Heel content

Hallo, we zijn heel content. Vlugge bediening en heel mooi. Deze kleine dingen geven zoveel steun en blijdschap. Vorig jaar ook heel content. Heel erg bedankt. Rudy en Sonia.

Snel verstuurd en netjes ingepakt. Het zag er erg mooi uit, bedankt!

Hele goeie, snelle service

Mooi plankje met sterrenkaars en kaart met mooie tekst zoals op de afbeelding, snelle levering en het werd ook nog leuk ingepakt.

Zo waardevol

Heel fijn dat je door middel van een klein toepasselijk geschenk je gevoelens tot uiting kunt en mag brengen tijdens een intens verdrietige periode waarvoor geen woorden te vinden zijn.

netjes en volgens afspraak

De bestelling met geborduurde naam werd conform afspraak zeer netjes geleverd. Erg blij mee.

Heel mooi ,en liefdevol

Had nog nooit gehoord van deze webshop. Gelukkig ook nog nooit nodig gehad. Tot vorig jaar onze kleindochter een stil geboren meisje kreeg. Wat een verdriet. Nu een jaar geleden en zocht ik iets passend om hen te troosten. Toen kwam ik bij toeval op deze mooie bijzondere webshop. Het werd zeer gewaardeerd en was heel emotioneel. Gelukkig worden wij weer trotse Overgrootouders en gaat alles goed .

Ik had een troostcadeau voor een vriendin nodig. Ik kwam op deze site uit. Heel lieve vrouw. Ik was iets vergeten ik heb een Whatsapp gestuurd waarbij ze het direct in orde bracht! Super snelle levering ook aangezien de cadeau naar België moest verstuurd worden. Mijn vriendin was ontroert door het mooie geschenkje. Gaf haar een boost! Dankjewel!

Kunnen rouwen en een plekje geven

Waardevol product waardoor het niet te hard is waardoor je het overal in je huis kan neerzetten. Want het hoort erbij

Aangenaam verrast

Ik ben zeer blij met mijn bestelling en de vlugge levering. Ook aangenaam verrast hoe mooi alles ingepakt was met de extra details er boven op. Het enige wat ik graag op voorhand had geweten is dat er geen enveloppe bij de kaartjes zat en et misschien wel een mogelijkheid is om deze erbij te bestellen. Maar voor de rest top, echt een aanrader!

Snelle reactie en levering Mooi ingepakte cadeautjes en lieve attentie.

Heel fijn dat dit bestaat

Ik heb 4 pakketjes besteld voor 1 gezin. Dit werd als heel waardevol en met veel emotie ontvangen. Dat zegt mij genoeg.

Voor het eerst besteld. Prachtig product. Precies zoals op de site vermeld. Goede uitleg. Echt een aanrader.

Mooie plaatsje in huis gekregen. Het verlies is al zwaar genoeg een mooi plaatsje is het enige dat je nog kan doen

Liefdevolle kaarten met een mooi gedicht had ik besteld , we het helaas 2 kindjes die net voor en tijdens de bevalling gestorven zijn in de familie waaronder mijn klem dochtertje Steen met naam erop en vlinder besteld mooi . En als verrassing een hartje erbij. Goed verpakt en het volgende jaar bestel ik weer een kaart super

Zeer goede service en mooie troostproducten

Toen het niet op tijd bezorgd kon worden wilden ze het vanuit Zeeland zelf nog komen brengen naar Groningen (4 uur heen, 4 uur terug)!

Mooi!

Persoonlijk, mooi ingepakt!

Mooi, verzorgd, betekenisvol

Ik mocht mijn troostgeschenk de dag na bestelling reeds ontvangen. Alles was mooi verpakt en zag eruit zoals op de afbeelding. Ik ben ervan onvertuigd dat dit geschenk een steun kan bieden voor de familie.

Een hele goede service.

Super netjes ingepakt Het product was veel mooier dan ik verwachte!! De persoon voor wie het was , was er stil van! Hele mooie producten op de site die meteen troost bieden! Zeker het bekijken waard Natalie

Mooi product en in een prachtige verpakking geleverd

Fijne verkoopster die met je meedenkt

Super service en snelle afhandeling

Nu voor het derde jaar op rij een troostcadeau gekocht bij Kleine Vlindervoetjes. De afhandeling van de bestelling gaat super snel, ook bij gepersonaliseerde producten en als iets niet helemaal duidelijk is, wordt snel contact opgenomen. Echt super!

Snelle levering met heel veel zorgverpakt en lieve kaartjes

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst, blijf dit doen. Bestelling word met veel aandacht verwerkt

Snelle levering en netjes verpakt. Het artikel is ook naar wens

Waardevol

Prachtige & betekenisvolle geschenken Goede & vriendelijke service

Liefdevol

Wat een liefdevolle site met mooie waardevolle producten om te kunnen geven als troostkado aan ouders met zoveel verdriet om het gemis van hun overleden kindje . Zoekend naar iets passends kwam ik terecht op de site van kleine vlindervoetjes en wat verraste deze site mij enorm. Dankbaar voor zo'n mooi passend kado om te troosten en kracht te geven

Meiveld 7

4388 MB Oost-Souburg

Over Kleine Vlindervoetjes

Kleine Vlindervoetjes is een webshop met liefdevolle producten voor troost, jaardag en afscheid.