Snelle, fijne, persoonlijke service.

Fijn geholpen, snel in huis.

Goed ga zo door

Ik heb een goed gegeven omdat het maandag geleverd zou worden en het uiteindelijk dinsdag werd geleverd.

Fantastische.

Een hele warme en liefdevolle ervaring. Mijn pakketje was erg mooi verpakt en de producten waren erg mooi. Telefonische contact gehad met de eigenaar en wat een ontzettend warme en liefdevolle vrouw. Ik beveel deze website 100% aan.

Zeer vlotte communicatie, zeer vriendelijk en heel attent. Het troostset wordt heel zorgvuldig en mooi ingepakt, we kregen hiervan zelfs nog een foto voor het verstuurd werd. Proficiat met dit mooie, hartverwarmende initiatief, blij dat er initiatieven als deze zijn op momenten waar woorden tekort schieten.

Erg goed

Zag er netjes verzorgt uit.

Snelle levering en ruime keuze aan mooie teksten van troost

Voor vrienden van ons een mooie kaart met tekst en kaarsje gekocht ter nagedachtenis aan hun zoontje die onlangs 12 jaar zou zijn geworden. Ze vonden het een mooi gebaar.

Persoonlijk en snel contact, goed meegedacht.

Er is ruime keuze en op die manier makkelijk om iets te vinden wat bij de droevige situatie past. Er is makkelijk contact te leggen bij vragen en er wordt goed meegedacht.

Mooi kaartje!

Fijne liefdevolle webshop.

Wat is het fijn dat deze webshop er is. De webshop is overzichtelijk, het contact met Carolien heb ik ook als heel prettig ervaren. Ze denkt mee en wil er voor zorgen dat je zeker tevreden bent met je aankoop. Je merkt echt dat ze het met haar hart doet. Ik zou deze webshop zeker aanraden en zelf ook weer een bestelling plaatsen.

Geweldige service, mooi ingepakt en prachtige producten

Wat een geweldige service en fijn contact via email. Er werd een prachtig pakketje afgeleverd, duidelijk met liefde ingepakt!

Goede snelle en persoonlijke service.

De bestelling wordt snel en met veel zorg afgehandeld. Veel keuze en mooie teksten.

Heel mooi en super vriendelijk

Bij het plaatsen van de bestelling had ik bij ‘opmerking’ een vraag gesteld, omdat ik het iets anders zag en dingen heb samengesteld. Ik kreeg snel antwoord, dat mijn vraag zeker mogelijk was en dat er zelf iets aangepast werd waar ik niet dacht en zeker in het voordeel was van de bestelling. Bij de levering was alles heel mooi ingepakt. Er wordt duidelijk tijd besteed aan de beleving en het gevoel van de klant. Heel vriendelijke communicatie. Heel tevreden!

Liefdevolle en snelle levering

Het product dat ik had besteld werd heel snel naar mij toegestuurd. Het zat het liefdevol en mooi ingepakt. Voelde echt als een klein cadeautje om het product zo te ontvangen en open te maken.

Mooie spullen en goeie service

Ze verkoopt mooie spullen en denkt met de klant mee. Snelle levering!

Betrokken en fijne producten

Helaas al iets te vaak moeten bestellen. Maar elke keer weer met liefde gemaakt en ingepakt. Carolien is ook erg meelevend. Zou hier zeker bestellen!!!

uitstekend

Mooie warme site met empathie voor verlies en rouw. Fijne en warme steun,in iets te vinden naar behoeftes en troost. Juist dat wat men nodig heeft in verdriet, is hier vindbaar.

Prachtige site met hele speciale producten

Hele mooie producten, snelle levering

Subliem

Kaartje geeft perfect gevoelens weer. Enige nadeel is de zeer hoge verzendkost

Hele snelle levering door lieve mensen .

Liefdevol

Mooie website met een grote keuze van mooie producten. Mooi liefdevol ingepakt,Carolien heeft persoonlijk een mailtje gestuurd met lieve woorden van troost. Lieve mevrouw. De bestelling werd vlug geleverd . Als oma van een sterrenkindje kan ik kleine vlindervoetjes erg aanbevelen.

Mooie troost cadeautjes

De bestelling werd op tijd verstuurd super mooi ingepakt. Een zeer mooi liefdevol cadeautje. Misschien mog een idee dat je het als cadeau naar iemand kan sturen. Dat miste ik nog op de site.

Laagdrempelig met een liefdevolle benadering

Via google bij kleine vlindervoetjes terecht gekomen. We waren op zoek naar een tastbaar troost kado voor een sterrenkindje Bij het bestellen als opmerking gegeven dat wij een troost kado aanbieden als vriendinnen. Carolien benaderende me via de mail om het kado persoonlijk te maken. Dit is als erg prettig ervaren, ze hield me op de hoogte hoever ze was met de bestelling en welke wensen wij hadden.

Ik had eerst een andere website, maar vond deze bizar duur. Dit zijn tenminste schappelijke prijzen waarbij je niet het idee hebt dat je wordt uitgebuid. Daarnaast was het snel in huis en allemaal mooi ingepakt met passend papier. In 1 woord fantastisch. Zou zeker hier weer bestellen. Misschien 1 tip; een lange slinger toevoegen aan het assortiment.

Goede service! erg leuk ingepakt!

snelle verzending en een prettig contact.

Heel mooi

Voor mijn dochtertje heb ik het sterren knuffeltje besteld na de miskraam, omdat ze bleef vragen waar de baby was. Op de manier heb ik kunnen uitleggen dat de baby een sterretje was in de lucht maar ze zo ook een sterretje had om te knuffelen. Heel fijn dat er een website als deze is voor zo’n speciale producten.

Meiveld 7

4388 MB Oost-Souburg

Over Kleine Vlindervoetjes

Kleine Vlindervoetjes is een webshop met liefdevolle producten voor troost, jaardag en afscheid.