Prachtig initiatief

Supermooie producten voor minder prettige momenten. Je ziet dat alles moet liefde gemaakt en verpakt is.

Bijzonder gebaar voor een triest moment

Deze bestelling zegt meer dan 100 kaartjes en valt bij een ieder in goede aarde. De service is top, en snel!

Supermooi troostkadootje voor een moeilijk moment

Heel fijn geholpen en fijn dat je van tevoren een foto krijgt hoe het ingepakt is. Ons troostskado is goed ontvangen bij degene waarvoor het bedoeld was en ze waren er oprecht blij mee. Mooi initiatief voor een moeilijke tijd in iemands leven.

Super fijne en vlotte service!

Mooi afscheidspresentje en heel fijn en snel ontvangen!

Een aandenken wat mij troost geeft

en verpakt met heel veel liefde!

Hele mooie prachtige kaartjes die als cadeautjes waren ingepakt.

Hele mooie prachtige kaartjes die als cadeautjes waren ingepakt.

Geweldig!

Het kado is mooi ingepakt met nog extra kaartjes en hartjes. Erg mooi

Mooie producten en goede service

Fijne webshop met lieve producten. Daarbij ook persoonlijke, uitstekende service met snelle reactie op mijn vragen. Bedankt!

Onwijs mooi, snel afgeleverd, hele fijne e service, kortom geweldig. Wat een troost halen mensen hieruit, mooi om.te zien. Bedankt!!

Mooi

Snelle verzending van mooie producten die liefdevol ingepakt waren.

Mooie producten goeie service

Ik kon snel iets vinden voor de specifieke situatie waar het voor nodig was. Ik vind het een mooi initiatief. Vaak wordt de impact van een miskraam onderschat en weten mensen er niet mee om te gaan. Bij elk verlies past een gebaar. Heel mooi. Fijne duidelijke website.

Prachtig cadeau

Een troostset jaardag gekocht voor een vriendin. Het bestellen en bezorgen ging gemakkelijk en snel. De cadeautjes zijn prachtig ingepakt, complimenten daarvoor. Het zorgt ervoor dat je iets heel moois kan geven. De kaart even uitgepakt om iets in te schrijven. Een hele mooie kaart op goed kwaliteit papier (bijna karton). Van mijn vriendin kreeg ik een lief bericht en ze vond het een prachtige set.

Heel mooie afscheidskadootjes, een enorme steun

Heel mooie knuffels met opdruk ontvangen. Omwille van nood aan snelle levering werd onze bestelling thuis persoonlijk afgegeven zodat we alles nog tijdig hadden. Heel lieve en betrokken gastvrouw waarbij je oprecht voelt dat ze meedeelt in je verdriet.

Troostvol

Er staan veel lieve en mooie symbolische spulletjes op de site. Uit ervaring weet ik dat symbolen soms veel troost kunnen geven. Zelf had ik kaartjes besteld voor mijn dochter die haar dochtertje verloor met 22 weken zwangerschap. Ik was wat verbaasd dat er geen enveloppes bijzaten. Nogmaals gekeken en zag dat het er op de site wel duidelijk bij staat.

Fantastische service en prachtig kaartje

Heel erg bedankt voor de super service en de hele mooie steunkaart. Carolien doet dit duidelijk met heel haar hart.

Heel goede service, mooi ingepakt en heel persoonlijk!

Nog nooit meegemaakt

Topservice, heel mooi ingepakt echt met zorg en liefde. Ik had berichtje vergeten erbij te zetten .kreeg een extra mail of ik nog een persoonlijk bericht erbij wilde, anders zou zij wat schrijven. Heeft ze uiteindelijk ook gedaan, superlief.

Mooie geschenken met een liefdevolle boodschap

Het aanbod van Kleine Vlindervoetjes is heel ruim. Voor wie het geschenkje dan ook bedoeld is, je vindt sowieso wel iets dat net datgene is wat je zoekt. Gebruiksvriendelijke webshop. De geschenken waren met veel zorg en aandacht voor detail verpakt, een extra leuke verrassing. Levering ging heel vlot (denk zelfs dat alles de dag nadien al geleverd was). Meer dan tevreden over jullie aanbod en service. Bedankt daarvoor!

Met liefde en aandacht ingepakt.

Voor de eerste jaardag van mijn kleindochter Puck zocht ik een mooie tekst en cadeau voor m’n zoon en schoondochter. Hierbij kwam ik op jullie website en het kwam overeen met wat ik zocht. De kaars met sterretjes en de vlinder op de vaas, de tekst in een standaard. Het was helemaal compleet. Het cadeau is zorgzaam ingepakt en de volgende dag ontvangen. Ondanks het verdriet toch blij mee om dit troostcadeau te kunnen geven.

Ik ben al bijna 16 jaar een trotse mama van mijn 2 zoontjes die jammer genoeg kort na de geboorte overleden zijn. Voor hun verjaardagen zoek ik vaak eindeloos naar mooie kaartjes omdat ik hen op die manier een boodschap wil schrijven. Maar je vind zo weinig tot ik in een boekje jullie website zag staan en daar ging kijken. Zulke mooie woorden op prachtige kaartjes én voor meerlingen. Super gewoon. Ook al is het al 16 jaar geleden, voor mij voelt het vaak nog alsof het gisteren was en dan vind ik troost bij mooie kaartjes die ik bij hun foto zet.

Prachtig om toch te kunnen geven

Alles was erg leuk ingepakt. En dat is voor de ontvanger toch gewaardeerd om zo iets te krijgen.

Fijne webshop met prachtige producten

3 wens ballonnen besteld om de 3e jaardag van onze dochter te herdenken. Het was snel binnen.3 prachtige grote harten. Helaas is er maar 1 gelukt om op te laten. Vind het nogal een ingewikkeld iets om het goed voor elkaar te krijgen. Er zit heel snel een gaatje in, of de ballon zelf staat in brand. Maar over de webshop niks meer dan lof!

Prachtige kaartjes en goede kwaliteit

Ik was op zoek naar een kaartje voor de verjaardag van het sterrenkindje van een vriendin en kwam op jullie website terecht. Echt prachtige kaartjes en ook de geschenkjes zagen er mooi uit. Mijn bestelling werd de dag nadien al geleverd en alles was mooi ingepakt in papier met regenbogen. De kaartjes zijn ook van goede kwaliteit en de ontvanger was er blij mee.

Prachtige kaart, goede service

Fijn dat ik via jullie website een passende prachtige kaart heb gevonden. De kaart werd de dag later al geleverd in een mooie verpakking.

Snelle levering en tevreden over produkten. Was ook nog leuk ingepakt met een bedankkaartje erbij.

Meiveld 7

4388 MB Oost-Souburg

Over Kleine Vlindervoetjes

Kleine Vlindervoetjes is een webshop met liefdevolle producten voor troost, jaardag en afscheid.