Reactie van het bedrijf
Beste Margo,
Wat jammer om te horen dat je het cadeaupapier niet passend vond. We pakken alle bestellingen met zoveel zorg in. Momenteel gebruiken we bijvoorbeeld Kerst inpakpapier (met sterretjes). Het inpakpapier bij u was idd zwart met lichtbruine en oranje vlinders en groene blaadjes. Ik probeer juist altijd rekening te houden met het feit dat het om overleden baby's, kinderen of dierbaren gaat. Ik zal er wel over nadenken of er binnen de webshop een mogelijkheid is om bij het bestellen aan te klikken voor wie de bestelling is. Het zal wel moeilijk blijven om hierin (voor mij) de beste keuze te maken, aangezien ik hetdonkere vlinderpapier juist wel heel passens vind.
Dat er een kaartje met uw naam erop in uw bestelling zat, kwam omdat factuuradres en afleveradres op uw naam stond. Ik wist niet dat dit troostcadeau bestemd was voor uw zoon en schoondochter. Anders had ik het bedankkaartje met uw naam erop uiteraard niet in het doosje gedaan.
We vinden het wel mooi om te horen dat u de uitvoering van het cadeau zelf mooi vindt. Hopelijk geeft dit heel veel troost en liefde.
Lieve groeten,
Carolien