heel goed

Er is veel keuze in mooie en lieve kaartjes. Als je de bestelling binnen krijgt zit er nog een kaartje bij met een persoonlijke noot.

Webshop met mooie producten, heel lieve service

Voor troost bij verdriet, mooie collectie kaartjes en attente cadeaus. Carolien is attent, goed bereikbaar en meedenkend.

Waardevol

Wat een mooie producten en wat waardevol dat ik een lichtpuntje kon personaliseren zodat het niet alleen staat voor het recente verlies van mijn nichtje maar ook voor haar zusje drie jaar eerder. Het perfecte lichtje en dat doet me heel veel in deze onbeschrijfelijk moeilijke tijd. Heel fijn dat deze site bestaat, ik heb steun aan de producten die ik heb mogen ontvangen. Alles heel mooi verpakt.

Mooi en geweldig cadeau.

Ik heb het weggeven. De personen voor wie het was vonden het een mooi cadeau.

Snelle levering en fijn contact met Carolien

Een bestelling gedaan voor een collega die 2 kindjes verloren heeft. Er bleek een kaart niet op voorraad. Ik ben hier door Carolien snel van op de hoogte gebracht. Ze heeft andere kaarten meegestuurd en de kaart die ik besteld had nagestuurd.

Hele fijne ervaring

Heeft ervoor gezorgd dat mijn troostcadeau persoonlijk is geworden. Erg dankbaar daarvoor. De ontvanger was zeer geraakt hierdoor.

Maatwerk naar ieders wens

Ik kreeg mijn bestelling met spoed, ondanks dat er stond aangegeven dat ze vakantie had. Zorgvuldig afgewerkt en mooi verpakt.

Mooie producten en snelle service

De producten zijn erg mooi en ze waren er al de volgende dag. Ook de communicatie verliep goed .

Mooie producten. Ook de gepersonaliseerde hartjes zagen er netjes uit. Leuk dat alles als cadeautje is ingepakt.

Warm

De bestelde artikelen zijn mooi en ontvang je écht meteen, dit is zo fijn. Ook het contact via Whatsapp met Carolien heeft mij goed gedaan.

Persoonlijk, snel, respectvol en meedenkend

Ik ben heel tevreden. Carolien begrijpt het echt en denkt mee. Helemaal top en goede service.

Wauw!

Wij bestelden een product in de week dat je er even tussenuit was. Ik had er rekening mee gehouden dat het later binnen zou komen. Echter was het toch enorm snel bij ons! Het product zelf is prachtig, precies zoals gehoopt. Bedankt!!

Supersnel contact ondanks vakantieperiode.

Goede communicatie

Er leek iets mis te gaan met de bestelling maar dit werd meteen door Carolien opgepakt. Hoewel het echt niet nodig wad heeft ze er een extra attentie bijgevoegd aan het cadeautje. De spulletjes waren al leuk ingepakt als cadeautje. Alles werd netjes en compact verzonden.

Mooie kaart en goed geholpen met mijn vraag, uitstekend zeer tevreden.

Zie bovenzijde

Mooie troostende cadeau’s

Met liefde ingepakt. Het product is precies zoals omschreven en zoals op de foto te zien is. De persoonlijke tekst staat super mooi op het kaarsje.

Liefdevolle bezorging

Zo dankbaar voor deze website! Je hoopt hier nooit iets te bestellen, maar soms loopt het leven anders. We hebben een mooi herdenkhoekje kunnen maken voor ons dochtertje Belle*. Mijn man en ik zijn ontroerd door de mooie pakkende gedichten. Dankjewel voor het mooi inpakken ook!

Hele goede service

Hele mooie artikelen. Ik heb iets naar mijn zus gestuurd, omdat er geen afzender op stond zou ze niet weten van wie het zou zijn. Ik kreeg een heel lief mailtje of ik er nog een kaartje erbij wilde sturen, zodat ze zou weten van wie het is geweest. Dat vond ik heel lief en goed meegedacht. Hele fijne service

Mooie producten, snelle levering en zorgvuldige afhandeling

Mooie producten, snelle levering en zorgvuldige afhandeling

Heel klantvriendelijk

Ik heb tot de bestelling en tot aan de aflevering het als prettig ervaren heel erg klantvriendelijk ik zal deze website zeker aanraden

Supergoed

Wat een ontzettend mooi product en heel mooi verpakt

Lichtpuntje

Nooit leuk om op zoek te moeten naar troostproducten, zeker als het te maken heeft met kinderen. Ondanks dat ben ik blij dat ik Kleine Vlindervoetjes heb gevonden. Ik kan nooit iemands verdriet volledig wegnemen maar kan wel zorgen dat het verdriet. als is het maar voor even, plaatsmaakt voor een positief gevoel (waardering/ dank/ trots). De producten zijn mooi en met liefde gemaakt. De mooie teksten zorgen voor wat lichtpuntjes in een verdere donkere periode.

Pakkend.

Super tevreden. Levering op tijd. Keurig netjes ingepakt. Geen op of aanmerkingen. Ben zeer tevreden.

Perfect!

Heel snelle levering, goed verpakt. Vult ons herdenkingshoekje perfect aan.

Ontzettend goede en fijne service. De cadeautjes worden ook mooi ingepakt en Carolien is erg betrokken, we kregen voor de tijd foto’s te zien hoe het eruit kwam te zien en werden goed op de hoogte gehouden.

Meiveld 7

4388 MB Oost-Souburg

Over Kleine Vlindervoetjes

Kleine Vlindervoetjes is een webshop met liefdevolle producten voor troost, jaardag en afscheid.