Helemaal Top!

Goede ervaringen met deze onderzoeksstoffen leverancier. Ik raad deze leverancier iedere laborant of veldwerker met klem aan. Cause you can't spell "Algemeen Functioneel Onderzoeksprotocol" without Funcaps!

Altijd ruimte voor verbetering

Mooie producten voor ieder wat wils…

Snel en betrouwbaar. Goed spul.

Wat een TOPSPUL!

Wat een topspul is dit zeg! Ben gewoon in staat 4-6 uur geconcentreerd aan vrijwel 1 stuk door gefocust te blijven en door te gaan met typen! Zou het zeker aanraden aan mensen. Vrijwel geen bijwerkingen ook

Goede kwaliteit producten

Producten zijn goed en worden degelijk verpakt verzonden, bestelling plaatsen gaat makkelijk

Altijd goede service

Alles wat je besteld voor 16uur wordt zelfde dag nog verzonden. Funcaps is een geweldige goede en eerlijke shop

Groot assortiment, goed op de hoogte gehouden via de mail. Goed verpakt. Top !

Altijd correcte en snelle levering.

Betrouwbaar. Geven goede informatie, leveren snel en correct. Altijd korting op je volgende bestelling.

Top Service

Zoals het hoort

Duidelijke e-mails met wanneer het bezorgd word en hoe te betalen. Bezorgtijden zijn accuraat. Alleen geen 5 sterren omdat perfectie niet bestaat

In éen woord :uitmuntend

Uitmuntende service& zeer professioneel, Bedankt en keep up the good work!

Altijd tevreden, goede kwaliteit en service

Bestel hier regelmatig en de kwaliteit is goed maar ook consistent dus blijf zeker bestellen. Klantenservice is ook top, nooit problemen gehad met bestellingen of bezorging. Zeker een aanrader!

Altijd snel en discreet verzonden. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar

Top producten en snelle service!!

Gebruik zo nu en dan een ex benzo en ja ze zijn allemaal top. Hoop dat we nog heel lang mogen genieten van Fun caps

Mijn ervaring met de bestelling van Funcaps

Mijn ervaring met Funcaps.com was positief. Als iemand die regelmatig op zoek is naar betrouwbare producten voor mijn angst, was ik blij dat ik bij Funcaps.com terechtkwam. Het bestelproces was eenvoudig en snel. De website is overzichtelijk, je vindt snel wat je zoekt en de betaling verliep probleemloos. Wat me opviel, was de snelheid van de verzending. Mijn pakket kwam snel aan en was goed verpakt. Geen gedoe, gewoon snel en betrouwbaar. En anoniem!! Bromazolam zelf werkte precies zoals ik hoopte. Het gaf me een kalmte zonder dat ik me suf of verdoofd voelde, wat ik vaak wel had met andere middelen. In situaties waarin ik normaal gesproken angstig zou zijn, voelde ik me nu rustiger en meer in controle. Het was een subtiele, maar welkome verandering. De klantenservice van Funcaps.com was ook behulpzaam toen ik een vraag had over mijn bestelling. Al met al ben ik tevreden met Funcaps.com. De bestelling was simpel, de levering snel en het product voldeed aan mijn verwachtingen. Ik zal hier zeker weer bestellen.

Goede kwaliteit en veel verschillende producten

Het wordt snel bezorgd als je bestelling en betaling doet voor 16.30.

Goed!

Goede site en snelle bezorging

Niet aangekomen

Bestelling niet aangekomen

perfect op tijd

zeer goede ervaring eerste dag besteld andere dag in huis perfect

Doet wat het zegt, altijd tevreden

Snelle levering Kwaliteit

OK.

Everything is very good!Professional attitude towards the customer and punctuality!

Reliable, fast, discrete.

This company never fails to deliver. Their communication and delivery is fast, their work ethic is reliable and over the years, they've just been getting better. 5/5

Snel

Supersnel geleverd

Perfect en snel

Snel bezorgt en geweldige producten

Overcingellaan 17

9401 LA Assen