Zeer tevreden, nette afhandeling

Goede kwaliteit. Netjes en goede afhandeling.

Zeer lieve attente ervaring.

Persoonlijk kaartje erbij lief

Veel keuze, goed verpakt zeer tevreden.

Er is veel keuze om iets uit te zoeken. Mooi dat de naam gegraveerd word in het hout van een troost geschenk. Keurig verpakt. Ontvanger was er erg blij mee.

Mooie, respectvolle ervaring.

Mooie producten die troost bieden. Van bij de bestelling, die makkelijk te plaatsen is tot de levering ervan, prachtig uitgevoerd. Het komt mooi verpakt toe met kaartje van troost erbij.

Prachtig!

Ik heb een troost cadeau besteld en het was voor mij best spannend of het de ideale cadeau zou zijn omdat het gepersonaliseerd was. De levering was snel en wat was het prachtig. Ik kreeg er zelf tranen van! Dank je wel!

Persoonlijk contact en advies

Heel goed geholpen!

Ik ben de oma van ons vlinderkindje Noud. Het is vandaag zijn eerste jaardag. We gaan vandaag bij de papa en mama en inmiddels zijn kleine zusje een taartje eten. Dus dan krijgen ze ook het kadootje van jou. Ik weet zeker dat ze dit heel bijzonder vinden. Ik ga zeker vaker bij jou bestellen. Groet. Karin van Remmen.

Ruime keus en snelle service

Ruime keus en service super snel. Ik had alleen een verwarring bij mn bestelling. Ik had een kaars besteld dacht ik, stond ook als kaars op mn factuur maar t bleek een kaart te zijn. Dat was jammer maar heb ik anders opgelost

TOP

Hallo heel content . Onze kinderen waren ervan aangedaan. Een klein gebaar doet soms zoveel. Alles mooi op tijd geleverd, mooi kaartje erbij. Heel erg bedankt. Wij zijn ook blij. Sonia en Rudy.

Geweldig meelevend en begaan met haar klanten

Ik had zelf een fout gemaakt met de datum van het overlijden van mijn kleinzoon op de kaarsenhouder. Erg dom. Gauw een nieuwe besteld en uitgelegd waarom ik dat deed en dat natuurlijk de kosten voor een nieuwe bestelling bij mij zou liggen, logischerwijs. Maar zo niet Carolien. Zij dacht daar anders over en zond mij geheel kosteloos een nieuwe kaarsenhouder met de juiste datum erop. Dat is niet alleen klantvriendelijk, dat is echt mee kunnen voelen met de klant, ik dus, die zich behoorlijk stom voelde. Super bedankt daarvoor en natuurlijk ook voor het erg mooie product dat je leverde!

Zeer vlotte samenwerking! Zeer snelle service!

Liefdevol ingepakt! Snel bezorgd! Troostset kan gepersonaliseerd worden, een meerwaarde!

Niet ontvangen

Kaartje is niet ontvangen. Wel bericht gekregen dat het geleverd is. Dat het niet bezorgd is ligt natuurlijk aan Post nl en niet aan het bedrijf. Snel reactie binnen gekregen van Kleine Vlindervoetjes. Dit maakt veel goed.

Snelle bezorging, heel mooi ingepakt.

Bezorging was snel, ik woon in Duitsland en zelfs hier was het snel bezorgd. Zit heel mooi ingepakt. Wat ik heel fijn vind want dat kan ik zelf niet zo goed :) Het pakketje zelf kan ik nog niks over zeggen omdat het nog ingepakt zit en ik wacht tot Vaderdag en mijn vriend hem dan open mag maken :)

Super goed

Erg fijne site. Mooie producten,ik ben zelfs terug gemaild omdat we per ongeluk waren vergeten onze namen voor de ontvanger erbij te zetten! Dit is heel erg netjes

Met zorg en gevoel geholpen

Uiterst tevreden over de zorg en aandacht waarmee ik geholpen ben en het pakketje verstuurd is.

Het kado wordt met veel liefde ingepakt.

Ieder jaar kom ik terug bij Kleine Vlindervoetjes voor een bestelling. Dit vanwege de zorgvuldigheid en liefde die er in wordt gestopt.

Een pakje vol liefde en troost

Wij hadden wat dingetjes besteld voor de jaardag van onze zoon. Ik was aangenaam verrast door hoe gevoelig het ingepakt was. Het was een feestje om uit te pakken en gaf mij troost op zo een moeilijke dag. Heel erg bedankt hiervoor.

Een liefdevolle vrouw

Carolien ik ben hartstikke dankbaar voor de onwijze fijne gesprekken en het helpen uitzoeken voor de juiste troostcadeau. En dat heb je met zoveel liefde en zorg gemaakt het heeft nu een heel mooi plekje gekregen en de mooie complimenten gaan naar jou toe waarvoor ze waren bestemd. Ik zal iedereen jou kleine vlindervoetjes echt aanraden. Van iets heel moeilijks heb je een onwijs mooie cadeaus wat veel troost en liefde bied! Heel veel liefs francis

Het gehele plaatje klopt

Naast dat de producten geweldig zijn, is ook de hele klantenbeleving top. Je merkt hoeveel passie en liefde de eigenaresse erin verwerkt en ze laat dat ook weten. Dus als je iets zoekt om een mooi gebaar aan iemand te geven dan is dit zeker de juiste site. Ga zo door!

Mooi ingepakt, en een super lief kaartje erbij.

Vlugge bezorging

Fijn dat je snel je bestelling kan doen ,en je krijg het gelijk de volgende dag . Bij een dierbare verloren altijd fijn om een mooi cadeau te bestellen voor een sterfdag van je dierbare.

Zo fijn en liefdevol geholpen

Carolien heeft voor ons een prachtige lijst gemaakt met het hand en voetafdrukje van onze lieve zoon Kay. Precies zoals we het wilden. Ze dacht mee en zo ontstond het idee om een vlaggetje te maken van Kay zijn dekentje met zijn naam erop gedrukt. Ze werkte vol passie en met zoveel liefde en voorzichtigheid aan ons lijstje. Heel erg bedankt lieve Carolien!

Vlotte en keurige levering, heel blij mee

Heel blij mee! Goede service. Heel erg bedankt heel waardevol deze mooie gedichten en geschenken.

Absoluut perfecte service!!

Onze bestelling was door Post NL verder bezorgd, het pakketje was kwijt. Carolien van Kleine Vlindervoetjes heeft absolute top service geboden zodat wij het kado alsnog op tijd konden geven. Nadat het pakket toch terecht kwam hielp Carolien heel fijn om het pakket retour te kunnen sturen. Hele fijne en betrouwbare webshop dus! Daarnaast was het product ook heel mooi en precies zoals omschreven! Bedankt!!

Meiveld 7

4388 MB Oost-Souburg

Over Kleine Vlindervoetjes

Kleine Vlindervoetjes is een webshop met liefdevolle producten voor troost, jaardag en afscheid.