We hadden het op korte termijn nodig en na telefonisch contact werd de bestelling meteen verzonden, waardoor we het de dag erna al binnen hadden. HELEMAAL TOP!!

wat een troostrijke zorgvuldigheid!

ik heb de kaart besteld om door te sturen naar een vriendin die haar zwangerschap moest afbreken. om haar te steunen in de komende periode, waarin zij zou gaan bevallen en er dus leegte is.... het pakje ontvangen, was voor mij al zo ontroerend, dat er duidelijk zoveel zorg aan is besteed! heel mooi! Dank hiervoor! Anneke

gemakkelijk

Zinvolle site Prachtig dat er iets is voor de sterkindjes Kaart mooi afgewerkt en vlug antwoord op mijn vraag

Zeer goede service.

Wij zijn tevreden van de service, het is zeer mooi ingepakt toegekomen. Wij hadden het de volgende dag al in huis. Nu kunnen wij alle dagen een kaarsje aansteken voor ons sterretje. Bedankt om dit zo rap op te sturen. Mvg

Keurig en voelde heel betrokken

Netjes op tijd werd de kaart geleverd met een lief persoonlijk berichtje erbij. Bedankt!

Hartverwarmend

De liefdevolle aandacht en zorg is bijzonder. Dit ervaar je niet vaak meer in deze maatschappij. Werken vanuit je hart is het mooiste wat je aan een ander kunt geven. Heel waardevol.

Goed, snel in huis.

Mooi troost cadeau gevonden, en erg mooi ingepakt.

Mooi artikel, heel vriendelijke service, snelle levering

Wat een mooi initiatief en een fijne webwinkel. Heel hartelijk contact. Een mooie knuffel en snelle levering. Ik kan het niet beter wensen!

Warme betrokkenheid prachtig product

Je koopt hier een kado voor troost...maar je voelt betrokkenheid van deze onderneemster. Een mooie foto van de ingepakte kadootjes die ik voor een ander had besteld....heel fijn

Warm, en heel liefdevol

Bedankt voor alles!!!

Snelle levering, leuk verpakt

Aanbeveling!

Mooie, betaalbare producten, worden prachtig verpakt en persoonlijk. Ik beveel dit iedereen aan.

Zoveel liefde en tijd wordt er in het inpakken van de spulletjes gestoken! Prachtig

Ik had het pakketje groter verwacht

De service was snel, ook makkelijk dat het al ingepakt was maar daardoor heb ik de producten in het echt niet meer kunnen zien. Tevens had ik het product groter verwacht. Fijn dat deze troostcadeaus bestaan.

Heel mooi troostsetje

Ik vond dit troostsetje uit mezelf door online op zoek te gaan naar een geschikt "geschenk" voor mijn lieve vriendin. Ik ben heel tevreden over de communicatie. Ik heb het ondertussen ook al in het echt gezien en het is echt mooi en niet te groot. Als ik 1 puntje van kritiek mag geven dan is dat ik dacht ( toen je me vroeg of er iets op de achterzijde mocht komen) dat de tekst of namen op de achterzijde ook gedrukt gingen zijn. Ik merkte echter dat onze namen er gewoon op geschreven waren. Had ik dat geweten dan mocht het gewoon blanco blijven. Die namen zijn niet door mezelf geschreven dus vond dit niet zo leuk en onpersoonlijk. Verder was mijn vriendin heel dankbaar voor deze mooie troostset. Ze heeft dan ook een klein woordje geschreven. Mooi gedenkkaartje, staat hier bij ons gedenkhoekje van ons stilgeboren dochtertje. Mooie tekst en zeer goed dat er een houten houder voorzien is voor het kaartje. Het rode hartsteentje vind ik een prachtige herinnering aan ons mooie dochtertje ❤️

Geweldig cadeau

Snelle levering en de troostmokken die wij hebben ontvangen geven heel veel steun en liefde. Ook de communicatie verliep heel vlot.

Snelle levering, met zorg en liefde ingepakt

Een geweldige steun voor "sterre" mensen

Zo hebben we toch nog iets tastbaars. Geen vervanging maar wel aandenken.

Prachtig

Prachtig kaartje met liefde ingepakt en met liefde weg gegeven . Was er heel erg blij mee

Zorgvuldig, respectvol en warm

De benadering van de eigenaar na bestellen is uiterst respectvol en zorgvuldig. Ik kreeg een foto toegestuurd van hoe het pakketje werd verstuurd. Als iets met liefde gemaakt en verstuurd is dan komt deze boodschap ook over bij de ontvanger. Het is enorm fijn dat de eigenaar zich op dit gebied beweegt. Op deze wijze kun je als buitenstaander beter aansluiten bij het verdriet en het gemis van een ander.

Fijne webwinkel

Ik heb 2 sterrenkussentjes besteld voor een leerling en haar zusje die haar moeder is verloren. Ik had ze laat op de middag besteld en ze waren de volgende dag al in huis. Ook mooi ingepakt. Ze was er erg blij mee. Hopelijk geeft het haar steun.

Prachtige persoonlijke artikelen

Prachtige artikelen! Ruime keuze om het zo persoonlijk mogelijk te maken. Met ontzettend veel zorg verpakt en zeer discreet verzonden.

Prachtig verpakt!

Het was duidelijk met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden.

Wat een mooie webshop en wat een mooie producten heeft ze! En wat een geweldig mooi persoon is Carolien! Troost mokken besteld en die zijn echt super, had er een klein vraagje over en ze neemt dan alle tijd aan de telefoon voor je, houd je daarna netjes op de hoogte van je bestelling, geweldig!

Persoonlijk en met veel liefde ingepakt.

Snel geleverd, vrouw die alles met liefde inpakt en verzend. Top service.

Meiveld 7

4388 MB Oost-Souburg

Over Kleine Vlindervoetjes

Kleine Vlindervoetjes is een webshop met liefdevolle producten voor troost, jaardag en afscheid.