Heerlijk vlees, vol smaak. Goed verpakt, netjes gesneden en komt bevroren aan. Grote stukken snijden we in handzame porties. En zo eten we kwaliteits vlees tussendoor, en in het weekend is het koken een feestje. Malse ribfingers. Bavette, en met de feestdagen Wagyu. Om van te watertanden. Meatlovers
Al 2x vlees besteld en heel tevreden. Het is van topkwaliteit (een groot pluspunt) en exact zoals beschreven op de website. Mooi verpakt thuis geleverd in een koeldoos met ijsblokken die het vlees vers of bevroren houdt. Ik bestel zeker nog terug. Minpunt is de firma waarmee The Meatlovers samenwerkt voor de levering (Trunkrs) . Laten al twee maal serieus op zich wachten voor de levering. Laatste keer kreeg ik een sms'je "binnen het kwartier staat de bezorger aan je deur". Meer dan 2 uur later is de chauffeur aangekomen. Meatlovers is absoluut top maar de leveringsfirma waarmee ze samenwerken heeft nog veel werkpunten denk ik.
X
Goed bevroren geleverd
ik vond de entrecote eg heel goed aleen jammer dat de buik aleen maar vet was er zat geen 1 stuk vlees aan
Super mals en heerlijk vlees. Bezorging netjes op afgesproken tijd. Zeer zeker aan te bevelen.
Doen wat je belooft, verder niets aan toe te voegen.
Netjes geleverd op de aangegeven tijd, goed verpakt.
Het vlees was van erg goede kwaliteit en werd netjes gekoeld bezorgd op het afgesproken tijdstip. Wel wat prijzig, maar je krijgt zeker waar voor je geld.
Tweede keer dat mijn bestelling te laag wordt geleverd. Dit keer was mijn bestelling in een verkeerde auto geladen. Kan gebeuren. Bij aflevering bleek toen dat het vlees al was ontdooid. Omdat invriezen niet mogelijk was en dit vlees voor later gepland stond, was ik genoodzaakt om het opnieuw te bestellen. Gelukkig bij een ander gedaan. Een keer kan gebeuren, maar bij de tweede keer een les geleerd. Voorkomen is beter dan genezen!!
Had een bestelling voor een bbq feest gedaan. Het vlees kwam heel netjes bevroren en verpakt binnen. Bevroren zakjes met water erbij zodat het niet te snel ontdooit; heel fijn! 1 klein puntje van kritiek is dat de verpakking van de picanha een beetje lek was, gaf wat rommel, maar als ik kijk naar de rest van de verpakking dan zal dit een uitzondering zijn. En niet onbelangrijk; ik heb veel complimenten gekregen over de kwaliteit van het vlees van onze gasten!
Genoten van al het lekkers, meer dan genoeg gegeten.
Het vlees is zoals altijd goed, echter de bezorging ben ik minder tevreden over. Ten eerste een bezorger die geïrriteerd zegt dat je maar naar beneden moet komen om je pakket op te halen. Ik ben gewoon gezond en vind het geen probleem om een stukje te lopen maar ik vind het toch vreemd. Dit is meerdere keren gebeurd dus ik denk beleid van Trunkrs. Verder was een deel van het vlees al ontdooid. Ik heb het maar weer ingevroren, maar heb daar geen heel goed gevoel bij. Kortom, ik heb nu een paar keer besteld, en ben tevreden over het vlees maar de bezorging laat me wel twijfelen of ik nog een keer wil bestellen bij meatlovers en op het moment van schrijven is het antwoord op die vraag negatief.
Levering op de afgesproken dag, alles bevroren. Heerlijk vlees, uitstekende service.
Mooie en grote keuze op een handige website. Eens besteld alles vlot en volgens afspraak geleverd.
Allereerst dank aan Ryan van Meatlovers, onze bestelling werd niet op tijd bezorgd door trunkrs en Werd direct een andere bestelling opgestuurd, lekker en supergoed vlees ! Kan dit van harte aanbevelen !
Spareribs waren slecht, weinig vlees, taai en veel vet. Ik moest heel veel vragen beantwoorden waar onder hoe ik de sprare ribs heb bereid. Slaat echt nergens op. Absoluut ontevreden. Ik bestel hier nooit meer iets.
Voor het eerst besteld En zeker voor herhaling vatbaar. Vlees kwam gewoon diep bevroren binnen. En super kwaliteitsvlees. Ga zo door Meatlovers, jullie hebben er een vaste klant bij. Groetjes Onno
Letterlijk alles ontdooid, 6x spareribs, 8 wagyu hamburgers, 4x hamburgers..alles ontdooid, bestel daar nooit meer,
Beste Freek, Dat is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses daarvoor! Wij gaan direct contact met je opnemen om te achterhalen wat hier gebeurt is en hoe we dit kunnen voorkomen voor in de toekomst. Met vriendelijke groet, The Meatlovers
2 types steak besteld, de Black angus was redelijk, de andere, iets goedkopere was ronduit slecht. De burgers van lamsvlees heb ik weggegooid... erg grauw en grijs en 2 uur na ontdooien een onaangename lucht, durfde het niet aan om ze op te eten. Het gehakt zat vol "zeen", harde stukken. Dus helaas... de verhalen niet waargemaakt.
Beste Wim, We hebben zojuist contact met je opgenomen omtrent de bestelling, dit is uiteraard niet het streven waar we voor gaan. We hopen dit passend met je op te kunnen lossen. Met vriendelijke groet, The Meatlovers
Dit is de tweede keer dat ik voor aap gezet wordt door jullie firma! Tweede keer dat ik vraag om te leveren op een vrijdag voor dit weekend en dat jullie leveranciers zegt dat het maandag komt! Tweede keer dat jullie niet capabel zijn om iets op tijd te leveren. Tweede keer dat ik een rush naar de winkel zal moeten om iets te geven aan mijn bezoekers. Wat ben ik niks met jullie vlees dat een heel weekend onder weg is. En ik wil niets horen dat het koel bewaard wordt… dit interesseert mij niet dat had op vrijdag moeten geleverd worden. Er was tijd genoeg. Ik dacht dat het een ongeluk was de eerste keer, blijkbaar is het gewoon omdat jullie niet capabel zijn.
Beste Christophe, Wij vinden het ontzettend vervelend dat je hierdoor in problemen kwam met je weekend plannen. Dit is uiteraard niet de normale gang van zaken met de bezorging. Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd voor een oplossing. Nogmaals onze excuus en we zullen dit direct oppakken met onze vervoerder. Groet, Laurens
Het vlees zou vrijdags geleverd worden maar op het laatste moment werd aangegeven dat dit niet ging lukken, zou zaterdag worden. Gaf aan dat dit vervelend was ivm bbq op zondag en dat wij zaterdag niet thuis waren en iets moesten regelen. Dit bericht was nog niet verstuurd en de mededeling kwam dat het niet zaterdag zou worden maar maandag! Dag na de bbq met de familie. Ik heb de bestelling geannuleerd maar maandag werd als nog de bestelling geleverd. Grote probleem vond ik dat er niet samen naar een oplossing werd gezocht.
Beste Gerard, Wat vervelend om te horen! Dit is iets dat wij gaan oppakken met onze vervoerder, we streven ernaar om zowel een hoogwaardig product als een hoogwaardig levering te verzorgen. Ik dank je dan ook graag voor je feedback. Geniet van de producten en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, The Meatlovers
De aflever service was erg goed. Het vlees was ook heerlijk gekruid (niet te zout voornamelijk). Ga hier zeker nog eens bestellen. Enige reden voor 4 sterren ipv 5 is dat 1 van de Iberico chorizo worst verpakking 5 worsten ipv 6 bevatte. Echter had ik de verpakking al opengemaakt voordat ik het doorhad dus heb ik er geen melding van gemaakt. Al in al, goede prijs voor een top kwaliteit, ga hier vaker bestellen
Redelijk grote bestelling geplaatst voor moederdag. Kwam perfect op tijd en wij waren zeer tevreden met de kwaliteit!
Vlees was zacht en smaakte heerlijk
3 Antennestraat
Veenendaal 3903 LZ