Best koop

Best goeie kwaliteit een aanrader ik ga op nieuw kopen

Heel goede service en het vlees super

Netjes verpakt, vlees is heel erg lekker, ieder onderdeel apart verpakt. Ga zeker nog bestellen.

Prima vlees!

Heerlijke producten, gekoeld geleverd

Al de tweede bestelling die ik hier deed, en telkens erg tevreden. Goed verpakt, tijdig en koel geleverd, en een ongelofelijke keuze aan producten.

Mooi kerstgerecht

Leuke combinatie van hert en zwijn. Een klein beetje spicy. 4 van deze rollades voor het kerstdiner met 20 man besteld. Aanbraden in de koekenpan. Oven op 170º. Een kernthermometer is aan te raden. 45-60 minuten --> 70º van binnen dan is hij gaar. Je kan hem prima een half uur laten rusten (zilverfolie en doek om warmte vast te houden). Cranberrysaus en room door de jus en je hebt er een heerlijke saus bij. Echt een aanrader!!

Top vlees Zijn prijs zeker waard

heerlijk!

Heerlijk vers vlees, volgens afspraak geleverd. Aanrader!

Supermals vlees

Prima kwaliteit vlees, dit de geringe dikte snel te bereiden op 120 graden in de oven gevuld door een grillplaat. De kleinkinderen waren enthousiast.

Lekker kwaliteitsvlees

Lekker kwaliteitsvlees. Beetje spannend bij de levering die uiteindelijk rond 23u door kwam.

Zoals altijd, zeer, zeer mals vlees

Heeerlijk

Weer zoals altijd top! Heerlijk vlees heerlijk gegeten!

Top vlees, bezorging kan beter

We hebben nog niet alle vlees geprobeerd maar wat we hebben geprobeerd is erg lekker. De bezorging was keurig qua informatie en op tijd maar sommige stukken vlees waren niet meer 100% bevroren. Ik kon ze een klein beetje induwen. Verder liet de bezorger het ook gewoon achter bij de deur. Wel aangebeld maar hij zat al in de auto toen ik er was. Ik ga er van uit dat hij mij heeft zien openmaken maar dat weet ik niet zeker.

Lekker vlees, snel en goed geleverd

Paar dagen voor kerst besteld en de volgende dag geleverd. Lekker vlees tegen een goede prijs.

Goed vlees en netjes bezorgd

Varkensprocereur en spareribs besteld. De verzending kon ik op de dag van levering volgen en gaf duidelijk aan hoe laat deze bij mij zou arriveren. Ook kon ik zien hoeveel adressen voor me geleverd werden en waar de koelwagen was. Prima informatie dus. Daarnaast was het vlees zelf van goede kwaliteit. Beide al gemaakt en erg lekker. Ik had nog een sparerib liggen van een andere slager welke ik met hetzelfde recept ook gemaakt heb. De sparerib van The Meatlovers was beduidend beter.

Top vlees… een heerlijke Brisket gemaakt

Snelle levering, top vlees

top

In 1 woord, Goed

Veel keus, goed vlees, mooie prijzen. Weinig op alles aan te merken. Ook de service was goed toen er een product toch niet te leveren was. Sommige stukken vlees is niet 100% wat ik verwachten maar al om al gewoon een goede bbq partner. Ik blijf stug bestellen.

Top!! Goed vlees en levering volgens afspraak!

Keurig diepgevroren geleverd op de afgesproken datum. Goed vlees. Ik bestel hier vaker, en ben nog nooit ontevreden geweest over de levering en kwaliteit! Topslager!

Goed vlees. Keurig verpakt

Eerste keer dat ik besteld heb bij meatlovers, werdt keurig op de afgesproken dag geleverd, alles nog keurig bevroren, en ook het vlees is goed verpakt

Mooie stukken vlees !

Gewoon erg mooi vlees

Hertenbiefstuk..mals en erg mooi vlees. Eerlijk en goed. Levering zoals beloofd.

Weer gewldig

Opnieuw genoten van heerlijk gourmetvlees. Klasse!!

Hele goede ervaring!

Bestellen ging makkelijk, snelle levering, goed ingepakt, 1 klein puntje, om het gehakt zit echt een enorm grote bak, hier mag wel een iets kleiner bakje om, verder helemaal top!

Top vlees!

Iberico ribfingers gekocht. Asian style gemaakt op de kamado. Heerlijke hapjes voor jong en oud!

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ