Super snel geholpen in de winkel, goede hoeveelheid, goede kwaliteit. Genoten! We hebben een 'goede' slager in de straat, maar fiets toch om naar van eijk.
Hoi Marloes, wat leuk om te lezen dat we het omfietsen waard zijn! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Tot snel ;-)
Al een paar jaar bestellen we Gourmetschalen voor de Feestdagen… Dit keer via internet besteld.. We kregen een plastic tas vol met ingevroren en ingeseald vlees mee (zag ik later pas omdat ik het niet opgehaald had) Het zat deze keer niet in de bekende kant en klare schaaltjes die ik zo op tafel kon zetten… zou dan handig zijn als dat even vermeld wordt.. Want op internet staat het nog gewoon in die schaaltjes afgebeeld.. En ik dacht dat het vers vlees zou zijn… en niet nattig en ingevroren… Dus ja dit keer echt wel geschokken…
Beste Agnes, bedankt voor je reactie. Gourmetvlees rondom de feestdagen verpakken we anders in speciale zakjes. De speciale zakjes gebruiken wij altijd rondom de feestdagen, zodat je het iets langer kan bewaren. De zakjes hebben wij in een 0 graden koelcel bewaard, zodat dit de juiste kwaliteit en smaak behoudt. We snappen dat dit een andere beleving heeft dan de bakjes gourmetvlees, welke je dezelfde dag dient te consumeren. We snappen dat het iets meer werk is en dat de presentatie afwijkt, gelukkig is de kwaliteit en smaak hetzelfde :-)
Gourmetvlees gehaald. Kwaliteit was super! Hoeveelheid was super! Ophalen ging snel, aardig geholpen (altijd!) We hebben ervan genoten!
Hoi Carola, bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat fijn dat jullie hebben genoten, hier doen we het voor!
Gevarieerd pakket met lekker vlees van goede kwaliteit. Ik schok wel van de kleur van de biefstuk was namelijk erg bruin. Zaterdag opgehaald en zondag gebruikt.
Beste Hendrik, thanks voor deze mooie beoordeling! Wij gebruiken geen kleur behoudende middelen, de biefstuk kan inderdaad verkleuren. Echter doet het niks aan de smaak en kwaliteit!
Bedankt! We hebben ervan genoten.
Hallo Jacq, dank voor de beoordeling. Fijn dat jullie hebben genoten!
Voor de feestdagen een uitstekende wildpeper gehad en bovendien nog een kalfstong (na tel overleg meebesteld). Prima!
Hallo Jan, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Goed om te horen dat jullie genoten hebben van de wildpeper.
Heel lekker vlees, echt top!
Hallo Carla, wow! Bedankt voor deze mooie beoordeling, hier zijn wij onwijs blij mee. Fijn dat jullie genieten van onze kwaliteit.
Zoals altijd weer kwaliteit gehaald bij de slager. Heerlijk genoten van superlekker vlees. Echt een aanrader!
Hi Angela, bedankt voor deze te gekke beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, worden wij blij van :-)
Goede producten en service
Hi Marloes, bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat goed om te lezen dat je geniet van onze kwaliteit, hier doen wij het voor!
Goed verpakt makkelijk te verwarmen en smakelijk en werd door de gasten goed gewaardeerd
Hi Carola, bedankt voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat de hazenpeper in de smaak is gevallen!
De producten zijn erg goed, prijs kwaliteit verhouding is ook goed. Daarnaast ervaren wij de dienstverlening als zeer prettig.
Hoi Els, bedankt voor deze mooie review! Hier worden wij hel blij van, fijn dat jullie genoten hebben van onze kwaliteit.
Het vlees van de gourmet schotel was van uitermate top kwaliteit. Het enigste minpuntje was dat alles in een zak zat, het leek net of het er zo in gegooid was, dat vonden we een beetje jammer. De presentatie van aflevering was eigenlijk beneden jullie peil. Normaal zat het netjes in bakjes. Beetje gemiste kans.
Bedankt voor de review, ons gourmetvlees hebben wij in speciale zakjes verpakt rondom de feestdagen, zodat je deze kunt bewaren t/m kerst. Gourmetvlees in de bakjes die je van ons gewend bent, kan je niet zo lang bewaren in een ‘gewone’ koelkast. De zakjes hebben wij in een 0 graden koelcel bewaard, zodat dit de juiste kwaliteit en smaak behoudt. We snappen dat dit een andere beleving heeft dan de bakjes gourmetvlees, welke je dezelfde dag dient te consumeren. Gelukkig hebben jullie genoten van de smaak!
Fijn personeel
Hoi Joke, bedankt voor de review. Goed om te lezen dat je geniet van onze service en team.
Kwaliteit was goed verzorging prima
Hallo familie Ruijgrok, bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat u genoten heeft van onze kwaliteit.
Kwaliteit goed Prettig geholpen
Hallo Rinus, wat fijn om te horen! Tot snel in de winkel.
Klantgericht en vriendelijk!
Hoi Ineke, bedankt voor deze mooie review! Hier zijn wij heel blij mee.
Gewoon veel keus, nette bediening,
Hoi Emmy, thanks voor de mooie review! Heel blij mee, tot snel :-)
Voor mijn verjaardag een Hollandse vleeswarenschotel en gemengde hapjes besteld. De schotels waren heel mooi opgemaakt en de gasten hebben gesmuld!
Hoi Heleen, bedankt voor de review, wow! Heel blij mee, fijn dat de hapjes gesmaakt hebben.
Dit was de eerste keer dat ik bij deze slager was, ik had 2 kalkoenrollades besteld voor de kerst, super heerlijk gekruid, kon zo de pan in, en een partij mals, geweldig, ondanks de drie gangen werd er met het vlees een 2e keer opgeschept, voor herhaling vatbaar ;-)
Hoi Els, Wat leuk om te horen, bedankt voor de mooie review. U heeft de kalkoenrollades dan ook de perfecte bereiding gegeven :-) We hopen u snel weer te zien ;-)
Het vlees is van zeer goede kwaliteit . Werd goed verpakt bezorgd.
Hoi Monica, dank voor deze mooie review! Fijn dat je genoten hebt van de kwaliteit, leuk om te horen!
Reebout besteld, was er uiteindelijk alleen in 2.5 kilo waar ik 1.5 kilo had besteld. De manier hoe dit is opgepakt verdiend complimenten
Hoi Emiel, Bedankt voor de mooie review! Te gek, dank voor het compliment. Tot snel :-)
Ik bestelde een kalkoen . Snelle levering. Heel goed, koel en hygiënisch verpakt. Super verse kalkoen Met aandacht verzonden :persoonlijk handgeschreven kaartje erbij
Hi Carolien, bedankt voor deze prachtige review. Wat onwijs fijn om te horen!
Kip shoarma pan gehuurd, goddelijk vlees, en genoeg voor 20 personen. Zeker als de persoon het ook mengt met sla en saus. De pan is gemakkelijk in gebruik. De kids pan was ook lekker. Leuk om Zelf portie op te scheppen. Wij kunnen niet wachten tot het volgende feestje zich weer aandient..
Hoi Debby, bedankt voor deze te gekke review. Dankjewel! Wow, hier worden wij blij van :-) Tot snel!
Voor mij was het de eerste keer dat ik vlees via een website bestelde. In dit geval fonduevlees, ik maakte mij zorgen om temperatuur van het vlees tijdens de verzending. Het is echter zeer goed gekoeld aangekomen. Hoe het vlees smaakt? Dat weet ik pas op Kerstavond, maar afgaand op hun verdiende ster en het verhaal achter het bedrijf, heb ik daar geen enkele twijfel over. In de omschrijving staat, dat de afbeelding voor 4 personen is. Wellicht ook handig om te vermelden dat het zonder de afgebeelde bakjes wordt geleverd. (Deze heb ik inmiddels zelf aangeschaft). Communicatie via e-mail gaat super.
Hallo, dank voor de mooie review + tips. Deze gaan wij verwerken!
Elke keer als ik bestel, heb ik er weer zin in! En niet zonder reden, want het vlees wat elke maand bij mij thuis wordt gebracht is van uitmuntende kwaliteit en met zorg bereid. Zeker aan te raden!
Van Beethovenlaan 13
2253 BD Voorschoten