Superschnelle Lieferung

Bestellung wurde umgehend bearbeitet, prompte Lieferung, Ware wie beschrieben - tolles Angebot Preis-Leistung.

Superschnelle Lieferung

Zeer leuk met jullie samen te werken! Goede service, kwaliteit en snelle levering

Heel goed.

De waxinelichtjes die wij gekocht hebben zijn echt super, had op google zitten zoeken naar een leuke prijs en kwam hier uit. Dit waren 200 waxinelichtjes van 16 brand uren en mooi doorzichtig.

TOP

top

Hele snelle levering

Snelle levering goed verpakt en ze branden goed en lang en fijn in een glaasje dus zo in iets te plaatsen.

Het Kaarsadres

Prima levering , achteraf betalen. Goede prijstelling

Goede prijs, snel geleverd

Fijne ervaring, dat het zo snel binnen was

Makkelijk bestellen en snel geleverd

De beste prijs die ik op internet kon vinden, makkelijk besteld en snel geleverd.

Goede service en snelle levering

Volgende keer bestellen bij kaarsenplus

Top bedrijf

Netjes en snel ontvangen

Perfekte Abwicklung

Schneller Versand, sicher verpackt, Ware top, werde wieder bestellen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooi op tijd ontvangen.

Goede kwaliteit. Beter dan je normaal krijgt met een lange brandtijd. Alleen jammer van de iets wat hoge minimum order bedrag (50 euro).

Blij mee

Ik heb altijd een kaarsje aan Wil ook alleen bolsius Maar ze zijn bijna niet meer te betalen Ik zoeken op internet en kom op deze site terecht Tjonge wat een mooie prijs Gelijk maar 200 besteld Kan ik weer een tijd vooruit Scheelt een hele hoop geld En heel snel in huis

Super schnelle Lieferung, tolle Produkte

Die Lieferung kam super schnell an. Die Veroackung einwandfrei und der Zustand der Produkte 1 a. Jederzeit gerne wieder!

super snelle levering!!

alles dik in orde !!!

Prima en snelle levering .

Mijn bestelling werd supersnel en goed verpakt geleverd.

Supergoed en snel

Naast de goedverzorgde levering was er ook een leuke verrassing meegestuurd

Supersnelle bezorging

Zomaar 2 waxinelichthouders bij mijn bestelling als cadeautje. Heel erg leuk!

Duidelijke webshop , snelle levering

Duidelijke webshop , makkelijk te bestellen en af te rekenen , snelle levering !

Netjes en snelle levering

Netjes en snelle levering.

Goede prijzen en snelle levering

Goede prijzen en snelle levering

Haaksbergseweg 120

7161 BN Neede

06 – 290 50 660

Over KaarsenPlus

Kaarsen Plus is een familiebedrijf dat begonnen is met de verkoop van kaarsen aan (met name) horecabedrijven. Maar ook consumenten weten ons inmiddels te vinden. Ons assortiment is de laatste jaren uitgebreid met o.a. servetten, bestekzakjes en andere disposables. Kaarsen Plus is gericht op het leveren van kwaliteitsproducten tegen een lage prijs. Daarnaast staat het bieden van een goede service bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het dan ook erg belangrijk wat onze klanten van ons vinden, zodat wij, indien nodig, onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren. Op deze pagina leest u de beoordelingen. Ervaar zelf het gemak en de voordelen van bestellen bij Kaarsen Plus: