Waardevol

Prachtige spullen om je liefde een betekenis te geven, te laten zien met woorden op een materialistische manier.

Ontzettend prettige ervaring

Heel fijn en prettig contact gehad. Ontzettend lieve vrouw die je echt wilt helpen.

heel mooi

goede, secure verzorging. zorgvuldig ingepakt.

Liefdevol

Mijn ervaring met vlindervoetjes is enorm goed! Mooie producten die aansluiten op gevoel. De eigenares is ontzettend meelevend en pakt je bestelling prachtig in! Ik kan niet anders zeggen dan een dikke 10 alleen al voor inzet, meelevend, liefdevol!!! Groetjes shirley

Zeer hulpvaardig, lief en met een prachtige kaart tot gevolg.

Mooie en fijne producten. Fijne en steunende communicatie.

Carolien is heel prettig in de communicatie. Vriendelijk, steunend en meedenkend.

Ontzettend fijne shop met mooie troostartikelen

Ik heb artikelen besteld voor de jaardag van ons sterrenzoontje rondom de drukste tijd van het jaar.. tussen kerst en oud & nieuw. Zijn jaardag volgde al heel snel en gezien alle 'bezorgingsstress' was het wel een beetje spannend of het op tijd zou zijn. Nou, dat was het! De volgende dag al! Carolien heeft ondanks privéomstandigheden de tijd gevonden om met veel zorg èn liefde mijn gekozen artikelen toe te sturen en deze waren stuk voor stuk liefdevol en mooi verpakt waar een persoonlijk en handgeschreven berichtje bij zat. Er is ruim aanbod in de shop van lieve artikelen die bijvoorbeeld een jaardag of afscheid iets mooier maken. Ik zal zeker vaker bestellen bij Kleine Vlindervoetjes!

Super mooie spullen en heel klantvriendelijk en behulpzaam

Prachtige spullen die mensen echt troost en kracht kan geven in moeilijke tijden! Ik had de bestelling niet helemaal goed gedaan en zelfs dubbel, de mevrouw nam zelf contact met mij op en hebben het zo op kunnen lossen! Heel behulpzaam en klantvriendelijk! En ook nog eens heel mooi ingepakt, erg leuk!!

Alleen maar netjes erg blij mee

Mooie producten. Goede service. Mooi en liefdevol ingepakt, ja gewoon top! Jammer dat we de producten 'nodig' hebben, maar fijn dat het in ieder geval zo kan. Dank je wel!!

Erg tevreden en mooi ingepakt!

Echt heel mooi ingepakt en ook nog een persoonlijke noot erbij.

Heel erg goed

Snelle bezorging en mooie spulletjes

Betrokken en uiterst zorgvuldig

Heel betrokken en correct. Er werd ook heel goed meegedacht en de communicatie was erg goed.

Super snel en liefdevol ingepakt

Al als troost cadeau gehad voor ons stil geboren dochtertje. Daarna zelf een tweetal kaarthouders besteld voor de foto's van onze dochter. En heel snel geleverd! Heel blij mee!

Mooie producten, snelle en persoonlijke service

Na de bestelling kwam er al snel een persoonlijke mail en later ook nog een foto om te laten zien hoe het troostcadeau was ingepakt, heel prettig en warm! De bestelling is snel geleverd, zeer tevreden over!

Mooie producten en goede communicatie

Goede communicatie over de te leveren producten. Producten voldoen aan de verwachting en bieden echt troost!

Begripvol, meedenken bij een situatie van vol ongeloof en verbijstering

Bij een plotseling overlijden van onze kleinzoon bij 26 weken zwangerschap voelde ik mij zo gehoord door Kleine Vlindervoetjes. Carolien heeft heel goed naar ons geluisterd wat de behoeften waren en adequaat op ingespeeld. Bewonderingswaardig !

Ik ben erg goed geholpen

Ik had een probleem en ik heb toen telefonisch contact genomen en toen ben ik goed geholpen.

Snelle levering, fijn contact.

Snelle levering, fijn contact.

Heel mooi en liefdevol verpakt

Toen ik dit troost kado binnen kreeg, zag ik gelijk nadat ik het pakketje geopend had, hoe liefdevol dit ingepakt was. Dit is niet voor mijzelf maar voor mijn schoonzusje, maar als ik dit zelf zo zou krijgen , zou dat al enige troost bieden, door hoe het ingepakt is. Snel geleverd ook, en een lief kaartje erbij in. Dankjewel. Ik kan het iedereen aanraden, die helaas met verlies te maken krijgt, om hier wat te bestellen. Mvg Patricia

Ontzettend snelle super fijne service, een ontzettend lieve vrouw die ook echt betrokken is bij je nog nooit meegemaakt dat iemand zo betrokken is bij iemand die iets besteld. Maakt het verwerking proces draag baar door de fijne service en mooie producten van top kwaliteit!

Eerlijke, warme service!

Ik werd persoonlijk gecontacteerd per mail om mijn wensen rond het product te bespreken. Je voelt dat dit met liefde gemaakt is. Ik ben super tevreden! Het gaf me direct een gerust gevoel dat mijn pakje goed ging aankomen en ik had er vertrouwen in (was een cadeau dat rechtstreeks per post ging toekomen bij de ontvanger). Het werd de volgende dag al verstuurd, mooi ingepakt. De kwaliteit is zeer mooi. Dank je wel!

Goede service en snelle reactie. Het geleverde ziet er heel mooi uit. Heel mooi ingepakt.

Supergoed

Heel fijn en snel afgeleverd!

Heel originele en warme attenties die heel betaalbaar zijn, de kleur en de tekening zijn prachtig i

heel blij dat ik de site heb ontdekt. Al enkele vrienden, collega's, familieleden intens blij gemaakt. Mooie verpakking, goed leverservice.

Mooie producten en snelle levering

Er worden een hoop mooie producten aangeboden die troost bieden .

Meiveld 7

4388 MB Oost-Souburg

Over Kleine Vlindervoetjes

Kleine Vlindervoetjes is een webshop met liefdevolle producten voor troost, jaardag en afscheid.