Erg fijn geholpen, op de hoogte gehouden omtrent levertijd bestelling en na ontvangst, ontzettend lief persoonlijk kaartje erbij, ik ben erg blij dat ik kleine vlindervoetjes heb gevonden op internet en zal zeker klant blijven, Brenda de Winter

Troost

Ik heb deze cadeau gedaan en bij het uitpakken was er eerst wat verwarring door alle aparte verpakkingen en heb ik een foto laten zien van hoe het er in zijn geheel uit ziet dus een foto bijstoppen zou niet slecht zijn en dat de hartjes niet goudkleurig waren was wel een teleurstelling. Het versje en de kaars met glazen vaasje staat nu wel op hun kast Dankjewel voor de snelle levering en het idee zit zeker goed en bied troost, het heeft gewoon wat verfijning nodig.

Bijzondere pakketjes bij overlijden van kleine kinderen

Persoonlijke service en after service

Waardevolle, lieve cadeautjes, fijn om geven als troost.

Prima! Gevonden wat ik zocht, op tijd geleverd en mooi verpakt.

Super!!!!

Een mooi gepast cadeau uitgezocht. Na bestelling de dag erna al in huis. Alles mooi netjes ingepakt. Echt een aanrader deze site om iets te bestellen!!

Snelle levering en netjes verpakt

De levering was heel snel en het was super goed verpakt, kan niet beter! De wensballonnen hebben we nog niet gebruikt, dus daar kan ik nog niet over oordelen.

Persoonlijk en snel

2 troostpakketjes verstuurd maar heel fijn dat je nog een persoonlijke tekst erbij kan laten schrijven. Super snel verzonden en fijne geschenken!

❤️❤️❤️❤️❤️

De bestelling werd meteen in orde gemaakt en kwam ondanks de drukke decembermaand binnen twee dagen al binnen. Dat had ik nooit verwacht. Alles was supermooi ingepakt en voor versierd. De liefde en zorg straalde ervan af❤️ Vandaar mijn hartjes als ik het moet omschrijven in 1 zin. Dank je wel

De bestelling werd heel snel verzonden, er zat een persoonlijk kaartje bij van de verkoopster. Toen het kaartje niet klopte werd dit meteen opgelost. Geweldige service.

Superbetrokken

Ik heb nog nooit zo'n persoonlijk en service gericht bedrijf meegemaakt.. Ze hebben veel tijd en moeite in gestoken om mijn troost geschenk op tijd en mooi ingepakt af te leveren.

Wauw

In één woord: wauw! Zo mooi en met zoveel liefde ingepakt... En ook nog eens heel betaalbaar. Ik hoop dat het nooit meer nodig zal zijn, maar mocht het tóch nodig zijn dan koop ik hier absoluut weer! Dankjewel lieve Carolien, je raakte m'n hart!

Liefdevol pakketje

Wat een liefdevol ingepakt pakketje lag er in mijn brievenbus met een lief persoonlijk kaartje. Een fijne website om doorheen te snuffelen voor prachtige en liefdevolle producten.

perfecte service

mijn ervaring met carolien van kleine vlindervoetjes is fantastisch houd bij andere bedrijven de service op na het bestellen , bij carolien gaat het nog verder door het geven van een troostgeschenk heeft altijd een verdrietige achtergrond carolien denkt mee en verpakt het geschenk met aandacht en liefde voor mij een topbedrijf waarvan ik hoop dat ze nog heel lang mogen bestaan en een heleboel mensen troost mogen otvangen van al hun fantastische kado-s carloien een hele dikke pluim voor jou

Alles conform afspraak

Geweldig!

Goed en snel contact, ik zag een kaart maar wilde de tekst graag aangepast voor een speciale gelegenheid. Carolien heeft meegedacht en snel gereageerd. Kaart werd op tijd verzonden..... toen bleek dat er bij Postnl iets niet goed ging en de kaart te laat dreigde te komen, wilde Carolien haar man naar mijn huisadres laten rijden ( 240Km!!!) om er voor te zorgen dat de kaart toch op tijd zou zijn. Dit was uiteindelijk niet nodig, maar ik bedoel maar..... wat een service en een liefde voor de medemens. Carolien je bent een topper!!!

Liefdevolle service

Ik deed m’n bestelling en kreeg daarna een persoonlijk bericht in m’n mail. Je kan merken dat er veel aandacht, liefde en zorgvuldigheid in elke bestelling wordt gestopt. Dankjewel hiervoor. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een liefdevol kaartje of troostcadeau.

Lief cadeau, prachtige kaarten, mooi en liefdevol ingepakt. Goed bereikbaar. Mijn bestelling had vertraging en omdat dat te laat voor mij was hebben we samen naar een alternatief gezocht. Het cadeau was zeer welkom. Dank je wel.

Lief, warm en persoonlijk!

Mooie troostrijke producten. Fijn persoonlijk contact bij vragen, zeer behulpzaam.

Mooi initiatief. Het is lastig om in een vervelende situatie een passend cadeau te vinden. Ruim aanbod van verschillende soorten cadeaus en snelle levering. Ook vriendelijk mailcontact gehad. Waarin een medewerker goed omging met de situatie en precies zei wat je wilde horen. Ergens hoop ik de cadeaus niet meer nodig te hebben, maar mocht ik iets passends willen geven kies ik zeker weer voor jullie!

Fijne en goede service

Een hele mooie website met mooie liefdevolle producten. En fijne en goede service.

Hartverwarmend

Mooi hartverwarmend geschenk dat wat extra troost en liefde biedt op moeilijke momenten.

Kan niet beter

Snelle levering en een persoonlijk accent met het handgeschreven berichtje, en de kleine attenties erbij. Dus, optimaal!

Snel verstuurd, netjes verpakt en een mooi kaartje

Duidelijke webshop en prima service

Heel prettig is ook de communicatieve bereikbaarheid bij vragen!

Heel tevreden

Goede service, fijn contact gehad, er wordt aan de wens van de klant voldaan en een snelle levering! Een aanrader...

Meiveld 7

4388 MB Oost-Souburg

Over Kleine Vlindervoetjes

Kleine Vlindervoetjes is een webshop met liefdevolle producten voor troost, jaardag en afscheid.