Door Meatlovers heel netjes aangepakt en opgelost. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. SUPER.

Mooi product, snelle levering.

Mooie site met een groot aanbod. Voor sommige producten zou ik graag een groter snijgewicht willen hebben. Altijd degelijk verpakt en snelle levering.

Goede website en zeer goede service, vlees mag iets beter voor de prijs

Ik vind de website prachtig en fijn navigeren. De service en levering is echt super goed. Echter de prijs kwaliteit verhouding met het vlees vind ik niet heel goed. Op de spare ribs zat weinig vlees en veel vet, dezelfde ervaring met ander vlees. Dat mag iets beter voor die prijs, zeker in verhouding tot andere online slagers.

Optijd geleverd volgens afspraak en top kwaliteit vlees

prima producten

zo blij dat ik lekker vlees online kan bestellen, van zo veel betere kwaliteit dan in je lokale supermarkt. prima verpakt, duidelijke bewaarinstructies en het koeriersbedrijf dat het vlees komt brengen is ook dik in orde.

Heb ik nu 5 x aangegeven

Haal mijn gegevens WEER uit uw bestand

Top vlees

De Black angus smashburgers waren voortreffelijk !!! Gegrild, gerookt, gesmolten feta én avocado pasta eroverheen …. De uitgebakken spek en het gebakken ei hadden er niet eens bij gehoeven. Dank dank dank. Voor herhaling vatbaar ! De broodjes die wij erbij bestelden waren trouwens ook heerlijk, lekker even in een laagje zonnebloemolie gegrild. Onze dank is groot !

Prima vlees, goede bezorging

Vlees is lekker en komt overeen met omschrijving op de website. Leving keurig volgens afspraak in de avond geleverd. Kan menig bezorgbedrijf nog iets van leren.

Very helpful customer service

Happy with the service. I was not originally satisfied with the piece i received, but the customer service was very nice and helpful. Professional and polite in solving my issue.

Super voor wat betreft het rundvlees, De hazenruggen waren niet netjes uitgesneden en smaakten sterk. Dit is niet wat ik gemend ben zoals van de echte wildslager. Dus ik zal me voortaan bij het rundvlees houden. Dit is echt heel goed vlees.

Heel goed vlees, goed verpakt en op tijd bezorgd

Uistekend

Van bestelling tot levering een dikke 10 ! Het was mijn eerste kennismaking en bestelling maar zéér tevreden.

Wat een perfect stukje vlees.

Snelle levering, hoog kwaliteit vlees, en vriendelijke bezorger

Fantastisch vlees!

Heerlijk verlaat kerstdiner gehad met de familie afgelopen week. 4 stuks Australische Ribeye Rollade even aangebraden en klein uurtje in de oven. Mooi medium-rare en prachtige plakken van gesneden. Ik ben gekroond tot held van de familie ;-)

Makkelijk om te bestellen Levering vlot netjes en op tijd

Storing

Nette levering Jammer van de internet storing waardoor het lastig bestellen was

Easy website, easy ordering, fast delivery, excellent variety, price & quality

It’s all in the title, we’ve had a very pleasant first experience and intend to repurchase. We’ve only consumed half of our purchase so far but I feel confident enough to write the review. Competitively priced, good variety, fast delivery, nice recipe blogs and quality meat. What more can you ask for.

Het pakket voldeed niet aan de verwachting

Ik heb ribben en spek ontvangen allemaal prima in orde. Mijn zoon bestelt ook bij jullie. Het spek heeft te veel vetlaag om mooi te kunnen garen in de oven. De ribbetjes hebben veel rib en vrijwel geen vlees op t bot.

Goed vlees maar half ontdooit bij aankomst

Mijn ervaringen zijn/waren prima. Vaker vlees besteld en altijd keurig optijd geleverd. Deze keer was bij aankomst de helft van de entrecote (totaal 2 x 1200gr) ontdooit en een deel van het maandpakket. Dit kon ik uiteraard niet meer opnieuw invriezen en moest het dus gelijk verwerken. De laatste keer dus een wat "mindere" ervaring helaas . Ik raad het nog wel aan maar is een aandachtspunt!

super vlees

ik vind het goed kwaliteits vlees. soms wat duur maar wel heel erg goed!

Aanrader

Mooi vlees tegen een mooie prijs netjes en snel bezorgd

mooi vlees super service

Bestellen ging gemakkelijk, duidelijke website, snelle levering en aardige chauffeur met zeer duidelijke route planning. Vlees is van zeer mooie kwaliteit.

Zeer gemakkelijk en overzichtelijk te bestellen. Vlees komt op tijd aan. Geweldige kwaliteit van vlees! Een aanrader

Voortreffelijk

Het vlees is boter mals, dit is zeker kwaliteitsvlees. Hier maak je mensen blij mee.

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ