Super: zeer behulpzaam en attent

Wat een fijne ervaring was het om hier iets te bestellen. Door een fout van mijn kant bij de bestelling heb ik de eigenaar op een zondag geappt (op de website stond dat dit mocht). Ze reageerde heel snel, begripvol en ook nog heel lief. Je komt natuurlijk niet voor niets op haar site terecht. In het algemeen zit je dan in een verdrietige situatie. Als je dan te maken krijgt met iemand die zo attent en liefdevol is, is dat buitengewoon troostend. Carolien heeft zo veel meer gedaan dan verwacht. Ik kan een ieder haar site aanraden.

OPNIEUW…FANTASTISCH…

De liefde en zorgvuldigheid waarmee het cadeautje wordt gemaakt, ingepakt, opgestuurd en geleverd voel je door alles heen. Ik liet de pakketjes altijd direct opsturen naar de ontvanger. Door de foto’s die ik dan kreeg wist ik hoe het pakketje eruit zag. Deze keer had ik het naar mezelf laten sturen om het persoonlijk cadeau te kunnen doen. De liefde en zorgvuldigheid mocht ik nu zelf ervaren. FANTASTISCH is nog te zacht uitgedrukt. Dankjewel lieve Carolien

Goosebumps

Ik kreeg kippenvel bij het openen van pakketje. Alles was met zorg en netheid verpakt. Er is over nagedacht dat het niet overkomt als kadootje voor een verjaardag maar een geschenk vol sereniteit. Ik hoop dat dit zelfde gevoel mijn collega heeft bij het openen van dit troost-cadeau. Hartelijke dank, Elsje

Heel goede service

Heel mooi

Was ook heel blij met de snelle bezorging.

Goede en snelle service

Lieve, meedenkende en attente mevrouw! Super fijn geholpen.

Fantastisch!

Goedemorgen Carolien, Dank je wel, voor het fantastische mooie en bovenal liefdevolle cadeau! De moeder van Mayson stuurde mij dit nog toe, na het in ontvangst nemen van de knuffel ster; “Mayson was onwijs blij toen hij het zag hij zei dat het Lío was dat is echt onwijs lief ik had er geen woorden voor en heb alleen maar gehuild!” De woorden zeggen meer als genoeg. & Ik zal zeggen, ga zo door! Lieve groetjes, Mariska Barendtszen

Lieve en mooie producten voor troostmomentjes

Een hele fijne webshop met liefdevolle producten voor troostmomentjes. Verder was de verzending snel, de communicatie goed en de bestelde producten waren met veel zorg en liefde ingepakt.

Super!!

Super mooi cadeau kunnen geven aan een dierbaar persoon. Het werd snel verzonden, was super mooi ingepakt. Bij opmerkingen had ik een eigen tekst gezet en deze is op een kaartje geschreven! Echt super fijn! Dikke aanrader!

Erg liefe kaartjes met goede teksten.

Zeer fijne hulp tijdens mijn bestelling.

Mooi product en vlotte levering

Er is ruim keuze uit mooie persoonlijke producten. De bezorgtijd is ook vlot

Super goed

Heel lief en goed

Prima ervaring bij Kleine Vlindervoetjes

Voor de 4e jaardag van mijn kleindochtertje een passend kaartje gekocht om aandacht te geven aan deze dag. Haar ouders waarderen dit enorm.

Geweldige service

De producten zijn al heel mooi om te geven, maar de extra service met het bezorgen was echt geweldig. Zoveel zorg en zo persoonlijk.

Liefdevol ❤️

Carolien heeft een prachtige website met mooie troost geschenken. Ik heb bij haar een moederdag kadootje besteld voor mijn dochter die daar zeer verrast mij is. Het contact met Carolien is zeer empathisch. Zij doet alles om een bijzonder geschenk te maken. In één woord Fantastisch ❤️

Snelle en correcte service!

Alles is correct en zeer snel verlopen. Dezelfde dag was mijn pakketje gepost en de volgende dag reeds ontvangen. Dit alles werd ook meegedeeld via mail en met track & trace code.

mooie producten

iets moois gekocht voor afscheid/herdenken. eigenares Carolien via mail contact mee gehad. Zeer vriendelijk en meedenkend.

Erg mooi cadeau en snel geleverd

Het cadeau was van erg mooie kwaliteit en de naam was er snel op gedrukt. We hebben nog even contact gehad over welke kleur het beste stond, heel fijn dat dat gevraagd werd. Bedankt voor dit mooie, liefdevolle cadeau. Het werd erg goed ontvangen.

Hele fijne warme communicatie. Woensdag laat besteld en vrijdag had ik een afscheid waarvoor ik het cadeautje nodig had. Door omstandigheden kon het vrijdag niet meer met de post bezorgd worden. Ze begrijpen heel goed hoe belangrijk het is om dit cadeau te kunnen geven. Ze zijn zelfs helemaal vanuit het zuiden van het land naar mij gereden. Wat een mooi gebaar en wat lief! Werd enorm gewaardeerd. Het troostcadeau werd heel goed ontvangen en heeft een mooi plaatsje in het gedenkhoekje gekregen. Was ook ontzettend mooi ingepakt! Zeker een aanrader als je iemand met zo'n groot verlies een cadeau wilt geven. Vriendelijke groeten Jennifer

Mooi geschenk en vlotte service.

Alles werd reeds vooraf verpakt in geschenkpapier. Leuke troost geschenkje die met weinig woorden veel betekenen.

Zowel producten als afhandeling en verpakking stralen zorg een aandacht uit

Het zoeken naar een passend symbool ter herinnering op de website verliep gemakkelijk. Mooie artkelen en gemakkelijk te bestellen. Ook de aanvullende tekst op een mooie manier verwerkt.

Super mooi verpakt en snel binnen.

Prachtige en liefdevolle producten en geweldige service

Aan alles is de merken dat Carolien al haar liefde en passie heeft ingezet om iemand de mogelijkheid te geven een ander te troosten met originele, persoonlijke en dierbare geschenken. Heb je een vraag of zoek je iets dat net iets afwijkt om het cadeau nog persoonlijker te maken, dan staat ze ook voor je klaar. Haar aanpak en overtuiging om eenieder zo goed mogelijk te helpen met troosten van een ander kan simpelweg niet persoonlijker en beter. Daarnaast krijg je het product te zien voordat het op de bus gaat en hoe het netjes en met een persoonlijke touch is ingepakt. Geen twijfel over mogelijk dat wij hier nogmaals gaan bestellen. Dank je wel Carolien, jij laat zien dat online & heel persoonlijk nog steeds geweldig samengaan.

Geweldige service

Persoonlijk langs gebracht ivm tijdsdruk. Super meedenkend en lief

Meiveld 7

4388 MB Oost-Souburg

Over Kleine Vlindervoetjes

Kleine Vlindervoetjes is een webshop met liefdevolle producten voor troost, jaardag en afscheid.