Levering perfect

Het vlees moet ik nog proeven, maar de levering via Chill Bill was perfect. Diepgevroren geleverd, direct de vriezer in.

Voortreffelijke klantenservice

De bestelling plaatsen gaat eenvoudig en de levering snel. Soms sluipt er een foutje in maar na contact met de klantenservice was dit snel en goed opgelost. De kwaliteit van het vlees was bij de vorige levering perfect en ik ga er dan ook vanuit dat we smullend dit jaar afsluiten.

Lekkerste vlees

Top website, goede bezorging en waanzinnig vlees… wat wil je nog meer?

De echte slager

Hier koop je dus echt kwaliteitsvlees! Veelal aangeraden door familie en vrienden maar dat is meer dan terecht. Prachtig assortiment met fantastische producten rechtstreeks van de bron.

Kalkoen was top, de e-mailmarketing minder

Zeker niet aangemeld op de mailinglijst, maar wel veel mails gekregen. Niet top, eten en levering daarentegen wel!

Waanzinnig

Gisteren de Inside Skirt Rollade gegeten. Makkelijke bereidingsmethode en heerlijk van smaak, mals en sappig.

Keurig verpakt, prima kwaliteit

Aflevering op geplande tijd. Heerlijk genoten.

Kwaliteit

Prima kwaliteitsproducten. Snel en goed geleverd,

Vlees komt bevroren aan volgens afspraak. Goede kwaliteit vlees

Perfecte levering

Het bestelde vlees werd mooi tussen de afgesproken tijd afgeleverd. Alles was perfect ingepakt en nog steeds mooi vervroren.

Top service Kwaliteits vlees

Koel bezorgd en heerlijk vlees

Snelle bezorg mogelijkheden en goed gekoeld

Smaakt goed

Jammer dat de kortingscode de eerste keer niet pakte. Bij de tweede bestelling ging het goed. Miste toen de volgende korting.

Altijd goede kwaliteit en een zeer goede service

lekker, maar jammer van de vulling

Het vlees was prima van smaak, maar de vulling was mij te zoet.

Goede service, mooi vlees en snelle bezorging

Het vlees was makkelijk te vinden en te bestellen en werd vlug bezorgd. Klein puntje van kritiek, er zal relatief weinig vlees aan de spareribs.

Altijd goed

Blijft altijd een feestje weer als de bestelling binnenkomt

Snelle en betrouwbare levering

Zie boven

mooi vlees

na een probleem met vervoerder trunk geweldig opgelost door medewerker van hun en vlees goed en mooi

Prima, gemakkelijk bestellen, bezorgen is duidelijk en op de afgesproken tijd. En nog ingevroren. Verder: ik moet het nog bereiden en proeven. Het ziet er goed uit. Voorlopig dus een goed.

Geleverd, zoals beschreven in het bestelde product.

netjes gekoeld geleverd. op datum en tijd. product voldoet, zoals omschreven op de website.

Heel mooi vlees, uitstekende smaak.

Eerste ervaringen heel goed

We hebben nu twee keer bij The Meat Lovers besteld en nog niet alle producten uitgeprobeerd. Dat is het voordeel als het diepgevroren aangeleverd wordt. We hebben de Angus kogelbiefstuk en de Angus Flat Iron Steak samen met hertenbiefstukjes gegeten. Allen heerlijk maar speciaal de kogelbiefstuk was van excellente kwaliteit. De eerste ervaringen zijn dus heel goed.

Super kwaliteit vlees

Heerlijk vlees wat ik niet ergens anders zomaar kan kopen. Diep gevroren en gekoeld bezorgd is voor mij perfect. Ik kan het zo in de vriezer leggen en heb vlees voor de komende weken.

Perfect vlees voor op de offset Smoker

Ik heb perfecte iberico procureur gekocht voor smakelijke Pulled Pork. Hier ga ik overheerlijk hapjes mee maken voor oud en nieuw Heb er nu al zin in mmmmm

Antennestraat 3

3903 LZ Veenendaal

+310318757930

Over The Meatlovers

De hoogste kwaliteit vlees vers en gekoeld aan de deur. Breng de restaurantervaring bij je thuis met premium vlees. Stap onze digitale slagerij binnen en laat je verbazen door ons prachtige assortiment. Echte vleesliefhebbers gaan naar themeatlovers.nl