Carpaccio perfect

De carpaccio was perfect, de gebraden kalfsmuis was zeer zeer vochtig. Heb voor 8 porties een rol keukenrol moeten gebruiken om het enigzins eetbaar te krijgen.

Geweldig kwaliteit vlees

Feestelijk genoten

Heerlijk 2 kg picanha besteld. Super goede kwaliteit van stukken vlees en super service!!! Op naar een volgend meatlovers moment!!

Netjes geholpen

Volgende keer weer bestellen

Alles was goed tot de kipspiesjes

Yakitori Kipspiesjes × 1 Alsjeblieft wissen van de lijst, heb er 2 dagen door om de wc gehangen smaakloos en zo sponzig dat het mij moeite doet om er over te schrijven De rest was goed zoals ik hoopte en verwachten

Uitstekend service is perfect

Perfect er ging wat mis bij de koerier dienst maar het was heel snel opgelost heren hebben zelf mijn pakket gebracht en het vlees is goed kan niet klagen

Top en nette aflevering

Flat iron, burgers en brioche broodjes besteld. Vlees en burgers zijn top kwaliteit, aflevering op tijd, goed verpakt en super netjes!

Helemaal top!

Zoals altijd top

Heerlijkkkkkk

De bavette was om te smullen

Goeie smaak en snelle levering

Quality van vlees zelf was goed. Enigste was dat de rollade 35% vet was, voor de prijs beetje veel. Maar vlees dat er was zeer goed

TOP, TOP, TOP

Vooraf nog wat informatie ingewonnen over wat de beste keus was voor de ossehaas voor de Beef Wellington. Alles eenvoudig op kunnen halen bij het pick up point en 2 dagen later heerlijk gegeten. Geweldige kwaliteit.

Super kwaliteit vlees, heerlijke gevarieerde gourmet schotel!

Fantastische service en heerlijk vlees!

Fantastische service en heerlijk vlees!

Heerlijk vlees, verwarrende mail

Het lamsvlees was heerlijk en goed verpakt. Ik zou het zelf ophalen, maar kreeg als melding in een bericht dat ik het al opgehaald had. Verwarrend dus, want dat was nog niet zo. Verder zeer goed en vriendelijk geholpen.

Top kwaliteit , met zorg geleverd

Top kwaliteit

Perfect vlees

Super vlees en goede service.

Goed vlees snel bezorgd

Vlees wordt goed gekoeld verpakt en snel verzonden (zelfs net voor de kerstdagen!) Kwaliteit is ook heel erg goed! Alleen jammer dat bezorgservice Trunkrs gebruikt wordt. Zelfs via hun eigen systeem aangegeven dat ze het vlees bij de buren mogen afleveren als er niet wordt open gedaan. Maar het vlees werd letterlijk voor de door gesmeten, aangebeld en man was al in geen velden of wegen meer te bekennen toen ik de deur open deed. Niks wachten of er open gedaan wordt. Gelukkig was ik deze keer gewoon thuis, maar anders had het vlees dus gewoon buiten op de grond gestaan. Nogmaals: dit is niets ten nadele van the Meatlovers, maar van Trunkrs. Helaas al meerdere (veel) slechtere ervaringen mee gehad.

Wow, wat een heerlijk vlees

Kagoshima wagyu A5. Ik ben in Japan geweest en Kobe Wagyu A5 geprobeerd. Kagoshima heeft vorig jaar de prijs gewonnen van beste prefecture qua wagyu. Met andere woorden, mijn verwachtingen waren heel erg hoog. En man, zijn die gehaald. Wat een heerlijk vlees. Ook de rest in het premium gourmet pakket was trouwens heerlijk. Absolute aanrader!

Lekker malse ervaring

Mijn gasten en ik hebben genoten van de gourmetschotel van The Meat Lovers. De producten zijn van hoge kwaliteit en dat proef je. Alles wordt netjes bevroren en goed verpakt aangeleverd. Op de meeste verpakkingen staat wat erin zit. Ik had problemen met de voucher en die hadden ze netjes verholpen. Top bedrijf.

Heerlijk vlees en snelle bezorging

Voor kerst hadden we 1,5kg bavette besteld en het werd netjes op de afgesproken tijd afgeleverd. De kwaliteit van het vlees was geweldig, mals,sappig, gewoon heerlijk. We gaan hier zeker nog vaker bestellen!

Kwaliteit vlees subliem

Snelle levering. Kwaliteit vlees heel goed.

Heerlijk vlees en goed verpakt geleverd

Entrecote Australië Black Angus, Ossenhaas (Chateaubriand) Australië Black Angus en Angus Carpaccio besteld voor de kerst. Heerlijk vlees en keurig verpakt en op tijd geleverd!

Super kwaliteit, zowel vlees als service

Vlees besteld voor kerst, we hadden wat te weinig besteld en met een klein telefoontje was het toegevoegd aan de bestaande bestelling. Super vriendelijke mensen en het vlees was echt heerlijk!

Perfect vlees snel geleverd

Vlees bij jullie is perfect!

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ