Heel mooi en een heel snelle levering, zeer tevreden!

Klein lichtpuntje

In al ons verdriet bood deze webshop wat artikelen aan om ons verdriet te helpen een plekje te geven. De artikelen zijn ook snel verzonden, wat nodig was.

Tevreden

Snelle levering, goede contact en heel lief ingepakt

Bijzonder betrokken

Carolien is zo ontzettend betrokken bij haar klanten en wat zij doormaken. Alles verliep super, het bestellen op de website, het ingeven van de naam om te personaliseren. De verzending ging zoals afgesproken en het was met zorg en prachtig ingepakt. Carolien heeft zowel Kleine Vlindervoetjes als Kleine Twinkeltjes en bij Kleine Twinkeltjes vonden we eerst precies wat we zochten voor een vriendin van ons. Toen dat cadeau door de omstandigheden helaas niet meer nodig was ontvingen we een ontzettend ontroerende email, heel bijzonder. Retour sturen was geen enkel probleem maar we voelde ons toch wat bezwaard omdat ze er zoveel energie in had gestoken maar er werd ons verzekerd dat het geen enkel probleem was. In de bijzonder hartverwarmende mail communicatie die daarop volgde leerde we over de webshop Kleine Vlindervoetjes. Daar hebben iets anders gevonden om onze vriendin een hart onder de riem te steken. In de tijd waarin grote webshops de markt beheersen vind je soms nog een pareltje die je nog niet kende maar die je altijd bij zal blijven voor een volgende keer. Carolien doet dat, zij maakt het persoonlijk en een bijzondere ervaring.

Ontroerend

Voor mijn dochter en schoonzoon de gedichtenkaartjes aangeschaft ter gelegenheid van de verjaardag van ons kleinkind. Ze werden erg gewaardeerd. En erover om ze voor mijzelf ook te bestellen. Mooie lieve teksten❤

Goede snelle levering.

Mooie site met ruime keus. Snelle levering. Alles netjes en met zorg verpakt. En een persoonlijk kaartje.

Mooie gedenkkaars ontvangwn. Mooi verpakt snelle levering.

Goede ervaring

Liefdevol

Zeer snel gevraagde geleverd met een liefdevolle persoonlijke note.

Gweldige service en mooi ingepakt

Ik heb contact gehad met kleine vlindervoetjes, omdat ik niet zeker wist hoe ik de naam moest schrijven. Ze gaf geweldige service en was heel geduldig. Daarna ontzettend snel opgestuurd en heel mooi ingepakt. Heel erg blij mee. Bedankt!

Waardevol

Alles wat ik heb besteld is geweldig mooi verzorgd en met liefde ingepakt. Altijd een persoonlijk kaartje of sterretje hartje erbij. In 1 woord geweldig wat jij allemaal doet Carolien. Een klein gebaar een kaartje sturen het geeft troost en wordt heel dankbaar ontvangen. Bedankt voor alles!

Prima webshop

Netjes op tijd en heel mooi verpakt met een extraatje erbij. Dat doet je goed! Mooie kwaliteit kaarten.

Uitstekend, meedenkend, snel, kortom top!!!

Het was voor mij de eerste keer dat ik wat bestelde en ik kreeg een uitgebreide mail omdat ik iets verkeerd had gedaan en dat is meteen hersteld. Respect en alles direct verstuurd naar plaats van bestemming. Ik raad jullie echt aan... Groetjes Daphne

Een kadootje om te krijgen

Mooie spullen, mooi handschrift bij gepersonaliseerde items en leuk verpakt. Ik zeg: doen.

Mooie producten, snelle reacties en hele fijne service. Dankjewel!

Prachtig

Prachtige troost items voor een stukje troost en herinneringen aan mij in eerste jaardag van mijn kleindochter.

Super mooi

Super mooi helemaal blij mee

Mooie passende cadeautjes, en een goede service. Als je iets zelf wil samenstellen is dit ook mogelijk, ik stuurde een a mail en kreeg snel antwoord. Heel blij mee . Groetjes Marjolein van Schie

Een mooi gebaar zonder teveel woorden

Mooi assortiment en met liefde gemaakt.

Een mooi aandenken om onze dochter te koesteren.

Onze dochter werd helaas dood geboren op 21 weken en 6 dagen. Twee dagen hebben we haar kunnen vasthouden in onze armen dicht bij ons, maar nadien was er een grote leegte. Onze dochter is gecremeerd en we zochten iets mooi om bij haar te plaatsen. Iets dat ons troost bracht, maar er toch voor zorgde dat we haar nooit zouden vergeten en ze dicht bij ons hadden. Door de troostset kunnen we nu voor haar elke avond een mooi kaarsje laten branden. Ook de kaartjes die erbij horen geven ons troost.

Mooi

Je besteld dit in een situatie waarvan je hoopt dat niemand voor komt te staan. Mooie dingen op de site met een mooie betekenis. Snel mogen ontvangen en mooi verpakt.

Hele fijne ervaring liefdevol ingepakt

Erg mooi gedaan , mooi verpakt met extra dingetjes erbij , veel zorg en aandacht besteed

Mooi product

Mijn collega was heel blij met het cadeautje. De kwaliteit is ook goed.

Attent

Carolien denkt goed mee en os erg attent. Ook zijn de ontvangers erg blij met het cadeau.

In een moeilijke tijd, een mooi cadeau

Fijn, makkelijk en snel contact gehad voor een mooi persoonlijk cadeau.. Eigenlijk wil je niet een troost cadeau willen uitzoeken, maar het beste kun je dat doen op deze mooie liefdevolle site.

Goede zorg, mooi ingepakt al in al fantastisch! Het cadeautje heeft een mooie plek gehad en is voor de familie een plekje om een kaarsje te branden en het verloren zoontje/broertje bij behoefte te herinneren door een kaarsje te branden.

Meiveld 7

4388 MB Oost-Souburg

Over Kleine Vlindervoetjes

Kleine Vlindervoetjes is een webshop met liefdevolle producten voor troost, jaardag en afscheid.