Prachtig

Prachtige geschenkjes!

Vanaf het moment van bestellen tot aan het leveren is er contact geweest. Carolien denkt zo goed mee, is zo betrokken, gaat zorgvuldig met je bestelling om.

De bestelling was met veel zorg ingepakt.

Er was veel zorg en liefde besteed aan mijn bestelling. Bestelling was snel geleverd.

Bijzondere details

Vanaf het begin tot het eind verliep alles super! Prachtige site met voor iedere situatie iets dierbaars. Met het uitpakken van de doos was ook overal rekening mee gehouden. Stevig ingepakt en vooral de kleine details die meegezonden werden zoals kleine sterretjes, mooie teksten en het rode hartje waren zeer welkom ❤️ Kortom ik hoop dat je prachtige bedrijf heel lang blijft bestaan. Het geeft troost in iedere zin.

Mooi cadeautje

Mooie uitvoering van het cadeau zelf. Verpakking erg donker en niet in de “babysfeer” Zou eerder licht gekleurd papier met sterretjes of hartjes kiezen. Past beter bij de sfeer. Misschien vragen voor wie het is. Ik had het voor mijn zoon en schoondochter besteld maar er zat een kaartje bij waar mijn naam op.

Ik zocht naar iets speciaals en vind deze site. Mooie lieve, ontroerende troostproducten.

Goede servive

Persoonlijke en goede service en snelle levering. Absoluut een aanrader.

Heel fijne ervaring

Heel vriendelijk en meelevende dame. Ruime keuze. Mooi met liefde verpakt en mij toegezonden.

Super fijn contact, snelle levering en mooi liefdevol product!

Carolien heeft mij heel goed en snel geholpen met het uitzoeken van het juiste product. Ze was erg meedenkend en meewerkend. Ik raad haar site dan ook zeker aan!

Prachtig troostcadeau en snel geleverd

Prachtig troostcadeau en snel geleverd

Mooi en liefdevol verpakt, dit kan heel veel troost bieden. EEN AANRADER!!

Geweldig lief

Heel veel mooie producten met troost. Maar na ontvangst een nog grotere verrassing: alles is lief ingepakt met mooi inpakpapier en er zitten goodies bij. Ik was echt ontroerd door de service ♡

Mijn ervaring is zeer goed. Ik had de volgende dag het pakketje al. En dat in de tijd van sinterklaas en kerst. Ook het pakketje was zeer zorgvuldig ingepakt. We zijn zeer tevreden. Voor mij krijgt kleine vlindervoetjes een 10.

Zeer vlotte bestelling en levering, Heel mooi !

Mooie website met veel mogelijkheden. Fijn dat het snel geleverd kan worden en dat er een tekst bij gezet kan worden. Ik heb het eindresultaat niet gezien, omdat ik het direct bij de ontvanger heb laten bezorgen. De ontvanger heeft aangegeven het erg mooi te vinden.

Om een vriendin en haar partner een hart onder de riem te steken na het verlies van hun dochter, wilde ik samen met twee andere vriendinnen iets laten maken. Na een lange zoektocht online kwamen wij uit bij Kleine Vlindervoetjes. Het bestelproces was ontzettend makkelijk en er was ruimte om producten te customizen en een kaartje toe te voegen met een eigen tekst, hier hebben wij gebruik van gemaakt. Het eindproduct is prachtig geworden en er zat een handgeschreven kaartje bij met daarop de door ons bedachte tekst. In een hartbrekende situatie was de zorgvuldig ingepakte en gemaakte bestelling hartverwarmend!

Zeer innig en troostend❤️❤️

De bestelling was stipt, heel liefdevol en mooi ingepakt . Alles was bespreekbaar onze tekst die op het kaartje stond was mooi geschreven. We gaan zeker nog een bestelling plaatsen bij vlindervoetjes

Zou het zo weer bestellen

Het cadeautje vonden ze ontzettend mooi en lief ….. zelf vond ik dat het ook heel mooi ingepakt binnen kwam .

Intens blij met het mooie geschenk voor mijn dochter en haar vriend.

Het feit dat jullie dit zo mooi en snel geleverd hebben, daar wij zo zelf zo weinig tijd hadden tot de crematie. Luna is uit Liefde geboren en wordt nu omarmd door de Liefde van diegene die haar voorgingen.

Zorgvuldige service, werd enorm gewaardeerd door de betreffende ouders.

Snelle levering, ik kreeg zelfs nog een mailtje met foto's van het resultaat zodat ik kon zien hoe het uiteindelijk geworden is. Zeer zorgvuldig!

Super ervaring!

Gelijk reactie op mijn mail, heel persoonlijk contact en meelevend. Alles is helemaal naar het zin gepersonaliseerd. En snel verzonden.

Super nette service

Zeer netjes behandeld. Snel opgestuurd. Helaas had post nl vertraging. Maar kunnen jullie niks aan doen.

Snel en liefdevol

Snelle verzending en liefdevolle communicatie

fijn dat ze snel reageert

Geweldig, ook het persoonlijke mailcontact!

Zeer prettig contact, goede communicatie en snelle afhandeling. Mooi verpakt. Ontvangers waren er heel erg blij mee en is voor hun een dierbaar aandenken!

Meiveld 7

4388 MB Oost-Souburg

Over Kleine Vlindervoetjes

Kleine Vlindervoetjes is een webshop met liefdevolle producten voor troost, jaardag en afscheid.