deze service aanhouden vooral de bezorging was precies op tijd geweldig.

Van mijn bestelling kan ik nog geen reactie geven omdat ik ze nog niet hebt gebruikt. maar verpakking etc. was goed.

Overzichtelijke website en natuurlijk superkwaliteit vlees! Een aanrader!!

Fijn en op de minuut precies geleverd

Netjes op tijd en goed gekoeld geleverd.

Mooi vlees top levering

Niet de eerste keer ook niet de laatste

Snel, goede prijs en goed.

Overzichtelijke site, snel besteld, goede prijs en geleverd naar wens.

Top ervaring, echt super kwaliteit vlees voor een ongekend goede prijs!!

Veel keus en volgens afspraak bezorgd

Zie boven

Prijskwaliteit SUPER Het is een aanrader voor mensen die van lekker eten houden.

topvlees en uitstekende bezorging

topvlees en uitstekende bezorging

Mooi vlees en prima bezorging

De bezorging was perfect. Je krijgt een duidelijke tijdsindicatie en vlak voor bezorging nog een update, zodat je op een paar minuten nauwkeurig weet wanner het bezorgd wordt. Maar belangrijker is uiteraard de kwaliteit van het vlees. Dit is perfect en in een goede prijs/kwaliteit verhouding. Volgende keer weer bij de Meatlovers bestellen.

Bestelling bezorgd volgens planning. Keurig een telefoontje dat het pakket op de stoep stond omdat ik even de hond was uitlaten. Goed ingepakt met voldoende koelelementen. Heerlijke Angus en Wagyu burgers met briochebollen en bbq saus.

top vlees

Bestelling was eenvoudig, levering conform afspraken en de kwaliteit van het vlees erg goed. #honger

Ik vindt het vlees erg lekker echt een aanrader!

Niet alle producten hebben we nog gegeten, maar wat wel -de geconfijte eend- was heerlijk. Heel lekker op smaak, en valt zo van het botje. Bestelling was makkelijk te plaatsen. Super aangeleverd in koelverpakking. Levering mooi op tijd.

Fantastische ontdekking!

Netjes verpakt, goede prijs en smaken zijn goed! Ik ben blij verrast

Top vlees en top bezorging

Super verpakt en op tijd bezorgd. Met een leuke korting en natuurlijk erg lekker en mooi vlees

Top kwaliteit

Een perfect stukje vlees tegen een betaalbare prijs. Deze keer mij laten verrassen door de maand box en dat is zeker geen verkeerde ervaring.

Altijd goed en snel

Bestel hier nu maandelijks mijn vlees en het is altijd snel en van zeer goede kwaliteit, verpakking kan bij sommige producten een stuk beter (kleiner) zodat het beter in de vriezer past maar voor de rest een 10/10

Goed vlees redelijke prijs lekkere recepten snelle bezorging goede klanten service

Makkelijk bestellen en snelle levering

Goede en duidelijke site. Makkelijke bestellen en snelle levering

Top voor elkaar

Levering, koeling, verpakking gewoon Top

Ontzettend lekker vlees en snelle levering

Gewoon prima; ik werd op de hoogte gehouden van moment van bezorging en dat was net zo snel als bij de bestelling staat (dag erna in huis). Eerste maaltijd met vlees hiervan op en het is echt ontzettend lekker! Aanrader!

Premium vlees anders niet

Mijn ervaring is dat het vlees (meestal rund) van meer dan goede kwaliteit is.

Meat is OK, delivery is bad

The "next day delivery" is not true, you need to schedule a day within coming 3-5 days. And when the scheduled day comes they may just not show up and deliver the day after like nothing happened

Antennestraat 3

3903 LZ Veenendaal

+310318757930

Over The Meatlovers

De hoogste kwaliteit vlees vers en gekoeld aan de deur. Breng de restaurantervaring bij je thuis met premium vlees. Stap onze digitale slagerij binnen en laat je verbazen door ons prachtige assortiment. Echte vleesliefhebbers gaan naar themeatlovers.nl