Om te beginnen dacht ik dat deze survey van Thuiswinkel waarborg was. Het logo van Thuiswinkel staat namelijk heel groot boven de vragenlijst. Maar blijkbaar is de survey dus niet van Thuiswinkel waarborg. Ik heb de website van Thuiswinkel waarborg gecheckt voordat ik een bestelling deed. Op de website van Thuiswinkel waarborg staat, dat dit bedrijf vlees van restaurant kwaliteit verkoopt. Daarmee wekt dit bedrijf een bepaalde verwachting bij ( potentiële) kopers. Mijn beoordeling mag binnen deze context gezien worden, maar ik sta weldegelijk achter mijn eigen review. Ik voel mij absoluut misleid door de stelling, dat het geleverde vlees van restaurant kwaliteit zou zijn. Dat is het wat mij betreft bij lange na niet. The meatlovers heeft inmiddels als reactie toegezegd, dat ik het geld van de biefstuk teruggestort krijg. En verder ontkennen zij nadrukkelijk het omkatten van vlees. Ik had o.m. kogelbiefstuk besteld. Twee stukken waren enorm taai, eentje te taai voor kogelbiefstuk en eentje was gedeeltelijk taai en gedeeltelijk mals. Ik heb hierover geklaagd en uiteindelijk heb ik een tegoedbon ontvangen voor een volgende bestelling. Dus geen geld terug wat ik liever had gewild. De kipfilet was verdacht groot en had een grove textuur. Ik heb ernstig het vermoeden, dat kalkoenfilet als kipfilet verkocht wordt. Maar dat kan ik niet bewijzen. Het vlees werd bezorgd in een gewone ongemarkeerde witte bedrijfsauto. Dus niet met een auto aangepast op het vervoer van gekoelde producten. Bij ontdooien komt veel vocht vrij uit het vlees. Ik denk niet dat ik hier nog een keer bestel. Ondanks de tegoedbon ter waarde van de bestelde biefstuk.
Beste Anette, Wat vervelend om te horen dat je ondanks het contact toch nog een naar gevoel hierbij hebt. Wij gaan de terug storting t.w.v. de biefstukken in ieder geval in orde maken voor je. Omtrent de kipfilet, dit is absoluut geen kalkoen of iets anders. Het is zeer illegaal om producten op die manier te verkopen, iets dat we liever niet doen. Uit het mail contact met mijn collega's haal ik wel dat de oplossing in de vorm van een waardebon als gepast ervaren werd, ik ga zoals gezegd dit uiteraard anders voor u oplossen. Met vriendelijke groet, The Meatlovers
Revisión original
Fantastische kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Goed bereikbaar
Ik vind niet dat ik waarde voor mijn geld heb gekregen. Maar dit beïnvloed uiteraard wel mijn keuze bij wie ik mijn producten bestel. Niet meer bij degene waar ik geen waarde voor mijn geld ontvang. Sorrry ik kan er helaas niets anders van maken
Beste John, Wat vervelend om te horen je dit zo ervaart. We hebben je zojuist een mail gestuurd met een verzoek tot contact zodat we kunnen achterhalen wat hier aan de hand is en of we dit passend kunnen oplossen. We vernemen graag van je. Met vriendelijke groet, The Meatlovers
Alles komt goed koud binnen, vanwegen de goede verpakking is kan je het zelfs nog een extra paar dagen bewaren.
Ruime keuze Goede kwaliteit Goed verpakt Super transport firma
Vlees vond ik niet passend bij deze prijsklasse. Daarbij waren sommige producten bij levering al ontdooid. Meatlovers hebben die artikelen, na wat mailtjes heen en weer, netjes vergoed. Wat ik wel nog wilde opmerken is dit. Volgens Meatlovers en div concurrenten wordt er beweerd dat Quick Frozen producten die na transport ietwat of geheel ontdooit zijn gewoon weer kunt invriezen. Dat kan alleen bij dit Quick Frozen proces beweren ze. Ik kan van deze bewering echter online geen enkel onafhankelijk onderzoek van vinden. Wat ik wel vond is dat je ontdooide producten i.v.m bacteriën besmetting nooit opnieuw moet invriezen. Die vries je namelijk dan weer mee in.
Geleverd volgens afspraak, goed te volgen met packet tranig, goede kwaliteit producten
Besteld omdat mijn ouders een week op vakantie gingen, word snel geleverd en netjes vacuüm verpakt en netjes bevroren. Je krijgt er een klein instructie kaartje bij voor de beginnende vlees bakkers. Het vlees zelf smaakte fantastisch, alleen ben ik zelf iets minder fan van de worstjes. Al met al zou ik dit iedereen aanraden
Ik heb nu voor de tweede keer vlees besteld. Ik vind de kwaliteit en smaak van het vlees erg goed. Ook de gekoelde bezorging is goed en op tijd. Een nadeel vind ik dat je je bestelling niet digitaal kan wijzigen. Ik had laatst vlees besteld, voor meer dan €100 waardoor de verzendkosten gratis zijn. Ik kwam er 10 minuten later dat ik wat vergeten was. Ik kon dat alleen aanpassen in overleg met de klantenservice, maar die was dicht op dat moment (zaterdag). Ik had de maandag daarna opgegeven als bezorgdag, dus tot maandag wachten om contact op de nemen met de klantenservice kon ook niet meer. Dus heb ik dat wat ik vergeten was maar apart besteld in een nieuwe bestelling, waarvoor ik voor minimaal €50 moest bestellen en omdat het onder €100 was, moest ik nog eens €9,90 bezorgkosten betalen. Op mijn mailtje aan de klantenservice daarover kreeg ik het antwoord dat de verzending direct na bestelling wordt klaargemaakt en zij dus ook al verzendkosten hadden gemaakt. Een aannemelijk antwoord, maar niet heel klantvriendelijk (ook geen coulancevergoeding of kortingsbon og iets dergelijks). Ik vind het een verbeterpunt in de bestelprocedure dat je nog even de tijd krijgt om je bestelling na het plaatsen te wijzigen.
Hoi Petra, dankjewel voor je review. Fijn dat je de kwaliteit hebt kunnen waarderen, dat vinden wij altijd een mooi compliment! Ik lees ook je verhaal over het wijzigen van de bestelling. In principe kunnen wij altijd op werkdagen voor 17:00 de dag voor levering nog wijzigingen doorvoeren, maar aangezien dit in het weekend had plaats gevonden ging dat helaas niet meer. Het is wel een interessante functie om uiteindelijk toe te gaan voegen. Ik zal dit op onze interne doorontwikkeling agenda zetten. Het klopt wat mijn collega zegt dat wij dubbele verzendkosten (inclusief verzendverpakking) in deze situatie hebben moeten bekostigen. Mijn collega zal contact met je opnemen voor wat extra coulance. Hopelijk kunnen we zo dan toch naar 100% tevredenheid gaan. Groet, Laurens
Bestelling netjes en verzorgd in ontvangst mogen nemen. Gedeelte van de bestelde producten waren bevroren en konden rechtstreeks in de vriezer. Andere zoals vermeld op de site vers ontvangen. Ik ga in de toekomst zeker nog Bestellingen plaatsen. Top!!
Hi Davy, Dank voor het delen van je positieve ervaring! Leuk om te lezen. We zien je graag weer terug. Groet, Laurens
De bezorging was goed, geleverd op de tijd die aangegeven was. De temperatuur van het vlees was top. Het vlees was mald en smaak was lekker. Enige min puntje was dat de vet laag van de picanha zeer onregelmatige was over de 3 stukken van 1 kilo, waardoor je bij het bereiden van het vlees goed moest opletten dat het ene stuk met een dunnere vetlaag wat sneller de juiste temperatuur had dan die met een dikkere laag. Overal waren ik en mijn teamgenoten zeer tevreden.
Hoi Guy, Dank voor het delen van je ervaring. Fijn dat alles vlekkeloos geleverd werd en de producten mals en lekker van smaak waren. Het blijft altijd lastig om met zulke prachtige natuurproducten een exact gestandaardiseerd stuk vlees te leveren. Onze slagers doen hun best om ze zo bruikbaar mogelijk te snijden en niet courant genoeg krijgt een andere bestemming. We nemen je opmerking mee en zullen dit monitoren. Bedankt. Groet, Laurens
Voor dik € 400 Wagyu besteld (3 kilo) wat bevroren binnen kwam. Op zich geen probleem, maar jammer genoeg waren 2 stukken niet meer vacuüm. Klantenservice geeft aan ‘niet meer consumeren’ en bieden vervanging aan. Ik had dit vlees nodig voor een event en daar heb ik dus niks meer aan. Ondanks 3 verzoeken in een week tijd is bleef het stil bij the Meatlovers. Inmiddels is er contact geweest en is dit naar tevredenheid opgelost. Hopelijk gaat een volgende bestelling soepeler.
Beste Edwin, Super dat we elkaar vanochtend direct te pakken kregen en dit hopelijk niet meer dan gepast voor je opgelost hebben. Zoals gezegd, als we nog iets kunnen betekenen dan vernemen we dit uiteraard graag. Met vriendelijk groet, The Meatlovers
Revisión original
Voor dik € 400 Wagyu besteld (3 kilo) wat gevroren binnen kwam. Jammer genoeg waren 2 stukken niet meer vacuüm. Klantenservice geeft aan ‘niet meer consumeren’ en bieden vervanging aan. Ik had dit vlees nodig voor een event en daar heb ik dus niks meer aan. Ondanks 3 verzoeken in een week tijd is het stil bij the Meatlovers. Ik bestel er nooit meer iets in ieder geval, ik heb nu 1 kilo Wagyu ribeye voor € 420.
Heb eerder bij Meatlovers besteld en meestal bestel ik dan toch voor een paar honderd euro aan vlees. De vorige keer zat er een stuk buikspek bij dat voor 70% uit vet bestond en dus niet echt lekker was. Goed was de eerste keer dat er iets van niet zo’n beste kwaliteit bij zat en dacht kan gebeuren. Maar nu weer voor bijna 200 euro vlees besteld en die inside skirt steak was echt slecht. Vol met vet, vlies eraf halen ging bijna niet want dan scheurde je gewoon stukken uit de steak want deze was niet dikker dan 3 a 4 millimeter. De rest ligt nog in de vriezer dus even afwachten.
Beste Theo, Dit is uiteraard ver van gewenst, super dat je dit aankaart! We hebben je inmiddels een mailtje gestuurd, we streven ernaar dit niet meer dan passend met je op te lossen. Met vriendelijke groet, The Meatlovers
Ik ben erg tevreden de levering was mooi op tijd en nette bezorger bracht het Paket langs. Het vlees is top lekker van smaak en heerlijk mals ik ga zeker nog eens wat anders proberen ik kan dit erg aanbevelen als je van vlees houdt
Eerste ervaring was goed, alleen niet goedkoop. Tweede bestelling was toch wel een erge tegenvaller De aanbieding 2 voor de prijs van 1 spareribs betekend dus dat je er een klein stukje van 400 gr bij krijgt waar ik vervolgens 200 gr aan vet van kon wegsnijden. Voor mij is dit jammer ik betaal voor mijn gevoel dan wel erg veel. Dus vanaf nu weer gewoon naar de lokale slager, dan zie ik tenminste wat ik koop! Levering via Trunks is perfect precies en netjes op tijd en heldere T&T
Hi Max, Dat jij een 400g sparerib erbij krijgt dat klopt inderdaad, de actie was ook uitsluitend geldig op de 400g. Het feit dat jij er zoveel vet af moet snijden is uiteraard niet de bedoeling. We hebben je een mailtje gestuurd om te kijken of we dit niet meer dan passend voor je kunnen oplossen! Met vriendelijke groet, The Meatlovers
Lekker vlees. Op afgesproken tijdstip
Tot nu toe erg tevreden. Vlees is van een prima kwaliteit levering gaat volgend afspraak en goed verpakt.
Geleverde Picanha was niet meer goed
Beste Mario, Dat zou uiteraard nooit het geval mogen zijn! We hebben je een mailtje gestuurd om te achterhalen wat hier fout gegaan is en of we dit passend voor je kunnen oplossen. We vernemen graag van je. Met vriendelijke groet, The Meatlovers
goede service en goede kwaliteit
Delivery on time ,quality of meat excellent ,Thank You
Er was iets fout gegaan met mijn bestelling maar dit werd op een zeer vriendelijke, vlotte en snelle manier opgelost. Ik ben fan!
Ik heb een paar weken geleden mijn eerste bestelling gedaan. Het vlees zou vrijdag avond geleverd worden. Ik zat al op de bank te wachten maar er werd niets geleverd. Kreeg bericht van koerier dat het niet ging lukken en dat ze de volgende dag zouden komen. Ik had een feestje zaterdag en het vlees was nodig. Ik heb geprobeerd het koeriersbedrijf te bereiken maar ze werken niet in het weekend. Balen. Maandag naar Meatlovers gemaild dat ik niet tevreden was. Uiteindelijk kreeg ik het op maandag geleverd. Maar het was ontdooit. Ik heb hierop weer met Meatlovers gemaild en ze hebben het echt netjes opgelost met me. Echt chaupeau. Overigens het vlees was van goede kwaliteit.
Vandaag besteld morgen in huis
Ook deze levering van 2 tomahawks en hamburgers was weer goed en weer een lekker gerecht op tafel kunnen zetten
3 Antennestraat
Veenendaal 3903 LZ