Snelle levering en zorgvuldig verpakt

Snelle levering, zorgvuldig en met liefde verpakt.

Veel keuze en een snelle levering

Deze site ontdekt en heeft een rume keuze. Heeft een snelle levering en wordt met liefde verpakt.

Snel, goed verpakt en mooie kwaliteit

Als je helaas een condoleancekaart nodig hebt omdat er een kind overlijdt, wil je de kaart snel hebben. Ondanks dat het net voor kerst was, had ik de kaart de volgende dag. Ook supergoed verpakt, zodat de kaart netjes bleef. Kwaliteit was ook goed.

Liefdevolle ervaring

Iets kleins maar zo hart verwarmend pakket met de meeste zorg verpakt. Je ontvangt een doosje dat direct troost en medeleven geeft .

Warm, liefdevol en snelle service

Een mooie manier om warmte en liefde op kleine schaal te versturen ❤️

FANTASTISCH

Zóvéél zorg, zóvéél liefde, zóvéél genegenheid en medeleven wordt er aan de bestelling besteedt. Mijn waardering is eigenlijk niet in woorden uit te drukken.

Mooie kaarten, snelle levering!

Mooie kaarten met prachtige teksten, snelle levering en echt een cadeautje om thuis te krijgen.

Deze kwam wel binnen.

Een mooie gedenkplek voor ons dochtertje Sam.

Een prachtig troostcadeau wat de mensen raakt

Heb in een heel verdrietige situatie drie gezinsleden uit één gezin, na een sterfgeval, een troostcadeau gegeven. Dit werd ontzettend goed ontvangen, ze waren helemaal van slag, in goede zin. Het was voor herkenbaar (de gedichten) en werd heel liefdevol ontvangen. Het biedt troost....dat is het minste wat je wilt en kunt doen voor mensen in die situatie.

Heel mooi!

Ziet er precies uit zoals op de afbeelding, ook nog netjes en mooi verpakt.

Prachtige herdenking voor mijn kleine sterretje

De pijn van verlies wordt iets verzacht door deze prachtige herdenking.

Helemaal tevreden

Super mooie producten en met liefde ingepakt! Dankjewel

Super vriendelijk en meedenkend.

Ik heb telefonisch contact gehad omdat ik wat vragen had. Ik heb het gesprek als zeer fijn ervaren. U stelde voor om mij een aantal foto's te sturen met mogelijkheden. Daar kon ik dan een keuze uit maken. De knuffelster is mooi en precies wat we wilde. Dank u wel

Mooie waardevolle aandenkens en geschenken.

Fijne webshop met echte aandacht voor de producten die ze verkopen. Mooi dat dit bestaat.

Snelle levering en bestelling warm en persoonlijk gemaakt

Product was sneller geleverd en het pakket was hartelijk en persoonlijk gemaakt.

Goede en snelle actie.

mooi en verzorgd

alles snel bezorgd. netjes verpakt. het is een kado voor mijn zoon en schoondochter voor kerst, die in augustus van 2022 een dood geboren zoontje kregen. Ik was ook aangenaam verrast en ontroerd dat er een kerstballetje met de naam erop als verrassings kado bij zat. Heel veel dank hier voor!!!

Mooi cadeau

Fijn om iets te kunnen geven aan een vriendin in een moeilijke periode. Mooi cadeau en mooi ingepakt.

Het was oké

Snelle levering. Product aan de kleine kant tov de prijs

Carolien is ontzettend lief en attent. Snelle service en mooi verpakt Hele mooie website met waardevolle producten

Meiveld 7

4388 MB Oost-Souburg

Over Kleine Vlindervoetjes

Kleine Vlindervoetjes is een webshop met liefdevolle producten voor troost, jaardag en afscheid.