd volgens afspraak…

Snel en discreet.

Levering is altijd snel en discreet. Goede producten. Bij de laatste bestelling was er 1 product niet leverbaar. Hier kreeg ik netjes een mailtje over en dit wordt de eerstvolgende werkdag alsnog geleverd. Super blij met de snelle bezorging en de klantenservice.

Pepermuntjes ontvangen

Ik heb 1P-lsd besteld en ik kreeg een handje pepermuntjes in mijn bestelling. Heel grappig van Hr van W

Geweldig!

Goeie service en geweldige producten! Bezorgen ook super snel en betrouwbaar

Mijn ervaring met FunCaps is erg goed

Hallo , ik bestel nu al een tijdje Flu-bromazepam en het werkt nog vrij redelijk al voel ik wat gewenning. Niet gek na die paar maanden. Ik ben altijd op zoek naar zware benzo's en volgens mij zei iemand van FunCaps dat de Bromazolam sterker was , ik ben geen scheikunde wonder maar het verschil tussen -lam en -pam snap ik wel geloof ik. Dus mijn volgende bestelling zal Bromazolam zijn , ik ben benieuwd. Ze zeggen tóch " verandering van spijs doet eten" ? We zullen het zien.. eerst nog wat rekeningen betalen haha

Super snelle levering

Top kwaliteit

Super service

Ik kan altijd in de chat terecht wanneer er een probleem is, er wordt snel gereageerd. Vriendelijk en behulpzaam en zoekend naar een antwoord dan wel oplossing.

Prima/ snelle levering

Goed verpakt !

Snelle levering, is zoveel beter dan een “nachtopteker” omdat het 100% puur is

Snelle levering (de dag na de bestelling zit het tussen 12:00-13:00 in de brievenbus). En ik dacht altijd dat toen me “”nachtspotheker” zei dat het puur was, dat product het sterkst mogelijke was. Maar nu ik een echt puur product van Funcaps geprobeerd heb dat uit een lab komt, is er een nieuwe wereld geopened voor me.

Funcaps betrouwbaar, op tijd en goed

Zou funcaps omschrijven als betrouwbaar, bezorgd volgens afspraak, heldere productomschrijving en goede producten.

Werkt goed

Het werkt super goed en blijf dus ook bij jullie bestellen !

Overcingellaan 17

9401 LA Assen