Zulke fijne hulp. Echt een lieverd!

Heel blij met alle liefdevolle hulp!

Ruime keuze, mooi verpakt

Vrienden hebben hun kindje verloren tijdens de zwangerschap. Ik heb een mooie troost set voor ze uitgekozen. De communicatie verliep vlot en de troost set kwam mooi ingepakt bij ons thuis aan.

Waardevol iets blijvends te kunnen geven

In een moeilijke situatie waarin je niet altijd goed weet wat je kunt zeggen/doen en ik op zoek ging naar iets, kwam ik deze troostcadeautjes tegen. Ik vind het een mooi gebaar om te laten zien dat je meeleeft en dat het iets is wat blijft als waardevolle herinnering en houvast. Bijzonder en uniek.

Prachtig.

Een stukje troost en woorden die je zelf niet kan verwoorden als je op bezoek gaat die net een kleintje verloren hebben met 16 weken zwangerschap. Een heel mooi symbool. Heel erg bedankt.

snel geregeld

mooie website

*mooie en liefdevolle troost cadeautjes voor medeleven en steun bij verlies*

Mooie knuffel met naam. Snelle levering.

Prachtig product

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Een erg mooi product. Echt iets bijzonders voor bijzondere mensen.

Mooi kaartje en een heel snelle levering met een extraatje!

Prachtig kaartje, snelle levering en een leuk extraatje erbij

Met zorg verpakt en verzonden

Zeer tevreden ! Met zorg verpakt en verzonden.

Liefde en troost in een doosje

Het is vaak moeilijk om een geschikt steun cadeautje te vinden bij een groot verlies. Hier zijn schattige, lieve en mooie cadeautjes met veel liefde geselecteerd en ingepakt. Fantastisch!

Liefdevol!

Ik heb verschillende een bestelling gedaan, de pakketjes zijn zo liefdevol en persoonlijk ingepakt.

Heel mooi! Erg blij mee

Fijn dat er nog even gevraagd werd of er een naam op de kaart moest, hele mooie lieve set om iemand te troosten! Top

Heel fijn ook nog een persoonlijke email gekregen. Goede service, bedankt

Heel fijn contact over mijn bestelling, alles perfect en met liefde verzorgd!

De kaarten met gedicht voor opa en oma (verlies kleinzoon) vond ik zo mooi en toepasselijk, ik heb ze op de ‘jaardag’ van onze zoon aan mijn ouders verstuurd. Niet alleen wij, ook zij hebben verdriet van het verlies. Mijn ouders waren erg ontroerd. Dank voor de goede zorgen, Carolien. De post zag er prachtig uit❤️. Erg fijn je inlevingsvermogen en snelle reactie op mijn vragen! Groet Martine

Zorgzaam

Mijn bestelling geplaatst met een idee. Er werd gelijk gereageerd en meegedacht. Snelle bezorging zodat hij op de goeie plek Terecht komt.

Prachtige kaart en geweldige service!!

Ik heb een prachtige kaart besteld. Carolien heeft er alles aan gedaan om hem nog op tijd op de post te doen, wat ook gelukt is. Dit nadat ik zelf een foutje had gemaakt en vergeten was de tekst toe te voegen. Carolien heeft meteen contact opgezocht en mee gedacht. Top service!

Mooien liefdevol verpakt!

De producten waren allemaal mooi en liefdevol verpakt! Zelfs een cadeautje erbij. Een pakketje van Vlindervoetjes open mogen maken, daarbij voel je de liefde en het gaf ons troost.

Mooi ...

Mooi en mooie tekst....mooie spulletjes en dierbaar om te geven. Jammer dat er altijd veel verzendkosten bijkomen

Wat een mooi lief pakketje met liefde verzorgd!

Prachtige kaart en fantastisch verpakt, ook nog een extra kadootje een hartje.

Gewoon geweldig

Prachtig mooi

Met liefde ingepakt, mooie producten.

Duidelijke site correcte levering

Goed dat er zo een duidelijk uitgewerkte site bestaat op mensen te helpen een gepast cadeau te vinden in een moeilijke periode.

Mooie producten, fijne en persoonlijke service!

De zorg en aandacht waarmee deze producten op de website worden getoond geeft aan dat dit met liefde wordt gedaan. Als je de producten dan ontvangt zijn ze prachtig ingepakt en zit er ook nog een kaartje met persoonlijke noot bij. Je ontvangt een cadeautje, wat jezelf als prachtig geschenk kan geven aan diegene die troost en kracht kan gebruiken.

Veel keuze en snelle verzending

Heel mooi toepasselijke producten die zeer snel bezorgd werden.

Meiveld 7

4388 MB Oost-Souburg

Over Kleine Vlindervoetjes

Kleine Vlindervoetjes is een webshop met liefdevolle producten voor troost, jaardag en afscheid.