Prima prijzen, snelle levering!

Veel keus, scherpe prijzen en snel en netjes geleverd!

Super service

Vlotte levering,heel tevreden!

Goede keuze. Snelle bestelling/tevens snelle levering. Uitstekend. Groetjes.

Heel klantvriendelijk en goede snelle service!

Heel klantvriendelijk en goede snelle service!

Prima 1e ervaring en zeker niet de laatste

Prima ervaring en ook persoonlijk contact was fijn

snel en correst

Mijn keuze ook voor toekomstige bestellingen.

ruime keus en snelle service

Ons feest heeft er heel feestelijk uitgezien dankzij jullie kaarsen (low boys). De website was lekker overzichtelijk, de levering snel en de produkten uitstekend. Dank

Uitstekend verzorgd!

Snelle bezorging. Zorgvuldig verpakt. En ook nog een extra presentje; een leuke verrassing! Dank!

Geweldige service

Bij mijn bestelling had ik niet in de gaten dat het bedrijf gesloten was vanwege vakantie. Ik werd hierover keurig geïnformeerd en als ik met spoed mijn bestelling nodig had wilden ze zelfs nog in hun vakantie de verzending regelen. Dat laatste was echt niet nodig en na de vakantie heb ik gelijk de eerste dag al mijn bestelling ontvangen. Ik vond de communicatie en het meedenken fantastisch! Voor service een dikke 10!

Betrouwbaar, goede service

Wij bestellen om de paar maanden kaarsen en doen wij altijd bij Kaarsenplus. Altijd goed goed gegaan en onze bestelling ontvangen wij altijd 1-2 dagen later. Dank je wel voor de goede service en dat mogen we best zeggen na 5 jaar vaste klant te zijn :)

La note parle d'elle-même

Parfait, rien à ajouter

Sehr höflich! Sehr zuverlässig! Einfach toll!

Ich bestelle alle meine Kerzen dort. Online und auch am Telefon läuft das immer perfekt. Auch meine Geschenkpakete an andere Adressen klappen prima. Ich wünschte, daß soviel Freundlichkeit zum Kunden überall bestände!

Haaksbergseweg 120

7161 BN Neede

06 – 290 50 660

Over KaarsenPlus

Kaarsen Plus is een familiebedrijf dat begonnen is met de verkoop van kaarsen aan (met name) horecabedrijven. Maar ook consumenten weten ons inmiddels te vinden. Ons assortiment is de laatste jaren uitgebreid met o.a. servetten, bestekzakjes en andere disposables. Kaarsen Plus is gericht op het leveren van kwaliteitsproducten tegen een lage prijs. Daarnaast staat het bieden van een goede service bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het dan ook erg belangrijk wat onze klanten van ons vinden, zodat wij, indien nodig, onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren. Op deze pagina leest u de beoordelingen. Ervaar zelf het gemak en de voordelen van bestellen bij Kaarsen Plus: