Een mooi troost cadeau

Door het hout met “ verleden “ , het mooie gedichtje en het kleine engeltje , wat een kindje toch is , is het een klein maar fijn troost cadeau.

Prachtig initiatief

Zo mooi en eenvoudig, iets kleins wat de mensen veel troost kan bieden. Snelle service en mooi verpakt. Dank je wel.♥️

Heel mooi

Een heel mooi kado kunnen geven. Ik had alleen geen papier verwacht wel iets stevigers. Lieve attentie erbij

Zoals op foto correct weergegeven

We zijn zeer tevreden of jullie service, kleine fout in de levering en direct kregen we antwoord en werd dit in orde gebracht, alsook het cadeautje voor de collega was prachtig zoals op foto uitgebeeld stond. We hopen dan ook dat ze veel troost uit jullie theelichthoudertje kan halen

Liefdevol

Mijn bestelling is perfect en snel geleverd. Het was een troostrijke en liefdevolle ervaring hoe jullie zijn omgegaan met het verpakken van mijn bestelling.

Persoonlijk, liefdevol

Je krijgt de cadeautjes ingepakt thuisgestuurd. Heel lief en mooi

Dit was voor de 1 ste verjaardag van ons overleden zoontje

Vorig jaar overleed ons zoontje precies een jaar geleden . Hij zou gisteren een jaar geworden zijn . Zijn naar zijn grafje geweest en thuis hadden we dit jaardag setje . Waar we het kaarsje van hebben laten branden . Dit gaf ons een stukje troost .

Dankjewel voor jullie steun en mooie producten

Héél vriendelijke communicatie, prachtige producten, heel goed verpakt en snel verzonden. Dank voor de kleine attentie. Vriendelijke groeten Lieve

Een vertederend custom kaartje

Ik was bij kleine vlindervoetjes gekomen omdat ik een kaartje wou sturen voor de jaardag van mijn nicht haar dochtertje. Ik weet dat dit een moeilijk moment is voor haar omdat ze het gevoel heeft dat maar weinig mensen aan haar meisje denken. Ik kon in de winkel niet echt een geschikt kaartje vinden voor een sterren kindje en was dus iets te laat om nog een kaart te sturen. Ik begon online te zoeken en vond de kaartjes van Carolien. Ze zijn echt super mooi en gaven helemaal aan hoe wij ons voelden. Ik had dus een berichtje gestuurd om te zien if ik deze in digitaal formaat kon verkrijgen aangezien een echt kaartje niet meer op tijd zou toekomen. Carolien was super vriendelijk en heeft een e-card met een extra boodschap voor de dochter van mijn nicht gemaakt. Zeker aan te raden!

Uitstekende service

Mooie producten en een persoonlijke benadering, inclusief opvolging nadat het product is verzonden. Erg tevreden.

Liefdevol en veel begrip

Carolien heeft er alles aan gedaan om een prachtige kaart voor ons te maken toen we een miskraam hadden gehad. Het contact met Carolien verloopt erg prettig en ze doet er alles aan om het zo goed en mooi mogelijk te maken. Uiteindelijk is het een prachtige en liefdevolle kaart geworden.

Netjes en betrouwbaar

Carolien hield mij goed op de hoogte van de status van mijn bestelling, stuurde foto’s hoe het troostpakket ingepakt was en reageert snel bij vragen. Zij heeft empathie en verplaatst zich in een ander. Ik was hier echt van onder de indruk. Heel mooie en originele cadeaus biedt deze webwinkel waarbij je iemand kan steunen in de moeilijkste tijden.

Hele fijne persoonlijke service!

Ik zocht wat moois om te geven voor de jaardag van een sterrenkindje. Ik kwam terecht bij Kleine Vlindervoetjes, die een ruim aanbod heeft van mooie items. In de toelichting vroeg ik of er een kleine boodschap bijgeschreven kon worden voor de ontvangers. Via de mail kreeg ik foto's van de ingepakte cadeautjes en het kaartje met de boodschap. Ik was helemaal verrast. Leuk om het pakketje even te zien, aangezien ik koos voor rechtstreeks verzenden naar de ontvangers.

Mooie passend cadeau

Ik was op zoek naar iets wat ik mijn zus kon sturen op de jaardag van haar zoontje, niet wetende of hier wel specifieke dingen voor waren. Ik was dus aangenaam verrast met Kleine vlindervoetjes. Mooi en paasen cadeau gevonden om deze speciale dag te herdenken.

Een prachtig troostgeschenk en persoonlijke aandacht uit het hart. Dank!

Een persoonlijk en lieve mail ontvangen, dat was zo fijn. Prachtige site met mooie troost - geschenken.

Prima geregeld

Zeer tevreden over de bestelling en afhandeling er van. Ook erg mooi verpakt.

Mooi ingepakt

Heel mooi discreet ingepakt. En een lief persoonlijk kaartje. Je weet precies de goede snaar te raken.

Hele goeie service, het wordt het heel veel zorg klaar gemaakt en verzonden, prachtig!

Lief

Levering was mooi op tijd. Mooi verpakt met een lief kaartje erbij.

Het invullen an de Website was soms verwared.

Grandioos

Mijn eerste ervaring met kleine vlindervoetjes is enorm positief. Zó lief en meedenkend, zó persoonlijk. Tijdens het bestelproces een aantal keren mailcontact gehad. En uiteindelijk zo’n mooi verzorgd pakketje kunnen versturen. Lieve Carolien, heel erg bedankt en ik hoop dat veel mensen de weg naar kleine vlindervoetjes weten te vinden.

Persoonlijk en met liefde gemaakt!

Een hele mooie webshop en fantastische service. Carolien zorgt voor een hele fijne ervaring en verpakt de geschenken prachtig: echt met liefde gemaakt!

Ondanks de keuzes is maatwerk mogelijk. Het persoonlijk contact en het begrip is enorm fijn.

Ik had een persoonlijke boodschap, waar er met mij in werd meegedacht. Wat er uiteindelijk toe leidde dat het maatwerk uitsteeg boven de standaard kaarten waar ik uit kon kiezen, dit vond ik heel fijn. En heeft heel veel troost geboden. Het persoonlijk contact, het navragen, het begrip en de manier waarop er secuur met alles wordt omgegaan, maakt dat ik er echt tevreden over ben en het gewaardeerd wordt.

Perfect verzorgd!

Keurig verzorgd bij afhaal in Zeeland. Alles is keurig ingepakt en zelfs de items zelfs waren mooi met passend papier ingepakt om direct te kunnen geven.

Helemaal top

Ik vond het een mooi aanbod op je site, ik heb het maankussen besteld met naam op. De levertermijn was erg kort, op zaterdag besteld en op woensdag geleverd. Ik kan alleen maar positief zijn!

Meiveld 7

4388 MB Oost-Souburg

Over Kleine Vlindervoetjes

Kleine Vlindervoetjes is een webshop met liefdevolle producten voor troost, jaardag en afscheid.