Filtre

Was lekkaahh

Weer enorm genoten en onze gasten ook.

Top! Zoals gebruikelijk!

Altijd weer kwaliteit tegen een superprijs! Ezeltje is en blijft favoriet bij moeders en de Kids!

Niet al het vlees goed, maar prima afgehandeld door Meatlovers

Biefstuk met heel veel zeen, zo erg dat het niet te eten was. Na contact met ML is het prima opgelost.

Goed vlees

Vlees goed verpakt alleen tracking kan mss iets beter maar is geen reden tot klagen

Foto’s zien er een stuk mooier uit dan het vlees daadwerkelijk.

Ik had flink wat vlees besteld waaronder een Tomahawk. Als je deze besteld op de site zie je een gelikte foto met een mooie grote tomahawk. Maar daadwerkelijk was het een kleine tomahawk. Kwaliteit van het vlees was overigens prima. EDIT: Inmiddels contact gehad met Meat Lovers en het is zeer netjes opgelost. Ik heb me cijfer hierdoor aangepast

Héél goede ervaring

Bestelling en bezorging in één woord geweldig. Ook hier in België. Het vlees zit heel goed verpakt en goed gekoeld. Helaas door het slechte weer nog niet kunnen bbq'n maar dat komt zeker goed.

Super!!!

Ik volg het carnivoordieet en de vleesselectie en kwaliteit van The Meat Lovers is absoluut de beste!

Ossenhaas Tournedos Brangus niet zo best. Bezorging prima.

De bezorging en verpakking allemaal goed, maar de tournedos waren niet mooi rood, maar heel lichtroze leek meer op kalfsvlees. Ook niet zo mals zoals wij gewend zijn van ossenhaas. Dus al met al vond ik het zonden van mijn geld.

Geweldige service! Top kwaliteit vlees!

Was mijn eerste bestelling hier. Er was helaas iets misgegaan en mijn pakketje was kwijt. Kan natuurlijk gebeuren, maar de manier waarop dit is opgelost is geweldig en uniek! Eventjes gebeld en de medewerker aan de telefoon is notabene zelf in de auto gesprongen op vrijdagavond om mijn bestelling nog te brengen (een enkele rit van meer dan een uur). Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt, wat een service. Daarnaast was het vlees ook nog van fantastische kwaliteit, ik ga zeker nog een keer bestellen!

goede service

Hadden buikspek geleverd gekregen waar zeer weinig vlees aanzat en hoofdzakelijk uit vet bestond. Na contact en enkele foto's te sturen hebben ze voorgesteld om nieuwe stukken te leveren. Misschien in de toekomst wel een betere interne controle doen zodat deze toestanden vermeden of beperkt kunnen worden. In ieder geval bedankt!!!

Altijd uitstekend vlees!

Altijd uitstekend vlees, het enige kritiekpunten is de bezorger. Hij heeft altijd moeite om ons adres in een keer te vinden!

Goede kwaliteit

Super vlees en geleverd zoals belooft!

Zeer goed vlees

Vlees is echt heel erg netjes verzorgd.

Goed verpakt!

Vlees nog niet gebruikt...weer zit tegen... Koeriersdienst was lui, hij kon het huisnummer niet vinden...moest naar de straat lopen om het pakket in ontvangst te nemen...

Zeer voldoen

Afgeleverd volgens afspraak en lekker gekoeld

Vlot, snel, vers en bovenal heerlijk.

geweldig

geweldig

Snelle, goede levering

Prima. Vlees wordt goed verpakt en goed gekoeld geleverd.

Zeer goed!

Goede levering alle producten vaak goed aangekomen, indien dit niet het geval is springt de fantastische klantenservice van The Meat Lovers je te hulp. Erg snelle reactie bij het sturen van berichten en ook oplossings gericht. Kwaliteit van alle geleverde stukken vlees, sausen, brioche bollen en vis uitstekend veel van deze producten, ook zijn de prijzen erg netjes veel voordeliger dan de slager en een gelijk aan/ betere kwaliteit.

Toppie

Goed stuk vlees en op tijd en netjes geleverd.

Tegenvaller!

Het vlees was goed!! Niks op aan te merken! Ik kreeg helt vlees allemaal bijna ontdooit binnen! En mijn ervaringen in de horeca zijn dat ik het dan niet meer opnieuw in kan vriezen en ik bestel altijs iets meer om bevroren te houden

Altijd top

Voor een eerlijke prijs.

Mijn levering was niet compleet en een email gestuurd. Direct werd er actie ondernomen en kreeg het alsnog geleverd op de datum dat mij het beste uitkwam. Ik was iets vergeten te bestellen en stuurde een email of het toegevoegd kon worden aan de nalevering. Was geen probleem en zelfs zonder transport kosten. Goed verpakt en top kwaliteit. Mijn complimenten aan het team!!!

Super, handig met bestellen als je iets wilt proberen, de recepten staan erbij. Het vlees is van top kwaliteit. Alles snel geleverd op de tijden dat je zelf wilt.

Eenvoudig besteld, snelle levering en top nazorg

Kwaliteitsproducten tegen eerlijke prijs. Levering binnen de 24uur en heb je een vraag of probleem dan helt de erg vriendelijke klantendienst je perfect verder.

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ